Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Οι Παλαιστίνιοι συνέλαβαν δελφίνι – κατάσκοπο των Ισραηλινών!

Εντοπίστηκε να κάνει «ύποπτες» κινήσεις ανοικτά της Γάζας – Το Ισραήλ έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι χρησιμοποιεί ως κατασκόπους καρχαρίες και πουλιά
Παραπέμπει σε προχωρημένο κατασκοπευτικό σενάριο τύπου... Τζέιμς Μποντ ή «Επικίνδυνων Αποστολών», ωστόσο πρόκειται για αληθινό περιστατικό, τουλάχιστον όπως το παρουσιάζουν οι Παλαιστίνιοι. Σύμφωνα με τους τελευταίους, συνελήφθη δελφίνι – κατάσκοπος των Ισραηλινών, το οποίο πραγματοποιούσε «ύποπτες» κινήσεις ανοικτά της Γάζας!




Σύμφωνα με την έκθεση που βγήκε στο φως, το δελφίνι που συνελήφθη έφερε βέλη τα οποία μπορούσαν να πλήξουν άνθρωπο και βρισκόταν σε αποστολή κατασκοπείας των Ισραηλινών. Όπως  ισχυρίστηκαν οι Παλαιστίνιοι στη συγκεκριμένη έκθεση, το δελφίνι κουβαλούσε έναν μηχανισμό που μπορούσε να ενεργοποιήσει την εκτόξευση των βελών προς τον στόχο, ενώ στον εξοπλισμό του υπήρχαν κάμερες και άλλα κατασκοπευτικά εργαλεία!

Σε ερώτηση αν πρόκειται για δελφίνια – υποβρύχια, κατέστη σαφές ότι η έκθεση αναφέρεται στο θηλαστικό και όχι σε μηχανικό δελφίνι. Ο «κατάσκοπος» βρίσκεται υπό κράτηση από τις παλαιστινιακές αρχές, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν φωτογραφίες στη δημοσιότητα, προκειμένου να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.

Το Ισραήλ έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν ότι χρησιμοποιεί καρχαρίες (!!!) και μεγάλα πτηνά προκειμένου να κατασκοπεύσει τους εχθρούς του. Το 2012 στο Σουδάν, εντοπίστηκε ένας αετός να εκτελεί «αποστολή κατασκοπείας», καθώς έφερε ετικέτα της Ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ. Το 2010, η Αίγυπτος κατηγόρησε το Ισραήλ ότι είχε στείλει ελεγχόμενους καρχαρίες, προκειμένου να επιτίθενται στους τουρίστες και να πλήξουν τον τουρισμό στη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου