Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Φωτογραφίες: Εν πλω «απόδραση» για τον Καμμένο λίγο πριν τις εκλογές

Φωτογραφίες: Εν πλω «απόδραση» για τον Καμμένο λίγο πριν τις εκλογές
Το απόγευμα της Κυριακής με το σκάφος «Julestoo»
Μετά την επεισοδιακή επίσκεψή του στην Κω, όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι του επιτέθηκαν με αυγά, ο υπουργός Άμυνας απέδρασε για μια βόλτα στη θάλασσα, οδηγώντας ο ίδιος μικρό ανοιχτό σκάφος.

Ήταν το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του επιστρέφοντας, όπως εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε στο τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου, όπου δέχτηκε ακόμα και αυγά από αγανακτισμένους κατοίκους.





Μια εν πλω απόδραση για να ξεδώσει και να «καθαρίσει» το μυαλό του.

Το απόγευμα της Κυριακής λοιπόν εθεάθη στο τιμόνι ενός μικρού ανοιχτού πλεούμενου «Grady White Freedom 375» με την ονομασία «Julestoo» καθώς αυτό έμπαινε στη μαρίνα της Βουλιαγμένης για να δέσει.





Δίπλα στον υπουργό ο φίλος του και δημοσιογράφος Τάσος Μπούρας και ένα ακόμα άτομο, πιθανόν ο αστυνομικός που τον συνοδεύει σε κάθε του βήμα για λόγους ασφάλειας.

Από νωρίς το πρωί η παρέα είχε οργώσει τις θάλασσες για να καταλήξει σε παραλιακό ταβερνάκι του Αργοσαρωνικού για τις απαραίτητες ανάσες. Εκεί, μεταξύ εκλεκτών θαλασσινών μεζέδων και χαλαρής συζήτησης, ο υπουργός έδωσε το «OK» στους συνεργάτες του να αναρτήσουν το μεσημέρι της Κυριακής την δήλωσή του για τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το περιεχόμενό της, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εγγυάται την σταθερότητα και στη νέα κυβέρνηση, με αδιαπραγμάτευτες «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα, τη θρησκεία, την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της χώρα μας, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.







Το Freedom 375 έδεσε στη μαρίνα της Βουλιαγμένης δίπλα σε μεγάλα υπερπολυτελή γιοτ. Και μπορεί σε μέγεθος να υστέρει όμως σύμφωνα με τους κατασκευαστές του διαθέτει «κρυφά» προσόντα που το κάνουν να ξεχωρίζει απ’ τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.

Είναι εφοδιασμένο με το υπερσύγχρονο σύστημα πλοήγησης Helm Master. Το εν λόγω σύστημα δίνει στον καπετάνιο την δυνατότητα να το κινεί με τηλεχειριστήριο όπου αυτός επιθυμεί χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει πολλά, πολλά. Σημειώνεται ότι το Freedom 375 δεν είναι μόνο το πρώτο που πουλήθηκε στην Ελλάδα αλλά είναι και το πρώτο σε ολόκληρη την Ευρώπη και το έκτο παγκοσμίως.

Το «Julestoo» έχει μήκος 11,5 μέτρα και διαθέτει δυο ξεχωριστές καμπίνες. Η δεύτερη καμπίνα είναι ο χώρος χαλάρωσης, ενώ μπορεί να κοιμίσει συνολικά τρεις επιβάτες. Διαθέτει τρεις κινητήρες F350 της Yamaha που το βοηθούν να αναπτύξει ταχύτητα 52,9 μιλίων την ώρα, ενώ το μεγάλης χωρητικότητας ρεζερβουάρ, το οποίο βάζει 1.211 λίτρα καυσίμου του επιτρέπει να κάνει μεγάλα ταξίδια.

Οι ειδικοί της αγοράς λένε ότι το συγκεκριμένο σκάφος είναι ένα σύγχρονο ψαράδικο πολυτελείας, αλλά ο ιδιοκτήτης του στην Ελλάδα ζήτημα είναι αν το έχει χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά για αυτό το σκοπό…



Φρίξος Δρακοντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου