Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«Οι πολίτες να δίνουν σημασία στα Τοπικά και Δημοτικά Συμβούλια»

Συμφωνώ απόλυτα με την Κα Εμφιετζή καθώς κι εγώ ως τοπικός σύμβουλος και όχι από την ίδια παράταξη, οφείλω να ομολογήσω ότι η Ελευθερία έχει φέρει αρκετές προτάσεις στο τοπικό συμβούλιο, που έχουν υπερψηφιστεί.
Έχουμε έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με κάποιους επαγγελματίες που καταπατούν τους νόμους.
Σε κάποιο συμβούλιο που είχε παρευρεθεί κι ο Δήμαρχος, είχα πάρει προσωπικά την υπόσχεσή
του ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα τέτοιου είδους κατάστημα που δεν θα σεβαστεί την νομοθεσία.
Το θέμα είναι, πως στα συμβούλια δεν έχω δει πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, να έρχονται να την καταθέτουν ανοικτά (με εξαίρεση ίσως τον σύλλογο Αγ. Νικολάου που όντως είναι υπαρκτό το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περιοχή, και παρευρίσκεται αρκετές φορές).
Το τοπικό συμβούλιο μέχρι σήμερα δεν έχει παρακάμψει κανένα νόμο και ψηφίζει πάντα σεβόμενο την νομοθεσία.
Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Δεν θα κρίνω αν ο Δήμαρχος κάνει σωστά την δουλειά του ή όχι. Δεν θα το κάνω εδώ τουλάχιστον.
Επίσης δεν είμαι έμπειρος ούτε καν πολιτικός.
Μεγάλωσα στην Αρτέμιδα και θεωρώ χρέος μου με όποιον τρόπο μπορώ να βοηθήσω, για να ζήσουν τα παιδιά μας σε μία καλύτερη πόλη στο μέλλον.
Σέβομαι τους πολίτες που με έφεραν στο Τοπικό Συμβούλιο της πόλης μας και θα αγωνιστώ όσο περισσότερο μπορώ.
Η ταπεινή μου γνώμη πάντως είναι πως πρέπει να δίνουν όλοι οι πολίτες σημασία στα Τοπικά και Δημοτικά συμβούλια και να διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν.
Το λέω εγώ, που πριν την εκλογή μου, είχα επισκεφθεί συμβούλιο μόνο 2 φορές.
Τέλος θα επισημάνω ότι είναι άδικο να θίγονται άνθρωποι, από κάποιους που απλά τους είπαν ή άκουσαν, και δεν έχουν καν πατήσει σε δημοτικό ή τοπικό συμβούλιο.

Με εκτίμηση
Σταύρος Δημ. Φιλίππογλου
Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΙΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΨΕΥΤΗΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΓΕΣ Κ ΠΟΣΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ Κ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ? ΠΟΣΟ ΠΙΕΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ 10 ΤΟΝΟΥΣ ΨΑΡΙΑ Κ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ? ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ Κ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΨΕΥΤΕΣ Κ ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΓΙΝΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχάριστο που υπάρχουν τοπικοί σύμβουλοι με το θάρρος της γνώμης τους δημόσια και επώνυμα. Επίσης το γεγονός ότι ζητάνε να πηγαίνουμε στις συνεδράσεις του τοπικού, είναι σημαντικό. Σημαίνει πως μέσα στη γενική θολούρα και όχι μόνο, είναι απαραίτητη η στήριξή μας όταν αγωνίζονται για τον τόπο. Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι μας και για πολλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου