ΕΜΕΙΣ

anatakti.gr είναι ηλεκτρονική εφημερίδα η οποία ξεκίνησε τον Μάιο του 2009 από την έντονη ανάγκη για συμμετοχή στα κοινά του τόπου από αυτό το μέσο.
Ασχολείται ως επί το πλείστον με θέματα που αφορούν την Ανατολική Αττική και θέματα γενικού ενδιαφέροντος που τυγχάνουν ενδιαφέροντος των πολιτών.
Για τα γραφικά, φωτογραφία και video και επεξεργασία πολυμέσων συνεργάζεται με την Idea Studio, οποία επιμελείται και συντηρεί αυτή την ηλεκτρονική ιστοσελίδα καθώς και την προώθηση της μέσα από social network και μηχανές αναζήτησης στα πλαίσια της προβολής της, εντελώς αφιλοκερδώς.
Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε άρθρα, πληροφορίες, φωτογραφίες, διαμαρτυρίες και απόψεις από οποιονδήποτε.
Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε απλά, γρήγορα και άμεσα.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι τώρα υποστήριξή σας.
 -------------------------
Τα άρθρα, οι πληροφορίες και οι απαντήσεις σε σχόλια, που περιλαμβάνονται στο παρόν blog εκφράζουν προσωπικές απόψεις που σκοπό έχουν να συμβουλέψουν ή να εμπλουτίσουν στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.
Επειδή όπως σ' όλους τους τομείς, οι εξελίξεις και οι αλλαγές είναι ταχύτατες και παρά την προσπάθεια μας για έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωσή σας, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες επίκαιρες χρήσιμες πληροφορίες, (με βάση τα σημερινά δεδομένα), στο μέλλον να είναι εντελώς άχρηστες, οι επισκέπτες θα πρέπει να φροντίζουν να ψάχνουν και να αντλούν αυτό που πραγματικά τους ενδιαφέρει, ενώ οφείλουν να κρίνουν και να αξιολογούν μόνοι τους την πληροφορία και να ενεργούν μόνο με δική τους ευθύνη.
Τα άρθρα στα οποία αναφέρεται η προέλευση απηχούν πάντα τις απόψεις των συγγραφέων, ή της αρχικής πηγής. Η αναδημοσίευσή τους στο παρόν blog δεν σημαίνει αναγκαστικά και υιοθέτηση αυτών και ως εκ τούτου δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
Το δικό μας υλικό δεν το θεωρούμε κτήμα της ιστοσελίδας και αν κάποιος επιθυμεί να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε, μπορεί ελεύθερα να το πράξει φτάνει να αναφέρει και το blog μας ως αρχική πηγή.
Με το υλικό μας δεν έχουμε πρόθεση να καταφερθούμε προσωπικά εναντίον οποιουδήποτε, ωστόσο εάν κάποιος νομίζει ότι μέσα από τις αναρτήσεις μας, θίγεται, ή ότι παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα του, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσει, προκειμένου να προβούμε σε ανάλογες τροποποιήσεις.
Τα κείμενα και σχόλια ομάδων ή ιδιωτών που υπογράφουν επώνυμα, με ψευδώνυμο ή ανώνυμα δεν εκφράζουν ποτέ την άποψη της εφημερίδας. Η εφημερίδα σε καμία περίπτωση δε υιοθετεί αυτά τα σχόλια. Είναι τέτοιο το μέσο που επιτρέπει να γράφει ο οποιοσδήποτε, εκτός από βωμολοχίες. Δεν σκοπεύουμε να λογοκρίνουμε τα υπόλοιπα σχόλια που ίσως ενοχλούν κάποιους...


Το παρόν blog υπόκειται στην νομοθεσία της πολιτείας της Καλιφόρνιας

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου