Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Αυτά είναι τα 5 σπίτια που έβαλαν «φωτιά» στο Real Estate

Αυτά είναι τα 5 σπίτια που έβαλαν «φωτιά» στο Real Estate και πουλήθηκαν για πάνω από 100 εκατ. δολ
Σε έναν κόσμο με περισσότερους από 1.500 δισεκατομμυριούχους, η τιμή ενός πραγματικού σπιτιού -τρόπαιο, έχει χτυπήσει ένα νέο ιστορικό υψηλό, τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με έκθεση από το Διεθνές Γραφείο Ακινήτων, Christie's, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τα 100 εκατομμύρια δολάρια είναι «το νέο σημείο αναφοράς των δισεκατομμυριούχων» για τα σπίτια-τρόπαιο.
Συνολικά πέντε σπίτια που πωλήθηκαν για 100 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο το 2014, έθεσαν ένα νέο ρεκόρ. Από το 2010, συνολικά 13 σπίτια έχουν πωληθεί πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Christie's, επικαλούμενο κυβερνητικά ρυθμιστικά συμβούλια.




Ίσως προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότερες από αυτές τις εννέα πωλήσεις δεν συνέβησαν στα κέντρα πλούτου του κόσμου, αλλά στα προάστια και στα θέρετρα. Πέρυσι, το πιο ακριβό σπίτι που πωλήθηκε στην Αμερική ήταν στα Hamptons, έπειτα ακολούθησαν ένα αρχοντικό στην Κυανή Ακτή, στην Γαλλία και ένα κτήμα στο Greenwich.
home prices
To Briar Patch είναι ένα υπέροχο κτήμα, και για πολλούς μάλιστα είναι και από τα ωραιότερα στο Hamptons. Απέχει μόλις λίγα μίλια από την λιμνη Georgica. Η αξία του ανέρχεται στα 140 εκατ. δολάρια.
Briar-Patch-Main
Αυτό το μεγάλο κτήμα στο Ντάλας του Τέξας, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στο τομέα των real estate. Διαθέτει ψυχαγωγικούς χώρους αλλά και ειδικά διαμορφωμένους ξενώνες για τους επιχειρηματίες. Η αξία του ανέρχεται στα 100 εκατ. δολάρια.
Crespi-Estate
Το θρυλικό αυτό σπίτι του Beverly στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια εκτείνεται σε περίπου 6 στρέμματα. Η αξία του ανέρχεται στα 135 εκατ. δολάρια.
Beverly-House
Πάντως, πέρυσι, η πιο hot αγορά πολυτελών ακινήτων ήταν στο Τορόντο, όπου οι πολυτελείς πωλήσεις κατοικιών αυξήθηκαν κατά 37%.
1200x-1

pin 100 mln

ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου