Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΣτΔΕ Σπάτων, Αρτέμιδος: Παρέμβαση για προστασία ανηλίκων από το αλκοόλ

ΣτΔΕ  Σπάτων, Αρτέμιδος: Παρέμβαση για προστασία ανηλίκων από το αλκοόλ
ΘΕΜΑ: Αυτεπάγγελτη παρέμβαση του «Συμπαραστάτη» για προστασία των ανηλίκων της περιοχής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, από το αλκοόλ

Σχετ:
  1. Αναρτήσεις στο διαδίκτυο ανώνυμων καταγγελιών περί χρήσης αλκοόλ από ανήλικους σε ΚΥΕ (βλ. τοπικό blog, στις 23.8.2015)
  2. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 36/1994 (ΦΕΚ 26/Α/94), περί μέτρων προστασίας ανηλίκων και άλλες διατάξεις [1]
  3. Ν. 3730/2008 (ΦΕΚ: 262/Α/08), περί προστασίας ανηλίκων από τον καπνό και το αλκοόλ.
  4. Άρθρου 458 του Π.Κ
  5. Υπ’ αριθ. πρωτ: Α1β/8577/83 (ΦΕΚ: 526/Β/83) Υγειονομική Διάταξη περί Υγειονομικού Ελέγχου και Αδειών Ίδρυσης και λειτουργίας ΚΥΕ, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα
  6. Υπ’ αριθ. 2075/2009 απόφαση του Αρείου Πάγου (Τμήμα Ζ, ΠΟΙΝΙΚΟ)
  7. Υπ’ αριθ. 299/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, περί «Επιλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης βάσει των διατάξεων του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010»
  8. Υπ’ αριθ. πρωτ: 1909/23.01.2015 Πράξη του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος (Κώδικας Λειτουργίας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος)
  9. Ο «Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας» (ΟΕΥ) του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (ΦΕΚ: 2314/Β/2011)
  10. Υπόθεση με Κωδικό 108 στον ΣτΔΕ
  11. Ανησυχητικά στοιχεία ερευνών για χρήση αλκοόλ από ανηλίκους [2]
Σε συνέχεια των ως άνω υπ’ αριθ. 1 ανωτέρω σχετικών ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων και σχολίων, που άπτονται ευαίσθητων ζητημάτων προστασίας νεαρών ανηλίκων του Δήμου μας από τη χρήση αλκοόλ και αναρτήθηκαν σε τοπικό blog, σε συνδυασμό με τα ανησυχητικά στοιχεία ερευνών και ανεξάρτητα από τη δυνατότητα επιβεβαίωσης ή όχι της αλήθειας[3], ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης θεωρεί καθήκον του να παρέμβει τουλάχιστον προληπτικά, προς τις αρμόδιες κατά νόμο υπηρεσίες και όργανα ελέγχου, δεδομένου ότι μεταξύ άλλων, στα αναφερόμενα, γίνεται ευθέως λόγος, ότι «ΕΔΩΣΑΝ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΠΟΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ 15 ΑΝΗΛΙΚΑ» και διατυπώνεται ο σχολιασμός : «ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ..... ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;»

Επισημαίνεται εδώ ότι επί των ιδιαιτέρως ευαίσθητων για το κοινωνικό σύνολο και ιδίως για την προστασία των ανηλίκων πολιτών της χώρας μας, παραβατικών συμπεριφορών υπαιτίων για χρήση αλκοόλ από ανηλίκους, έχουν αποφανθεί εκτός από τα ελεγκτικά όργανα και η Δικαιοσύνη, όπως για παράδειγμα ο Άρειος Πάγος (βλ. υπ’ αριθ. 6 ανωτέρω σχετικό), που σε απόφασή του μνημονεύει μεταξύ άλλων ότι ισχύει η [….. διάταξη του άρθρου 1 παρ. 1 ΠΔ 36/1994, ότι "σε ανηλίκους κάτω των 17 ετών, οι οποίοι δεν συνοδεύονται από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, δεν επιτρέπεται: α. Η είσοδος και παραμονή σε κέντρα διασκεδάσεων και αμιγή μπαρ, β. η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών στα λοιπά δημόσια κέντρα". Κατά δε την παρ. 2 του ίδιου άρθρου, "υπεύθυνοι για κάθε παράβαση των οριζομένων στην προηγούμενη παράγραφο θεωρούνται οι ιδιοκτήτες ή διευθυντές των καταστημάτων και σε περίπτωση απουσίας τους οι υπάλληλοι ή βοηθοί αυτών, οι οποίοι τιμωρούνται με τις ποινές του άρθρου 458 του Π.Κ., εάν η παράβαση δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλη διάταξη". Η ανωτέρω παράβαση τιμωρείται πράγματι βαρύτερα (με φυλάκιση μέχρι 2 ετών και χρηματική ποινή) με βάση τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 1 α, β, 2 ν. 1481/1984, όπως η παρ. 2 αντικ. με άρθρο 5 παρ. 4 ν. 2452/1996. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της είναι η χορήγηση οινοπνευματωδών ποτών σε ανηλίκους κάτω των 17 ετών, εφόσον αυτοί δεν συνοδεύονται από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Στην έννοια δε των "λοιπών δημοσίων κέντρων" (δηλ. αυτών που δεν υπάγονται στο εδάφ. α) υπάγεται κάθε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων και η καφετέρια].
Το σοβαρό και ευαίσθητο αυτό θέμα της αναγκαιότητας προστασίας των ανηλίκων από τη χρήση αλκοόλ, έχει απασχολήσει και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου σε σχετική ερώτηση βουλευτών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι :
«Ευθύνη φέρει και η ίδια η οικογένεια που θεωρεί ακίνδυνη τη μικρή κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από τα παιδιά. Το αποτέλεσμα είναι πως για μια αρκετά μεγάλη μερίδα εφήβων το αλκοόλ είναι κομμάτι της ζωής τους σε καθημερινή βάση και όχι περιστασιακά. Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική ευρωπαϊκή έρευνα ESPAD, η Ελλάδα κατατάσσεται 9η σε σύνολο 35 χωρών στην κατανάλωση αλκοόλ τους τελευταίους 12 μήνες με 87% των ερωτηθέντων μαθητών να απαντούν θετικά και στην 7η θέση στην κατανάλωση οινοπνευματωδών τον τελευταίο μήνα (71%)».

Κατόπιν των ανωτέρω ο «Συμπαραστάτης» καλεί τους αρμοδίους φορείς και υπηρεσίες [4], όπου διαβιβάζεται το παρόν (δεδομένου ότι διαθέτουν ειδίκευση στην αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος για τους ανηλίκους), να παρέμβουν το συντομότερο δυνατόν ώστε να υπάρξει έγκαιρη, έγκυρη και πιστοποιημένη πρόληψη και προστασία της νεολαίας μας από το αλκοόλ, αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία και κυρώσεις σε τυχόν παραβάτες.

Παράκληση για κατεπείγουσες ενέργειές σας και ενημέρωση του «Συμπαραστάτη»

[1] Προβλέπει στο Άρθρο: 1, τα εξής :

1. Σε ανηλίκους κάτω των 17 ετών, οι οποίοι δεν συνοδεύονται από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, δεν επιτρέπεται: α. Η είσοδος και παραμονή σε κέντρα διασκεδάσεων και αμιγή μπαρ. β. Η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών στα λοιπά δημόσια κέντρα. «Προς τούτο, σε εμφανές σημείο των εισόδων των καταστημάτων αυτών τοποθετούνται πινακίδες, διαστάσεων τουλάχιστον 0,60 ΧΟ,30 μ. στις οποίες αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα, μεγέθους δύο (2) τουλάχιστον εκατοστών, στα μεν καταστήματα του εδαφίου α' η ένδειξη :«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ Ή ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ», στα δε καταστήματα του εδαφίου β' η ένδειξη : «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ Ή ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ»

[2] Ανησυχητικά είναι τα (γενικά) στοιχεία για το ποσοστό μαθητών που καταναλώνουν αλκοόλ, σύμφωνα με σχετική έρευνα του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «Ελπίδα», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ. Με βάση τα στοιχεία της εν λόγω έρευνας, η οποία έγινε σε αντιπροσωπευτικό πανελλαδικό δείγμα λυκείων όλης της χώρας, ένας στους επτά μαθητές πίνει αλκοόλ 2-3 φορές την εβδομάδα. Σχεδόν οι μισοί μαθητές (42%) έχουν αναφέρει υπερβολική χρήση αλκοόλ, πίνοντας πέντε ή και περισσότερα ποτά εν συνεχεία. Περιστατικά μέθης ανέφεραν το 14,9% των αγοριών και το 9,5% των κοριτσιών. Σε σύγκριση με δεκαεξάχρονους μαθητές των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, πίνουν περισσότεροι έφηβοι στη χώρα μας, αλλά λιγότεροι αναφέρουν επεισόδια υπερβολικής κατανάλωσης και μέθης. Τα ποσοστά αυξάνονται στην περιφέρεια, σε σύγκριση με τα μεγάλα αστικά κέντρα.

[3] Δεδομένου άλλωστε ότι τα δημοσιεύματα ήταν ανώνυμα, εκτός εάν οι φερόμενοι σ’ αυτά ως συγγενείς των ανηλίκων, απευθυνθούν στον «Συμπαραστάτη» έστω και με τη διαδικασία αίτησής τους για εμπιστευτική εξέταση – διαμεσολάβηση στην αναφερόμενη υπόθεση, σύμφωνα με τις διαδικασίες της § 5 του άρθρου 4 της υπ’ αριθ. πρωτ: 1909/23.1.2015 Πράξης του Συμπαραστάτη (σχετ. 8)

[4] Αλλά και τους ενδιαφερόμενους κηδεμόνες ανηλίκων, κατά την υποσημείωση 3 της σελ. 2 του παρόντος

Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ

36 σχόλια:

  1. Μια παρατήρηση. Επειδή τυχαίνει να έχω λάβει το ανωτέρω έγγραφο του "Συμπαραστάτη του Δημότη", κ. Ποθουλάκη, ως τοπικός σύμβουλος Σπάτων, πιστεύω για την καλύτερη κατανόηση του εγγράφου του οτι θα έπρεπε να είχαν δημοσιευθεί οι αποδέκτες - παραλήπτες της παρέμβασής του που είναι μεταξύ άλλων η Ειδική Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων από τον Καπνό και το Αλκοόλ, το ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Τομέας Ελέγχου Καπνού & Αλκοόλ), η Αστυνομία και άλλη 7 αρμόδιοι για το θέμα. Όλοι αυτοί, μαζί οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί πρέπει να κινητοποιηθούμε για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, δεν φθάνει μόνο ο συμπαραστάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Πουθουλακη τον ξευτηλισες παλι τον δημαρχο.Κανεις οτι επρεπε να κανει αυτος,αλλα ο ανθρωπος ειναι τοσο λιγος.....Και για την ιστορια συμφωνω με αυτα που γραφεις...αλλα η δουλια σου ειναι να παρεμβαινεις σε κακοδιοικηση του δημου.....αλλα καλα κανεις αφου τους πηδας και δεν αντιδρουν...μηπως τους αρεσει?

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχος, για τον οποίο πιστεύω ότι είναι σοβαρό άτομο, πρέπει, όσο είναι καιρός, να αποκτήσει σοβαρούς συμβούλους, κυρίως νομικούς και συμβούλους τεχνικής φύσεως. Μοιάζει να συμβουλεύεται τα γνωστά παρασιτούντα άτομα των διαδρόμων της κάθε εξουσίας και βλέπουμε τα αποτελέσματα: Πλήρως αποτυγχημένη η πρώτη χρονιά της θητείας του....

      Διαγραφή
  2. Άντε και ο Συμπαραστάτης έδειξε το ενδιαφέρον του με έγγραφο που στέλνει προς αρμοδίους. Οι κύριοι και οι κυρίες εκπαιδευτικοί της περιοχής μας τι κάνουν; Τι λένε στα παιδιά; Τα παροτρύνουν να αποφεύγουν το αλκοόλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι πίνουν και οδηγούν να έχουν υπόψη τις συνέπειες που είναι βαρύτατες ενα παράδειγμα ο φόνος εξ αμελείας γίνεται φόνος εκ προμελέτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΚΗ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥΣΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ Κ ΑΛΟΥΣ 999 ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΔΕΣ.ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ.ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΣΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ? ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ Κ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ Κ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ Κ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΛ@ΝΙ3Σ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΚΗ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ Κ ΕΣΥ.ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ Α4?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμόγιο έχασες τη δουλειά από τα παράνομα της παραλίας;

      Διαγραφή
  5. 2:12 μμ έχεις χάσει το μέτρο και αυτό τα λέει όλα. Οι βρισιές σου σε αποκαλύπτουν. Αυτόν που εσύ λες απατεώνα εγώ τον γνωρίζω τίμιο. Και αν θες να μάθεις (αλλά μάλλον δεν θες) o Ποθουλάκης, ως συμπαραστάτης των δημοτών έχει εγγράφως στραφεί και κατά του καταστήματος που εσύ υπονοείς (και μάλιστα πολλές φορές) σύμφωνα με τις αναρτήσεις σ’ αυτό το blog. Τώρα εσύ αν δεν θες να καταλάβεις ότι ο Ποθουλάκης δεν είναι «σερίφης», ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας, αλλά ούτε και δήμαρχος, άλλο …………. καπέλο. Ο Ποθουλάκης έχει υποχρέωση να μεσολαβεί υπέρ των Δημοτών για να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και αυτό κάνει. Μάθε να διαβάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε το σωου με ντου στις καρεκλοξαπλωστρες δεν κανανε. Και ολο έγγραφα και δώστου έγγραφα και αποτελεσμα μηδεν. Εμεις οι δημότες δεν περιμένουμε έγγραφα και σελίδες, αποτέλεσμα θέλουμε. Η παραλια είναι μπάχαλο και τώρα τους μάρανε το αλκόλ στα κέντρα και αρχίσανε πάλι έγγραφα για να φρονιμεψει η νύχτα!!!. Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία

      Διαγραφή
  6. Έτσι θα περάσει η τετραετία με μακρόσυρτα μπλα - μπλα με το ...νομο ταδε, με ..στατιστικές και όλο κοινοποιήσεις σε εισαγγελίες, άρειο παγο, συμβούλιο επικρατίας κλπ. κλπ.

    Για την ταμπακερα τίποτα!! Για τα παράνομα νυχτερινά της παραλίας τίποτα!

    Το μόνο πρόβλημα δηλαδή του συμπαραστάτου είνα η ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία; Έφτασε να πηγαινοέρχεται στον εισαγγελέα μονο για τις ......ομπρέλες των μαγαζιών, να του απορρίπτουν τα αιτηματα ξανα και ξανά, αλλά τα μαγαζιά των αλητήριων, ακλόνητα!!!

    Άδειες μουσικής για να ξενυχταμε με τους Γονίδηδες, καταπάτηση της αμμουδιας και νά τανε μόνο το αλκοόλ; Δεν ξέρετε τι αλλο γινεται σε τετια μερη;

    Τσιμουδιά ο Δήμοςγια όλα αυτά!! Δε μας παρατάτε με το άρθρο τάδε και τ'αδε; Τέρμα η κοροιδία!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αρτέμιδα γίνεται ο βόθρος της Αττικής, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

      Διαγραφή
  7. Θα δείτε τον πραγματικό βόθρο όταν φέρει ο ανεκδιήγητος μουγγός τον αγωγό με τα σκατά γι'αυτό άδειασε εντελώς τον Άγιο Νικόλαο απο τον κόσμο και τα έκλεισε όλα εκεί περιμένετε μέσα στον χειμώνα θα δείτε οτι θα το κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ξέρω οτι φέτος δεν καλοπέρασαν τα λαμόγια της παραλίας. Και η δημοτική αστυνομία που επαναδραστηριοποιήθηκε τους τάραξε στο γράψιμο και η κανονική Αστυνομία της Αρτέμιδος και οι άδειες στην παραλία δεν τους δόθηκαν λόγω παραβάσεων και καταδικαστικά πορίσματα του ΣΕΕΔΔ και της Δικαιοσύνης για πρώτη φορά εκδόθηκαν, οπότε προς τι ο θόρυβος;
    - Μήπως γιατί ο δήμαρχος υπογράφει και θυροκολεί τα εν λόγω πορίσματα και αποφάσεις κατά των παρανόμων, ενώ οι προκάτοχοί του τα έβρισκαν κάτω από το τραπέζι;
    - Μήπως γι' αυτό "βαράνε" τον δήμαρχο και βρίζουν οι ανωτέρω;
    - Μήπως πίσω από τα ανωτέρω υβρεολόγια βρίσκονται οι μεσάζοντες των μαγαζιών που έχασαν τη δουλειά τους (βλέπε πούλακες της παραλίας);
    - Μήπως επειδή ο Δήμαρχος πήρε τελικά εισαγγελική παραγγελία που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και καλείται η αστυνομία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, οπότε ο εισαγγελέας έβαλε στο απυρόβλητο τον Δήμαρχο, λόγω αναρμοδιότητας στη διαδικασία της καταστολής και αυτό ενοχλεί εκείνους που πάση θυσία θέλουν να τον ενοχοποιήσουν;
    - Μήπως γιατί το κύκλωμα των μηχανικών, των καταστηματαρχών και ορισμένων δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων έχασαν τις δυνατότητες να παίζουν τα γνωστά παιχνίδια και να εισπράττουν τόσα χρόνια ;
    Πολλά ή μάλλον τα περισσότερα που έπρεπε να γίνουν για την κάθαρση στην παραλία δεν έχουν υλοποιηθεί ούτε από τον Δήμο, ούτε από την Κτηματική Υπηρεσία, ούτε από την αστυνομία, ούτε από το Υγειονομικό, ούτε από την Αρχαιολογία, ούτε από το Λιμενικό, όπως μην τα ρίχνουμε όλα στο δήμο, μη κοιτάμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα δε ντρεπόσαστε να λέτε τόσα ψέμματα! Έχουμε διαλυθεί από τα λάιβ των αλητών και κάνετε πως όλα είναι εντάξει! Δε σέβεστε τις ζωές των ανθρώπων που μετακομίζουν τα σαββατοκύριακα από την ηχορύπανση!
      Καμμιά εισαγγεική δεν πήρατε για τίποτα, απόδειξη ότι δεν κάνετε κάτι ούτε καν για την κατάληψη με τις ομπρέλες.
      Τώρα σας φταίνε οι υπηρεσίες που αδρανούν. Ο δήμος κύριε οφείλει να τις ενημερώνει και να τις κινητοποιεί.
      Δε φτάνει ότι παριστάνετε τον Πόντιο Πιλάτο, αραδιάζετε και ΨΕΜΜΑΤΑ με το κιλό. Δεν αφήνετε τα κατεβατά στα μπλογκ και στις φυλλάδες και να ασχοληθείτε στα σοβαρά με την πόλη;

      Διαγραφή
  9. Για αυτο ειναι ολα τελεια στην Αρτεμιδα ησυχα νομιμα απο τα πολλα μηπως του παραπανω και τις επιτυχιες του Δημου. Δεν ειναι Λουτσα αλλα Καννες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ειναι οι πολιτες που διαμαρτυρονται ουτε λαμογια ουτε εχουν σχεση με ατομα της νυχτας. Να μαθετε να τους σεβεστε και να μην του βριζεται. Ο Δημαρχος θυμηθηκε ατο τελος του καλοκαιριου να τρεξει μηπως και σωαει κατι και για αυτο το λογο εκανε την αυτοκριτικη του. Οι αποφασεις του Ρακιντζη εχουν δρομολογηθει εδω και χρονια απο αλλους. Υπαρχουν προβληματα στην Αρτεμιδα δεν εγινε πρακτικα τιποτα ο πολιτης δεν ειδε τιποτα καλυτερο θορυβος βρωμα ομπρελες. Μην την πεφτετε γενικα και αοριστα σε οποιο διαμαρτυρεται κοσμια τον βαζετε απεναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να γίνει κάθαρση απο τις παρανομίες δεν σημαίνει να ερημώσει η Λούτσα εντελώς απο κόσμο τους θερινούς μήνες όπως τον φετινό Αύγουστο αυτό μόνο ο Δημήτρης Μάρκου το κατάφερε με τόσο μεγάλη επιτυχία αυτό μας δημιουργεί υποψίες κάτι τρέχει μήπως ο πολυσυζητημένος αγωγός?
    Απο την μια τον πιάνει ξαφνικά ανεξήγητο ενδιαφέρον για τέτοια θέματα απο την άλλη επιτρέπει στους κολλητούς του όπως έγινε στον Ιππόκαμπο να δίνουν με το ζόρι ποτά σε ανήλικα παιδιά εντελώς αντιφατικά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λούτσα θα ερημώσει και θα απαξιωθεί ακόμα περισσότερο. Με μια θάλασσα ύποπτη και μια παραλία παρατημένη μέσα στην καταπάτηση, στις βρωμιές, στα ντάπαντούπα που αρχίζουν από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, έρμαιο του κάθε νονού της νύχτας, τί περιμένεις; Αμα γίνει κάθαρση της παραλίας, τότε και μόνον τότε θα έρχεται κόσμος που θα αφήνει χρήμα στην πόλη και θα ευημερούν οι πολλοί και όχι οι ελάχιστοι αλητήριοι που κερδοσκοπούν και μας υποβαθμίζουν.

      Διαγραφή
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΦΕΤΟΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΒΑΛΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ, Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΠΟΥ Τ' ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΓΙΝΑΜΕ Ο ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.....
    ΔΗΜΑΡΧΕ Τ' ΑΚΟΥΣ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ; ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ: ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

      Διαγραφή
    2. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα αλλά πρώτα τα πληρώνουμε χοντρά τώρα πότε έχουμε δημοτικές εκλογές πάλι? Μάιο 2018 τρία χρόνια ακόμα? Θα τον φάμε στην μάπα μέχρι τότε που ασφαλώς δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο να ξαναβγεί αλλά τα 4 χρόνια είναι υπέραρκετα για τον ίδιο και για μας ήδη με τον πρώτο είδαμε την διαφορά, δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο να γίνουν ξανά σε συγκεκριμένο δήμο εκλογές σε 1, 2 χρόνια αντί στα 4 λόγω κακού δημάρχου.
      Οι προπαγανδιστές πέρσι που συκοφαντούσαν σκληρά τον άλλο Μάρκου που τουλάχιστον εκείνος ήταν μικρότερο κακό πέτυχαν δηάνα τώρα εξαφανίστηκαν αφού η δουλειά τους τελείωσε.
      Μην ξεχάσουμε και τον αγωγό με τα σκατά αυτός είναι ο τελικός του στόχος

      Διαγραφή
    3. Όχι κύριε, δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός ήταν ο χειρότερος! Θα τους αλλάζουμε όταν αποτυγχάνουν και αυτό κάνουμε στην Αρτέμιδα. Ούτε αρχίζουμε τα λουτσαίικα μοιρολόγια του στυλ, άχου τί ΘΑ πάθουμε. Είμαστε πολίτες που ασκούν τα δικαιώματά τους και δίνουμε μαθήματα σε όποιον μας εξαπατά, όπως π.χ στον δικό σου, που, μετά του ανεκδιήγητου συνεταίρου του - αντιδημάρχου, εγκατέλειψαν το δήμο, απαξιωμένοι, και ταπεινωμένοι πολιτικά, για όλο τον υπόλοιπο βίο τους ή σαν τον άλλον που τον ξωπετάξαμε κάμποσες φορές και με τη ρετσινιά του καταλογισμένου.
      Όσο και αν θα ήθελες εσύ ή ο κάθε δημοτικός άρχοντας να εξαφανιστούμε, εμείς θα είμαστε παρόντες και θα δίνουμε τον αγώνα μας είτε σας αρέσει είτε όχι.

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητήρια στον κ. Ποθουλάκη έκανε σωστή παρέμβαση στις υπηρεσίες που πρέπει. Πάντα τεκμηριωμένος. Διάβασα το έγγραφό του με προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει!!!!

      Διαγραφή
    2. Έχει αποδείξει οτι δεν κερνά και δεν πίνει, όπως επίσης οτι έχει γνώσεις και ικανότητες, γράφει μόνος του τα κείμενά του, δεν του τα γράφουν άλλοι, όπως συμβαίνει με όλους όσους έως τώρα μας διοικούν στο Δήμο. Σωστά το Δημοτικό Συμβούλιο τον επέλεξε στη θέση αυτή ως άτομο εγνωσμένου κύρους όπως λέει ο Καλλικράτης, ανάμεσα σε 6 ακόμα συνυποψηφίους, με πλειοψηφία των 2/3. Το βιογραφικό του είναι γνωστό και δημοσιευμένο, οπότε κάθε εμπαθείς ας δημοσιεύσει πρώτα το δικό του, να βλέπουμε από ποια θέση μιλάει. Δεν το κρύβω είμαι πολλά χρόνια φίλος του.

      Διαγραφή
    3. @ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ?ΑΝΙΚΑΝΟΣ?ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ?ΕΓΩΠΑΘΗΣ?ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ?ΤΕΜΠΕΛΗΣ?ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΚΛΟΠΥ ΠΑΣΤΑ Χ@ΣΤ@ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΜΙΛΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΛΙΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΠΙΝΕΙ Κ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?ΟΧΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΠΟΤΑ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ.

      Διαγραφή
  14. ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ ΑΣΒΟΣ Κ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ Κ ΠΕΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΟΝΟΜΑ Κ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΜΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ.ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΟΝ ΟΧΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ....ΕΔΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακριβώς γι' αυτό πιστεύω τον Ποθούλακα. Γιατί το βιογραφικό του δεν είναι λόγια αλλά συνοδεύεται από αποδείξεις περί έργων και προσόντων. Είναι αυτοδύναμος άνθρωπος με πολλά χρόνια ένσημα εργασίας. Επίσης κανένας, μα κανένας έως σήμερα δεν μπορεί μαι δεν αντικρούει συγκεκριμένα τα κείμενα και τις θέσεις του, αλλά μόνο κάποιοι ανώνυμοι και εμφανώς κακόβουλοι, ανίκανοι και λαμόγια που πέζουν κρυφτούλη. Σωστή η απόφαση του Δ.Σ. να τον επιλέξει στη θέση του Συμπαραστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διορθώνω:
    Στην 6η σειρά τη λάθος λέξη "μαι" με τη σωστή που είναι "και", καθώς επίσης στη σειρά 8 τη λάθος λέξη "πέζουν" με τη σωστή "παίζουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δε μου λες ....αυτοδύναμε θα ασχοληθείς καμμιά φορά με τα καθήκοντά σου μήπως φέρεις κανένα αποτέλεσμα (που δε νομίζω δηλαδή) ή όλη την ώρα θα κάθεσαι σε ένα πληκτρολόγιο να μας λες τί μεγαλοφυΐα είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά υπάρχουν κάποιοι ή κάποιες που τρελαίνονται κυριολεκτικά και μόνο με τη σκέψη ότι υπάρχει Ποθουλάκης. Έτσι λοιπόν βλέπουν το φάντασμά του παντού, ανά πάσα στιγμή, κι αυτό γιατί ως συνήθως παράνομοι ή ρουσφετολόγοι και τρισάθλιοι τύποι που είναι δεν μπορούν να ανεχθούν έναν άνθρωπο που δεν τους ζήτησε ποτέ τίποτα, δεν τους παρακάλεσε για τίποτα και κινείται σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του. Έτσι τον γνωρίσαμε από το 2000 στους ενεργούς πολίτες έως σήμερα στην Αρτέμιδα. Δεν χαρίσθηκε ποτέ σε κανένα σε ότι αφορά τη χρηστή διοίκηση και διαχείριση, οπότε τώρα που κάποιοι έκαμαν το «λάθος» και τον εξέλεξαν Συμπαραστάτη, οι παραβατικοί τύποι, οι ψευτοπολιτικάντηδες, κάποιοι και κάποιες δήθεν αυτοδιοικητικοί, τον διαβάζουν πλέον που απαντά σε κάθε θέμα που φθάνει σ’ αυτόν από τους πολίτες και τρελαίνονται. Σε όλα τα θέματα και τις καταγγελίες που του υποβάλλουν δημότες ή κάτοικοι απευθύνεται και απαντά εγγράφως, παίρνοντας θέση για την υπόθεσή τους, ζητώντας εξηγήσεις από τις δημοτικές ή άλλες αρχές. Τα έγγραφά του αναρτώνται στο διαδίκτυο και τα διαβάζουμε όλοι. Φαντάζεστε συμπολίτες τι θα έκαναν και τι θα του έσερναν οι αντίπαλοί του ή οποιοιδήποτε άλλοι θιγόμενοι ή εν γένει κακόβουλοι (υπάλληλοι, παράνομοι καταστηματάρχες, άνθρωποι ή «φίλοι» του αεροδρομίου, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, δήμαρχος, κλπ) που είχαν ή έχουν λόγο να είναι ενοχλημένοι από ενέργειες και έγγραφά του, αν οι απαντήσεις και οι εκάστοτε ισχυρισμοί του ήταν λανθασμένοι, παράνομοι, κλπ; Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι ο εν λόγω εκτός από τη γενική του συμμετοχή στα κοινά ως πολίτης, εκλέχθηκε από το 2014 σε θέση ευθύνης και εκατοντάδες πολίτες προσέρχονται σ’ αυτόν με αυξανόμενους ρυθμούς αναζητώντας την διαμεσολάβησή του για ενεργοποίηση υπηρεσιών προς επίλυση προβλημάτων τους. Διάβασα πρόσφατα ένα δημοσίευμα με έκθεσή του για τα πλημμυρικά φαινόμενα πέριξ του αεροδρομίου, όπου ο άνθρωπος αποκαλύπτει μέγα σκάνδαλο, που απορώ πως κατάφερε να εντοπίσει, γράφοντας για νόμους, κεφάλαια και σελίδες μελετών που παραβιάστηκαν, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πόσο τον λατρεύουν εκεί στο αεροδρόμιο και όσοι «φίλοι του αεροδρομίου» τα παίρνουν εδώ και χρόνια από τους Ζαχ…..δες (σύλλογοι, παράγοντες, κλπ). Διάβασα επίσης για τη μήνυση που έχει κάνει και συνεχίζει να υποστηρίζει κατά του Κράτους στο θέμα της διεκδίκησης για τη λύση του αποχετευτικού μέσω Ψυττάλειας και μου έκαμε εντύπωση ότι ελέγχονται ήδη ποινικά μη πολιτικά αλλά και πολιτικά πρόσωπα και διεβιβάσθη γι’ αυτά φάκελος στη Βουλή. Αυτά και άλλα πολλά επιτεύγματα που προφανώς δεν γνωρίζω δεν δικαιολογούν την γενική υστερική έκρηξη εμπάθειας που διαβάζουμε συχνά, ανωνύμως βέβαια (ως ανωτέρω), κατά του εν λόγω συμπολίτη και σήμερα Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ουστ που θα πείτε εσείς λαμόγια για τον Ποθούλακα. Σαν δεν ντρεπόμαστε

      Διαγραφή
    2. Ηρέμησε χριστιανέ μου εσύ που σηκώθηκες πρωινιάτικα στις 6.52 π.μ. να μας αραδιάζεις για νόμους, κεφάλαια και σελίδες μελετών, για φακέλλους στη Βουλή(!), για σκάνδαλα με το κιλό που όλο αποκαλύπτονται εδώ και χρόνια, για, για, για ...ούφ!
      (Πάντως, μπορεί στις Λούτσες να είμαστε χρόοοονια βαλτωμένοι με όλα τα κακά της μοίρας μας, αλλά ένα είναι σίγουρο: Δεν πλήττουμε!!! )

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου