Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Σφακιά: Βρήκαν τον ορειβάτη στον γκρεμό να κρέμεται νεκρός από ένα δέντρο

Σφακιά: Βρήκαν τον ορειβάτη στον γκρεμό να κρέμεται νεκρός από ένα δέντρο
Στο ιδιαίτερα δύσβατο σημείο έφτασε δύναμη δέκα ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο
Χρειάστηκε πολύωρη επιχείρηση ανδρών της ΕΜΑΚ με ορειβατικά σχοινιά, για να απεγκλωβιστεί από ένα γκρεμό στην περιοχή της Αγίας Ρουμέλης Σφακίων η σορός ενός ορειβάτη που είχε πέσει κατά τη διάρκεια αναρρίχησης και κρεμόταν από ένα δέντρο!




Ο ορειβάτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν Έλληνας, φαίνεται πως χάθηκε ενώ περπατούσε στο μονοπάτι Ε4 και έφτασε στο χείλος του γκρεμού, όπου παραπάτησε και έπεσε στον γκρεμό. Το σώμα του πιάστηκε σε ένα δέντρο, αλλά είναι άγνωστο αν είχε βρει τον θάνατο κατά την πτώση ή ξεψύχησε κρεμασμένος!

Στο ιδιαίτερα δύσβατο σημείο έφτασε δύναμη δέκα ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο που αναρριχήθηκαν στον γκρεμό και, στις 8 το βράδυ της Κυριακής, κατέβασαν τον άτυχο άνδρα στην παραλία. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος του και η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που τον προκάλεσαν.

Δείτε περισσότερα στο flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου