Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτη κλοπή μέσα σε εστιατόριο

Κατάφεραν να «βουτήξουν» χρήματα από το πορτοφόλι ενός 51χρονου που έτρωγε στο διπλανό τους τραπέζι - Oι πορτοφολάδες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του
αυτοφώρουΤαχυδακτυλουργικές ικανότητες φαίνεται πως είχαν δυο Ρουμάνοι πορτοφολάδες, οι οποίοι κατάφεραν να «βουτήξουν» χρήματα από το πορτοφόλι ενός 51χρονου που έτρωγε στο διπλανό τους τραπέζι σε ένα εστιατόριο στην περιοχή των Παλαιών στον Βόλο και να το... ξαναβάλουν στην τσέπη του!





Ο 51χρονος κατάλαβε ότι τον είχαν ξαφρίσει, όταν ζήτησε τον λογαριασμό και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά τα 250 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι του! Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και στο εστιατόριο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι ζήτησαν να δουν το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Έτσι, είδαν τους δυο Ρουμάνους -που είχαν ήδη φύγει- να κλέβουν τα χρήματα.

Με τις φωτογραφίες των δραστών στα χέρια, ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 24 χρόνων εντοπίστηκαν το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα, είχαν στις τσέπες τους ο ένας 1.740 και ο άλλος 1.970 ευρώ, που ερευνάται αν προέρχονται από άλλες κλοπές. Το ποσό που έκλεψαν από τον 51χρονο του αποδόθηκε και τα υπόλοιπα χρήματα κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ οι πορτοφολάδες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου