Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Πολίνα Τόλη: Ένας γάμος βγαλμένος από τα... Άγραφα!

Η γνωστή δημοσιογράφος, μέλος της οικογένειας του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε ένα γάμο με παραδοσιακές στολές και επώνυμους καλεσμένους.
Γάμος από τ' Αγραφα... Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πια και η δική μας δημοσιογράφος Πολίνα Τόλη που το Σάββατο αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της επιχειρηματία Παναγιώτη Ψωμιάδη στο εκκλησάκι της Βαλαώρας, ενός πανέμορφου παραδοσιακού χωριού της Ευρυτανίας.





Ο γάμος ήταν πολύ ανατρεπτικός και συζητήθηκε στο διαδίκτυο καθώς δεν είχε την παραμικρή σχέση με το παραδοσιακό μυστήριο: η νύφη ντύθηκε, όχι από κάποιον επώνυμο οίκο, αλλά με στολή παραδοσιακή, ο γαμπρός αντί για κοστούμι φόρεσε κρητική στολή, συνόδευσε δε τη νύφη όχι με λιμουζίνα αλλά με άλογα, ενώ η κουμπάρα, η τραγουδοποιός Σάννυ Μπαλτζή, αν και ροκ φιλοσοφίας άτομο, δεν δίστασε να ντυθεί... Καραγκούνα.

Το παρών στη μεγάλη ημέρα του ζευγαριού έδωσαν και πολλοί celebrities. Η Ναταλία Γερμανού με ροκ εμφάνιση σε ρυθμούς καλοκαιρινούς, ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, ο διευθυντής του «Ε» Μένιος Φουρθιώτης, ο Θέμης Μάλλης και πολλοί συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι.

Όσο για το γλέντι που ακολούθησε; Η βραδιά ξεκίνησε με μία απίστευτη έκπληξη καθώς οι δίδυμες λιλιπούτειες αλλά τσαχπίνες ανιψιές της νύφης τραγούδησαν το "Σήμερα γάμος γίνεται" και καταχειροκροτήθηκαν. Κλαρίνα και παραδοσιακοί ρυθμοί στη συνέχεια ξεσήκωσαν τους καλεσμένους που αποθέωσαν το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του γαμπρού και τη νύφη που πήρε μικρόφωνο και έβαλε φωτιά στο κέφι με τη φωνή της. Νύφη και γαμπρός δε σταμάτησαν να χορεύουν παρασύροντας όλο το χωριό σε ένα ολονύκτιο πάρτι. Ήταν πραγματικά όσοι έπρεπε εκεί. Οι άνθρωποι που θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά και τα δάκρυα ευτυχίας ενός ζευγαριού ερωτευμένου και ταιριαστού που ξεκίνησε το δικό του ταξίδι με τη σχεδία της ευτυχίας... Να ζήσετε παιδιά και πάντα ευτυχισμένοι!



Η νύφη Πολίνα Τόλη και η κουμπάρα της, Σάννυ Μπαλτζή, λίγο πριν ανέβουν στα άλογα που θα τις οδηγήσουν στην εκκλησία.









Με άλογο πήγε στην εκκλησία και ο γαμπρός!












Η νύφη χορεύει παραδοσιακά τραγούδια του τόπου της, μαζί με τον πανευτυχή πατέρα της και τα πανέμορφα δίδυμα ανιψάκια της, που ήταν και τα παρανυφάκια του γάμου.






Η νύφη με την κουμπάρα και αγαπημένους φίλους


Η ψυχολόγος Έφη Μπαλτζή, αδερφή της κουμπάρας


Στο προαύλιο της εκκλησίας ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη




Ο δημοσιογράφος του Epsilon Θέμης Μάλλης


Η Ναταλία Γερμανού


Στρατής Λιμνιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου