Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Τα "γαλλικά" του Ηλία Ψηνάκη στο ΚΑΣ [video]

Οι επιτυχίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά και τα "γαλλικά" του δημάρχου Μαραθώνα, κατά του κεντρικού αρχαιολογικού συμβουλίου σημάδεψαν την Αυγουστιάτικη πανσέληνο στον Μαραθώνα.
Σε πολλούς, βέβαια δεν άρεσε η ομιλία του Ηλία Ψηνάκη στην συναυλία, αλλά η βραδιά άνηκε στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία μάγεψε του παρευρισκομένους.
Από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που δυσανασχετούν με τα πιθανά έξοδα για πολιτισμό ενώ υπάρχουν σημαντικές ανάγκες του δήμο, όπως απλήρωτες καθαρίστριες που εκκρεμούν και θα έπρεπε να προηγούνται...





3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SHOWBIZ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε πολύ μεγάλα προβλήματα και καθόλου χρόνο να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ψινάκης ως γνωστό είναι ένας άκρως γραφικός χαρακτήρας και δήμαρχος αλλά το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό και δεν αφορά μόνο τον Ψινάκη.
    Υπάρχουν δυο απόψεις η μία λέει οτι τέτοιου είδους σύγχρονες συναυλίες σε αρχαία μνημεία είναι ασέβεια και πρέπει να απαγορεύονται, η άλλη λέει οτι τα προβάλει τα κάνει γνωστά σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αρχαιολόγοι είναι με την πρώτη άποψη, ο Ψινάκης με την δεύτερη. Εσείς τι λέτε, μήπως θα πρέπει να μπει μια ψηφοφορία γύρω απο το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου