Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.Α. ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη, υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά της Δημοτικής Συμβούλου Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Λύτρας
Αθηνά προς τους εργαζόμενους του τμήματος Συντήρησης Πρασίνου, Κοιμητηρίων και Παιδικών Χαρών και ιδιαίτερα προς τον Προϊστάμενο του συγκεκριμένου τμήματος.
Συμπεριφορές και τακτικές γνωστές από το πρόσφατο παρελθόν της κ. Λύτρα που συνεχίζει να τις εφαρμόζει με αμείωτο ρυθμό αυξάνοντας μάλιστα την έντασή τους με ακατονόμαστες εκφράσεις που δεν ακούγονται ούτε στα χειρότερα «υπόγεια» και με «κατασκοπικές» παρακολουθήσεις των εργαζομένων κατά την ώρα εργασίας τους, στέλνοντας «μυστικούς πράκτορες» για δήθεν έλεγχό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.Α. ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΚαι όλα αυτά, παρά τις προηγούμενες, πρόσφατες σχετικά, «πυροσβεστικές» παρεμβάσεις για τον ίδιο λόγο, τόσο δικές μας όσο και του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου.
Επιθέσεις γεμάτες από μίσος και εμπάθεια εναντίον των εργαζομένων χωρίς λόγο και αιτία που στόχο έχουν την μετατροπή της Υπηρεσίας και των εργαζομένων σε υποχείριά της, νομίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικούς της υπαλλήλους που θέλει να τους κάνει κουμάντο πέρα από κάθε νομιμότητα και την προβλεπόμενη υπηρεσιακή λειτουργία, προφανώς για να ικανοποιήσει προσωπικές της ιδιοτέλειες.
Είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει καταλάβει ότι ο ρόλος της είναι θεσμικός, ότι ασκεί διοίκηση στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος και είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες και υπηρεσιακές διαδικασίες, όταν και όπου αυτές απαιτούνται.
Τέτοια φαινόμενα εκφοβισμού και τραμπουκισμού απέναντι στους εργαζόμενους καταλήγουν σε υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες και την ανισότιμη αντιμετώπισή τους
Δηλώνουμε, ότι αν συνεχιστούν ή εμφανιστούν ξανά τέτοιες συμπεριφορές και φαινόμενα, θα έρθουν αντιμέτωπες με όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπρέπεια και η προσωπικότητα των εργαζομένων του Δήμου μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να σέβονται τους Πολίτες, να ασκούν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους, να μην υποκύπτουν σε παράνομες εντολές αλλά με αξιοπρέπεια να τηρούν την προβλεπόμενη υπηρεσιακή διαδικασία στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων τους.

Καλούμε τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή να πάρει άμεσα θέση και να σταματήσει επιτέλους τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες που θεωρούν το Δήμο, τις Υπηρεσίες και τους εργαζόμενους επιχείρησή τους.

11 σχόλια:

  1. Συγγνώμη κύριοι δημοτικοί υπάλληλοι, αλλά δεν καταγγέλετε κάτι συγκεκριμένο! Λέτε, ότι απλώς, ότι η κ. δημοτ. Σύμβουλος σάς παρακολουθεί αν εκτελείτε τα καθήκοντά σας και αν όχι, σας λούζει με ακατανόμαστες εκφράσεις.
    Άμα σας βρίζει να ακολουθήσετε τη νόμιμη οδό.
    Αν όμως ασχολείται με το αν εργάζεστε, πολύ καλά κάνει και μπράβο της. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αβαβα κανετε τις υποθεσεις επιορκων συναδελφων σας κ.συνδικαλιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA KΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο το επιπεδο συμβουλων εχουμε,να μαλωνουν με τους υπαλληλους,με τους επαγγελματιες και παει λεγοντας.Τι περιμενεις απο φουρναρεους,απο μεθυσους,απο ανεπαγγελτους,απο κομπλεξικους συνταξιουχους και παει λεγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μαλώνουν στα καλά καθούμενα! Σε μια τοπική κοινωνία ξέρουνε πολύ καλά πού γυροφέρνουν υπάλληλοι εν ώρα εργασίας ή ακόμα χειρότερα ή ακόμα αν εξαφανίζονται κιόλας! Όσο για κάτι μαγαζάτορες, άστα!
      Καλό θα ήταν βέβαια να ειχαμε και την άποψη της δημοτικής συμβούλου, αλλά φαντάζομαι, επειδή ή ίδια ξέρει πάρα πολύ καλά τί εστί σκληρή δουλειά, μάλλον θα έφριξε στο Δήμο η γυναίκα!

      Διαγραφή
  5. Καλα κανουν εστω και ελαχιστοι συμβουλοι και κηνυγουν τους υπαλληλους που την κοπανανε και τους παρανομους επαγγελματιες. Αριστα κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΑΜΩΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ Κ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ.Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑ.Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΣΟΚΑΡΟ? ΡΕΕΕ ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΥ ΜΠΟΥ Κ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑΤΟΥΣ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για πρώτη φορά νομίζω, κάποιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι συντάσσονται με τη πλευρά των δημοτών ευθέως και συγκρούονται με κάτι παγιωμένες καταστάσεις. Φυσάει λίγο αεράκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα ρε πληρωμενε κονδυλοφορε μην πουντιασης? ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗς ΤΟΥς ΕΧΕΙ η στον φουρνο της? Μια πολιτικη γυρολογος ειναι,πριν με τον Κατσαλιρο τωρα με τον Δημητρη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ!!

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου