Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η πόλη της Αρτέμιδας όπως μας αξίζει!

της Άννας Ραφτοπούλου
Προσωπικά θεωρώ την Αρτέμιδα μια περιοχή «σκανδαλωδώς» ευνοημένη από τη φύση, γιατί τα πολλά κι ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά της, εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μια από τις ομορφότερες περιοχές της Αττικής. Κι όμως αυτή η πόλη εξακολουθεί να μας πονάει!
Στην είσοδο, το πανέμορφο άλσος του ΟΤΕ θα έπρεπε
να αποτελεί ζωτικής σημασίας φυσικό πνεύμονα χαρίζοντας στους πολίτες μέρος χαλάρωσης, ανάπαυλας και περιπάτου, σε επαφή με την φύση. Κι όμως είναι πλήρως παραμελημένο και αναξιοποίητο, γεμάτο σκουπίδια και μπάζα. Έχει μετατραπεί σε μια παράνομη χωματερή, πληγή για την εικόνα, αλλά κυρίως το περιβάλλον της πόλης μας και αποτελεί απειλή για την υγεία των πολιτών.
Κι αν πάμε στον υδροβιότοπο της Αλυκής, θα αισθανθούμε την ίδια θλίψη αλλά κι αγανάκτηση. Ένας από τους σημαντικότερους υγροτόπους της Αττικής, ο οποίος διατηρεί το υγρό του στοιχείο ακόμη και κατά τους θερινούς μήνες, με πλούσια βιοποικιλότητα και καταγεγραμμένα περισσότερα από 170 είδη πουλιών, ένας μικρός παράδεισος, τεράστιας οικολογικής σημασίας και ζωτικής σημασίας για την πόλη μας, πλήρως εγκαταλελειμμένος, γεμάτος μπάζα και σκουπίδια. Η άγνοια αλλά κι η αδιαφορία κάποιων δημάρχων που έδωσαν αλόγιστα την άδεια, ή απλά δεν έκαναν τον κόπο να παρέμβουν, μετέτρεψαν την Αλυκή σε τόπο ανεξέλεγκτης απόρριψης αδρανών αποβλήτων.

Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, το Ελ. Βενιζέλος, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, επιβαρύνει με τη λειτουργία του το περιβάλλον της πόλης τόσο με τους ηχητικούς ρύπους από την εξαιρετικά αυξημένη εναέρια κίνηση αλλά και λοιπούς ρύπους που συνεπάγεται η κίνηση των αεροσκαφών. Κι αυτή δεν είναι δικιά μου διαπίστωση! Σε παλιότερο δημοσίευμα εφημερίδας, αναφέρετε ότι λόγω της μόλυνσης της ατμόσφαιρας από την λειτουργία του αεροδρομίου τα γεωργικά προϊόντα της Μεσογειακής γης δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση. Όμως ποτέ, καμία Δημοτική αρχή, δεν ενδιαφέρθηκε να ερευνήσει αν και πόσο μολύνεται ο αέρας, το νερό, τα λαχανικά από την λειτουργία του αεροδρομίου! Και να φανταστεί κανείς, ότι στην σύμβαση του αεροδρομίου αναφέρεται πως στον μη χρησιμοποιούμενο χώρο του αεροδρομίου οφείλουν να φυτευτούν από την εταιρεία διαχείρισης 16.000.000 (δέκα έξη εκατομμύρια!) δέντρα ώστε να μειώσουν την ατμοσφαιρική ρύπανση. Πράγμα που δεν υλοποιήθηκε ποτέ!

Ο θησαυρός όμως της Αρτέμιδος είναι η θάλασσα, οι παραλίες κι η δαντελωτή ακτογραμμή της! Αλλά ακόμη κι αυτός ο ανεκτίμητος θησαυρός απειλείται από την έλλειψη ευθύνης κι οραματισμού των δημοτικών αρχών που ασυλλόγιστα επιχειρούν να λύσουν το πρόβλημα της αποχέτευσης της πόλης, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη θάλασσα και τις ακτές. Το πρόβλημα της αποχέτευσης πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα. Σ’ αυτό συμφωνούμε όλοι. Όχι όμως σκοτώνοντας κι υποβαθμίζοντας τη πόλη. Η λύση της δημοτικής αρχής για δημιουργία Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) στον Πλατύ χωράφι σημαίνει αγωγό εκβολής των λυμάτων στη θάλασσα! Το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής δεν το σκέφτηκε κανείς; Ποιος θα κολυμπάει σε αυτήν την θάλασσα; Ποιος θα ψαρεύει σε αυτήν την θάλασσα; Γιατί η δημοτική αρχή δεν μπήκε στον κόπο να διαπραγματευτεί την εφικτή λύση της σύνδεσης με το αποχετευτικό της πρωτεύουσας;

Κλείστε για λίγο τα μάτια και φανταστείτε την Αρτέμιδα όπως μας αξίζει! Με αξιοποιημένο το παραλιακό μέτωπο, με πεζοδρόμια, πεζόδρομους, παιδικές χαρές και παιδότοπους, φωτισμό, καλαίσθητα κι αναπαυτικά καθιστικά, διανοιγμένο τον παραλιακό δρόμο, διαμορφωμένους χώρους άθλησης, καθαρισμένο, αναδειγμένο και προστατευμένο το δάσος ΟΤΕ, αποκαταστημένη την Αλυκή, προβεβλημένο και περιποιημένο τον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας και τον ναό της Αρτέμιδας. Φανταστείτε ήπιες παρεμβάσεις κι οραματίστε τη πόλη μας έναν ιδανικό τόπο σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και τα δώρα που τόσο απλόχερα της χαρίστηκαν. Κι αν αυτά τα θεωρείται όνειρα θερινής νυκτός, ξυπνήστε! Αρκεί να υπάρχει όραμα και θέληση. Το κόστος είναι αντιστρόφως ανάλογο του θετικού αντίκτυπου για την πόλη και του οφέλους για τους πολίτες. Το ταμείο της πόλης μπορεί να είναι μείον, (φρόντισαν για αυτό οι προηγούμενοι δήμαρχοι), όμως υπάρχουν ανεκμετάλλευτα κονδύλια από το ΕΣΠΑ και την ίδια την ΕΕ. Γιατί ποτέ κανένας δήμαρχος δεν τα έχει αξιοποιήσει; 

Άννα Ραφτοπούλου
Δημοτική Σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος

98 σχόλια:

  1. Αγαπητή artemida attikis ευτυχώς όλοι είμαστε παιδιά κάποιου!! Ευτυχώς όλοι έχουμε δικαίωμα να επιλέγουμε το χρώμα των μαλλιών μας και κυρίως να έχουμε άποψη για τον κόσμο που μας περιβάλλει, να έχουμε τις ιδέες μας και να αγωνιζόμαστε γι΄αυτές. Να έχουμε τις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα και τα σχέδιά μας για το πως θα βελτιώσουμε τη ζωή μας και της κοινωνίας που ζούμε και είμαστε μέλη της. Θα ήθελα να διαβάσω από εσένα τις απόψεις σου πάνω στο κείμενο της κας Ραφτοπούλου, Διαφωνείς ή συμφωνείς (άσχετα με το ποια είναι η υπογράφουσα) και γιατί??? Βάλε το διάλογο στη σωστή βάση!! Το συγκεκριμένο σχόλιο μου παραπέμπει στην παροιμία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα ωραία λόγια που λέει το κείμενο που φέρεται να υπογράφει η κα Ραφτοπούλου, δεν συμβαδίζουν με την καθημερνή της στάση και δράση, π.χ. στο δημοτικό συμβούλιο. Λέει στο κείμενο για την παραλία, αλλά ποια θέσει παίρνει στην Επ. Ποιότητας Ζωής, για τα παράνομα μαγαζιά, στα οποία γλεντοκοπάει με την Ομοσπονδία της, ποια θέση παίρνει για το παράνομο γήπεδο που διεκδικεί ο μπαμπάς της ενώ η Πολεοδομία κρίνει αλλιώς και η Κτηματική Υπηρεσία. Μήπως τα κείμενα δεν τα γράφει η ίδια γι' αυτό και δεν της ταιριάζουν;

      Διαγραφή
  2. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ....ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:05 π.μ.

      ΑΡΧΙΣΕ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
      ΟΠΩΣ ΟΡΘΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΤΕ.
      ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ.
      1 Αοριστολογιες γενικως.
      2 Λυρικα εκπεφρασμενες ονειρωξεις τυπου..... κλειστε τα ματια και ...ονειρευτειτε...
      3 Δεν περιεχει καμμια ρεαλιστικη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
      4 Μερικα χωρια, ειναι ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ
      5 ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..
      Ομως πασχει απο συνταξη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ
      Δυο μικρα παραδειγματα.
      Η προταση, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ......εικονα...τι σας λεει?
      Αλλο δειγμα
      EΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κλπ κλπ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (παλι)κλπ κλπ
      Προταση 5 σειρων, εντελως ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ
      Αλλο δειγμα
      ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ κι ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
      Αυτη η προταση αναμεσα σε δυο τελειες ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑ ΚΑΝ.
      Αλλο δειγμα
      Αρχιζει προταση με ΑΞΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ...ΚΛΠ παραθετει καμμια 20 αρια μετοχες ,,,και το ρημα ΠΟΥΘΕΝΑ.
      Οι προτασεις για να ειναι προτασεις εχουν ΡΗΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
      Γνωση μικρων ταξεων γυμνασιου Αν δεν τα διαθετουν ,κοβονται στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.
      Εδω εχουμε προτασεις μεχρι και 10 σειρων ,στην ονειρωξη ,που ειναι εντελως μετοχοποιημενες .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ?ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΑΛΛΟΥ?
      Μετα απο αυτο τον μικρο ,γραμματολογικου τυπου ,σχολιασμο, ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
      Συνοπτικα τα εγραψα και τα αριθμησα μαλιστα στην αρχη του σχολιου.
      Εν κατακλειδη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, κατα την ταπεινη μου γνωμη,ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ειναι μονον η ιδια η κυρια ,που ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
      Ουτε η γλωσσα ουτε η γραφη ουτε η πολιτικη, ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, που βλεπω εδω καταγεγραμμενη.Ελπιζω να ευνοηθηκαν τουλαχιστον οσοι την επελεξαν

      Καλη ημερα σας και να προσεχετε τι γραφετε Αν παλι σας τα γραφουν εεεε τοτε να προσεχετε διπλα .

      SCRIPTA MANENT VERBA VOLANT.


      ΥΓ δεν βαζω τονους, γιατι βιαζομαι, ασε που χαθηκε η ψηλη και η δασεια η οξεια και η περισπωμενη οποτε προς τι?

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή artemida attikis, ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε άμεσα στο αίτημά μου. Σίγουρα το κείμενό σας και η παρουσίαση των απόψεών σας είναι αισθητά βελτιωμένες σε σχέση με αυτό που αρχικά σχολίασα. Τουλάχιστον είναι σαφής η πρόθεσή σας, να ασχοληθείτε με το κείμενο και όχι με το χρώμα των μαλλιών της ή το γενεαλογικό της δένδρο. Είναι πολύ σημαντικό που μας δίνετε βήμα, να εκφραζόμαστε και να δημοσιοποιούμε τις απόψεις και τις ιδέες μας. Σας ευχαριστώ και γι΄αυτό. Ο Ρουσσώ είχε γράψει στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: !
      Από εκεί και πέρα είναι πολλά αυτά βοηθούν να γίνει ο διάλογος γόνιμος, δημιουργικός και να βοηθήσει την κοινωνία ή να είναι στείρος και αντιπαραγωγικός και να αφήσει την κοινωνία στο πνευματικό σκοτάδι. Όπως είχα γράψει και στο αρχικό κείμενο πρέπει να θέτουμε τις .
      Προς αρωγή των παραπάνω, παρακαλώ πολύ να μου υποδείξετε τι ακριβώς πρέπει να προσέχω όταν γράφω. Παράλληλα επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν μου γράφουν άλλοι τα κείμενά μου οπότε δεν θα χρειαστεί να μου δώσετε τις σχετικές οδηγίες δυο φορές.
      Επιτρέψτε μου να σας προτείνω να βάζετε τους τόνους όταν γράφετε και να μην βιάζεστε.
      Με πραγματικά εύθυμη και φιλική διάθεση μια και είπαμε για παροιμίες επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω οτι: !!!
      Σας ευχαριστώ και πάλι και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

      Διαγραφή
    3. Ζητώ συγνώμη γιατί στο κείμενο έβαλα την φράση του Ρουσώ σε εισαγωγικά και προφανώς το σύστημα δεν την αποτύπωσε. Η φράση είναι: διαφωνώ με ο,τι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες,

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:46 μ.μ.

      Η περιφημη φραση, δεν ειναι ΠΑΡΟΙΜΙΑ
      Παροιμια ειναι το κατωθι .
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
      Εχω στο οπλοστασιο μου και αλλες καταλληλες αλλα ΠΑΛΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ .
      Με συγχωρειτε για την παραλειψη.

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ δυστυχώς όπου στο κείμενό μου έβαλα εισαγωγικά, το σύστημα δεν τα αποτύπωσε. Επίτρεψέ μου να τα αναφέρω τώρα για την σαφή εικόνα του γραπτού λόγου:
      Όπως είχα γράψει και στο αρχικό κείμενο πρέπει να θέτουμε τις σωστές βάσεις.
      σας υπενθυμίσω ότι όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.
      Πράγματι δεν είναι παροιμία και δεν την αναφέρω ως τέτοια, αλλά ως λόγο του Ρουσώ.
      Λένε ότι η γνώση είναι όπλο κι αν οι παροιμίες δείχνουν τη σοφία ενός λαού χαίρομαι που έχετε τέτοιο .....οπλοστάσιο!

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:39 μ.μ.

      Βιαζομαι γιατι δεν μπορω να διαβαζω οτι ειπε ο Ζαν Ζακ Ρουσσω την φραση που σε ολα τα ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΤΑΙΡΟ.
      Ξερουμε ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ η παιζουμε τους διανοουμενους ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕ ΜΝΗΣΙΑΣ ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ που ειναι επισης ενα χρησιμο οπλοστασιο ,αν συνοδευεται και απο γνωσεις.
      ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ .
      Ζητησατε διαλογο για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ.
      Επ αυτου εχετε κατι να πειτε?
      ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ .ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚΑ.
      ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο Γαλλικος διαφωτισμος δεν ειναι συζητηση για μπλογκ στην ΛΟΥΤΣΑ.Εδω εχουμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΩΝ .Τα Λουδοβικεια ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ηταν ορατα στην κ.Δημοτικη συμβουλο και ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?
      Δεν προτιθεμαι να χανω χρονο για κοζερι εγκυκλοπαιδικου τυπου.
      ΘΕΛΩ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
      Αν δεν τις παρω θα επιμεινω .
      ΕΤΣΙ ΞΟΔΕΥΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

      Διαγραφή
    7. Πράγματι η φράση αποδίδεται στον Βολταίρο και παρακαλώ να συγχωρέσετε εσείς, οι αναγνώστες και ο Βολταίρος την αβλεψία και αδύνατη μνήμη μου.
      Ζήτησα Πολιτικό Διάλογο από εσάς γιατί στην αρχική κριτική σας στο κείμενο, κάθε άλλο παρά τέτοιος ήταν. Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ. Όπως έχει δικαίωμα να κάνει κάθε πολίτης σε μια ελεύθερη και δημοκρατική Πολιτεία. Ο λαός θα κρίνει, θα επιλέξει και θα δώσει την σαφέστερη απάντηση την ημέρα των εκλογών. Μέχρι τότε είναι ανάγκη αλλά και υποχρέωση,κυρίως των ΜΜΕ, να κρατούν το διάλογο, την ενημέρωση και διακίνηση των ιδεών και απόψεων σε ψηλό πολιτικό επίπεδο!
      Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

      Διαγραφή
    8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:26 π.μ.

      Εγω περιμενω να απαντηθουν τα τοπικα θεματα που εθεσα ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Β1 ΖΩΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
      Εχει κανενα εγγραφο για δραση ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ?
      Εχει κανει καπου, καποτε, μια καταγγελια σε αρμοδια αρχη?
      ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ .ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
      Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ που διοργανωσε ηταν σε χωρο που εξασφαλιζε την ασφαλεια των συμμετεχοντων απο πλευρας πυρασφαλειας η αλλης εκτακτης καταστασης?
      Οι παρανομες εργασιες που γινονται ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ δεν την προβληματιζουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ?
      Οι μολυνση της θαλασσας απο λυμματα που ο ιδιος ο αρμοδιος αντιδημαρχος ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ, ηλεγξε αν λειτουργουν και σημερα?
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ ειναι καθηκον καθε πολιτη να τα ελεγχει ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.
      Δεν ειναι μονον να αναρτα σκεψεις ,οραματα.ονειρα κλπ κλπ
      Ειναι να ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

      Και δικο μας καθηκον ειναι να ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και να τον ΡΩΤΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΙ ΕΚΑΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Η δημοκρατια δεν ερχεται καθε 4 χρονια και δεν εξαντλειται με την ψηφο μονον .Κακως τα εχετε καταλαβει αν νομιζετε οτι οι δημοσιες και πολιτικες θεσεις δεν εχουν καθημερινο ελεγχο.
      Εχει ιδια δικαιωματα με καθε ελληνα πολιτη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ,ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ.
      Αυτα ειναι τοπικα πολιτικα θεματα για εμενα και σε αυτα θελω απαντησεις.Σας το ειπα θα επιμεινω γιατι και η μη απαντηση ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΥΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ni free φω μπιζου.

      Διαγραφή
    9. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ ειναι καθηκον καθε πολιτη να τα ελεγχει ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.
      Αγαπητέ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ πόσο καλύτερα τα γράφεις σήμερα και συμφωνώ μαζί σου στον ορθό λόγο σου. Θα μου επιτρέψεις να προτείνω να απευθύνεις αυτά τα ερωτήματα προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και στους πολίτες της πόλης μας??
      Πιστεύω ότι θα ήταν δίκαιο να δώσεις χώρο στις σελίδες σου να απαντήσουν-όσοι έχουν απαντήσεις-όλοι οι ΔΣ. Να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν όλοι το έργο τους και να κριθούν γι' αυτό.
      Σε ο,τι αφορά τους πολίτες είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ στον εαυτό μου και να απαντήσω πρώτος για το τι έκανα: ΤΙΠΟΤΑ!!
      Αν και δεν είμαι οπαδός του ....καναπέ, οι δραστηριότητές μου και προτεραιότητες δεν μου έχουν επιτρέψει να ασχοληθώ με ζητήματα σοβαρά που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μου.
      Συμφωνώ ότι τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει εκ του ρόλου τους να έχουν και περισσότερες ευθύνες. Εξουσία σημαίνει Ευθύνη.
      Θα χαρώ πολύ να δεχτείς την πρότασή μου και να καλέσεις στις σελίδες σου όλους τους Δημ. Σύμβουλους της τελευταίας τετραετίας και να απαντήσουν στα ίδια ερωτήματα!!
      Ευχαριστώ για την προσφορά του χρόνου και του χώρου σου!!!

      Διαγραφή
    10. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:24 μ.μ.

      Οταν θα στειλουν τις αποψεις τους και οι αλλοι συμβουλοι ,οπως εκανε η κυρια και ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Η ΑΝ.ΑΚΤΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ.ΑΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝ,ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
      Τι προταση μου κανετε,γιατι δεν την καταλαβα
      ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΠΛΟΓΚ?
      ΕΕΕΕΕ τοτε γιατι δεν φτιαχνετε εσεις και να τους καλεσετε? Αφου εχετε τοσο ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ...γιατι δεν τις πραγματοποιειτε?ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ .
      Αυτος εδω ο ΧΩΡΟΣ ανηκει εξ ισου σε εσας και εμενα.ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ?
      ΤΗΝ ΑΝ ΑΚΤΗ να ευχαριστησετε και την κ Συμβουλο που ηταν η αφορμη να εκθεσετε τις αποψεις σας.Εγω τις εκθετω και αλλου, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΥΠΕΡ Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ..

      Διαγραφή
    11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:52 μ.μ.

      Ξεχασα να ρωτησω τον κ Βασιλειου αν εχει διαβασει τον δρ ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΧΑΙΝΤ.
      Γιατι ρωταω?
      Ετσι απο χομπυ οταν βλεπω τα σημεια στιξεως ,ειναι αυτα που το χερι παει ΜΟΝΟ ΤΟΥ, τα συγκρινω με τον λογο που περναει συνειδητα απο το μυαλο.Το συνειδητο η το ασυνειδητο ειναι ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ κατα την γνωμη σας?ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ?
      ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ IP ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ.σας βεβαιω.

      Ευχαριστω για τα δειγματα γραφης που μου δωστε.....

      Διαγραφή
    12. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:48 π.μ.

      ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ . . . . . με πεντε τελειες παρακαλω ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    13. Δεν το έχω διαβάσει, έχω δει όμως κάποιες απο τις κινηματογραφικές μεταφορές του έργου!
      Πιστεύω οτι συνειδητό και ασυνείδητο, έχουν αμφίδρομη σχέση και οτι το ένα δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς το άλλο. Βοηθούν το ίδιο στο να αντιλαμβανόμαστε τη σχέση μας με το περιβάλον και άρα ό,τι βλέπουμε ως αληθινό ή πλαστό! Δυστυχώς ή ευτυχώς, πολλές φορές ο καθένας μας, βλέπει την δική του αλήθεια στα ερεθίσματα του περιβάλοντος, είτε αυτά είναι εξωτερικά είτε εσωτερικά.

      Διαγραφή
    14. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:40 μ.μ.

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ........
      Μιλαμε για το πως αντιλαβανεται κανεις τις ασυνειιδητες ενεργειες του αλλου.....ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.Κοινως παρατηρει ΤΙΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙς των χεριων πχ οταν γραφει κανεις ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΓΡΑΠΤΑ ανακαλυπτοντας ομοιοτητες.
      Κριμα δεν θα συνεχισω Αυτο που ηθελα να μαθω το εμαθα.

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ23 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:38 μ.μ.

    ΑΥΤΗ Η ΠΥΡΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ?
    Ενημερωστε με παρακαλω .....ΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ,για να δω αν θα προχωρησω στα ......ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ (ετσι ονομαζουν τα σφαχταρια σε πολλες περιοχες) που ευφυως ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.....ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.... Προτιθεμαι, αφου μου δωσετε την πληροφορια ,να ανταλλαξω πολυ ωραιες παροιμιες ,γιατι ξερω πολλες καταλληλες για ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από εξτένσιον και μπουζούκια , ξέρει τίποτε άλλο να κάνει;; Γιατί στην μέχρι τωρα πορεία της σαν δημοτική σύμβουλος μόνο ανυπαρξία έχει δείξει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη λέξη του κειμένου " προσωπικά" !!!! Αυτά είναι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ23 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:53 μ.μ.

    Αρα 7 05 ορθως υπεθεσα, τα περι λαικης τραγουδιστριας.Τα περι δημοτικης συμβουλου εεεεε οι ανθρωποι του ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ
    Το κειμενο ομως δεν ειναι για διαβασμα.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ .....μας λεει.
    Ελεος κυρια μου ,κλεινουμε τα ματια για να μην βλεπουμε ,οταν περναμε απο την περιοχη που πολιτευεσθε.Κλεινουμε τα αυτια μας για να μην ακουμε την καλοκαιρινη ηχορυπανση,κλεινουμε και την μυτη μας απο την βρωμα.
    Εσεις ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ εχετε επισης και δεν βλεπετε τις παρανομες κατασκευες,δεν ακουτε τα νταπαντουπαδικα με τα ηχεια στην αμμο,δεν μυριζετε καν? ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?Μια καταγγελια,μια διαμαρτυρια,εναν ελεγχο ?ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΚΑΝΑΤΕ που τις στειλατε και τι σας απαντησαν ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ?Γιατι δεν σας ψηφισαν για να κλεινετε τα ματια ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΥΡΙΚΑ ΛΟΓΥΔΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,.Δεν χρειαζεται να ψηφιζουμε ονειροπαρμενους.δεν χρειαζεται καν να παμε να ψηφισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χορευει πανω στις μπαρες των παρανομων μαγαζιων της Β1 φιλε Αριστογειτονα. τι αλλο θες να κάνει;;;;;; Ας ενημερωσει τουλαχιστον τους μισθωμενους αρθρογραφους της ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ για μην την εκθετουν με τα κειμενα που της γραφουν.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητοί μπλογκίτες και ανώνυμοι πολίτες θα πρέπει αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν το έναυσμα για να ανέβει ο δήμος μας επίπεδο και ποιότητα. Το ελληνικό λεξιλόγιο είναι πλούσιο σε λέξεις και δόξα τω θεώ όλοι μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε και να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μας να κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση.

      Μια πολιτευόμενη εξέφρασε κάποιες απόψεις για τη περιοχή που ζούμε και και μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας. Σωστή ή λάθος στις τοποθετήσεις της, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ασχολούμαστε με τη προσωπική της ζωή και κυρίως να χρησιμοποιούμε εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους και υποβαθμίζουν πρώτα πρώτα εμάς τους ίδιους που τα διαβάζουμε. Όσο αγανακτισμένοι και αν είμαστε δεν πρέπει να εκφραζόμαστε έτσι γιατί πολύ απλά χάνουμε το δίκιο μας με αυτό το τρόπο. Ιδίως όταν πρόκειται για άνθρωπο που βρίσκεται στην αντιπολίτευση και δεν έχει διοικήσει καν!

      Απο την άλλη, προσωπικές αντιπαλότητες και διαφορές που μπορεί να υπάρχουν θα πρέπει να αφήνονται στην άκρη για το κοινό καλό. Κάποιοι άνθρωποι ποδηγετούνται απο πολιτευτές και αρχηγούς παρατάξεων και εκτελούν το έργο τους υπονομεύοντας τη πόλη και εκτελώντας χτυπήματα κάτω απο τη μέση σε υποψηφίους. Αυτοί οι άνθρωποι (που όλοι στη πόλη ξέρουμε ποιοι είναι) είναι αναγκαίο να απομονωθούν. Απο μια γρήγορη ματιά στα σχόλια είναι προφανές οτι ένας ή δύο άνθρωποι συνδέονται κάθε φορά με διαφορετικό λογαριασμό στο Blog και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ειρωνευτούν και να επιτεθούν προσωπικά στη κ.Ραφτοπούλου εν προκειμένω. Αν ήταν μόνο στην εν λόγω κυρία το πρόβλημα θα ήταν διαχειρίσμο. Δυστυχώς, όμως, ο εν λόγω πολίτης κρυμμένος πίσω απο την ασφάλεια της ανωνυμίας χυδαιολογεί και λασπολογεί έναντι πολλών υποψηφίων. Με πολύ απλό τρόπο, απο τους στόχους του μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει ποιόν πρεσβεύει και κυρίως ποιόν και ποιάν ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος φοβάται.

      Οι ιδέες πολεμόνται όμως με ιδέες. Δεν πολεμόνται ούτε με λάσπη, ούτε με προσωπικές επιθέσεις, ούτε με προσβολές. Υπάρχουν ιδέες και αυτές πρέπει όλοι να αναζητήσουμε.

      Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

      Διαγραφή
  7. ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΓΡΑΦΕΙ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΖΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη μας βάζεις δύσκολα!!! Μαλλον βαθμό 7,66 κόκκινο ακαζού ή βουργουνδίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί μπλογκίτες και ανώνυμοι πολίτες θα πρέπει αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν το έναυσμα για να ανέβει ο δήμος μας επίπεδο και ποιότητα. Το ελληνικό λεξιλόγιο είναι πλούσιο σε λέξεις και δόξα τω θεώ όλοι μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε και να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μας να κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση.

      Μια πολιτευόμενη εξέφρασε κάποιες απόψεις για τη περιοχή που ζούμε και και μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας. Σωστή ή λάθος στις τοποθετήσεις της, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ασχολούμαστε με τη προσωπική της ζωή και κυρίως να χρησιμοποιούμε εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους και υποβαθμίζουν πρώτα πρώτα εμάς τους ίδιους που τα διαβάζουμε. Όσο αγανακτισμένοι και αν είμαστε δεν πρέπει να εκφραζόμαστε έτσι γιατί πολύ απλά χάνουμε το δίκιο μας με αυτό το τρόπο. Ιδίως όταν πρόκειται για άνθρωπο που βρίσκεται στην αντιπολίτευση και δεν έχει διοικήσει καν!

      Απο την άλλη, προσωπικές αντιπαλότητες και διαφορές που μπορεί να υπάρχουν θα πρέπει να αφήνονται στην άκρη για το κοινό καλό. Κάποιοι άνθρωποι ποδηγετούνται απο πολιτευτές και αρχηγούς παρατάξεων και εκτελούν το έργο τους υπονομεύοντας τη πόλη και εκτελώντας χτυπήματα κάτω απο τη μέση σε υποψηφίους. Αυτοί οι άνθρωποι (που όλοι στη πόλη ξέρουμε ποιοι είναι) είναι αναγκαίο να απομονωθούν. Απο μια γρήγορη ματιά στα σχόλια είναι προφανές οτι ένας ή δύο άνθρωποι συνδέονται κάθε φορά με διαφορετικό λογαριασμό στο Blog και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ειρωνευτούν και να επιτεθούν προσωπικά στη κ.Ραφτοπούλου εν προκειμένω. Αν ήταν μόνο στην εν λόγω κυρία το πρόβλημα θα ήταν διαχειρίσμο. Δυστυχώς, όμως, ο εν λόγω πολίτης κρυμμένος πίσω απο την ασφάλεια της ανωνυμίας χυδαιολογεί και λασπολογεί έναντι πολλών υποψηφίων. Με πολύ απλό τρόπο, απο τους στόχους του μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει ποιόν πρεσβεύει και κυρίως ποιόν και ποιάν ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος φοβάται.

      Οι ιδέες πολεμόνται όμως με ιδέες. Δεν πολεμόνται ούτε με λάσπη, ούτε με προσωπικές επιθέσεις, ούτε με προσβολές. Υπάρχουν ιδέες και αυτές πρέπει όλοι να αναζητήσουμε.

      Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

      Διαγραφή
  9. ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ??? ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΗΣ Β1 Η ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΥΡΙΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ , ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ..!!! ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ! ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ , ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ,ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ..! ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ; Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:10 π.μ.

      ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕ, τρωω και θα τρωω προιοντα της μεσογειτικης γης,τρωω και προιοντα ΠΡΟΒΑΤΩΝ τα προβατα σας εσας εεεεεεε δεν τα χαφτω,
      Δεν ξερετε ΤΙ ΛΕΤΕ.ΚΑΙ .ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ελπιζω να Ξερετε να χορευετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,οχι να ΜΑΣ χορευετε στο ταψι με επικινδυνες ανοησιες Ευτυχως απο οτι βλεπω απο τον σχολιασμο, ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ οχι με την πολιτικη σας δραση .
      βρε βρε ....τι ακουμε απο τις χορευτριες.....

      Διαγραφή
    2. Αγαπητοί μπλογκίτες και ανώνυμοι πολίτες θα πρέπει αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν το έναυσμα για να ανέβει ο δήμος μας επίπεδο και ποιότητα. Το ελληνικό λεξιλόγιο είναι πλούσιο σε λέξεις και δόξα τω θεώ όλοι μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε και να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μας να κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση.

      Μια πολιτευόμενη εξέφρασε κάποιες απόψεις για τη περιοχή που ζούμε και και μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας. Σωστή ή λάθος στις τοποθετήσεις της, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ασχολούμαστε με τη προσωπική της ζωή και κυρίως να χρησιμοποιούμε εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους και υποβαθμίζουν πρώτα πρώτα εμάς τους ίδιους που τα διαβάζουμε. Όσο αγανακτισμένοι και αν είμαστε δεν πρέπει να εκφραζόμαστε έτσι γιατί πολύ απλά χάνουμε το δίκιο μας με αυτό το τρόπο. Ιδίως όταν πρόκειται για άνθρωπο που βρίσκεται στην αντιπολίτευση και δεν έχει διοικήσει καν!

      Απο την άλλη, προσωπικές αντιπαλότητες και διαφορές που μπορεί να υπάρχουν θα πρέπει να αφήνονται στην άκρη για το κοινό καλό. Κάποιοι άνθρωποι ποδηγετούνται απο πολιτευτές και αρχηγούς παρατάξεων και εκτελούν το έργο τους υπονομεύοντας τη πόλη και εκτελώντας χτυπήματα κάτω απο τη μέση σε υποψηφίους. Αυτοί οι άνθρωποι (που όλοι στη πόλη ξέρουμε ποιοι είναι) είναι αναγκαίο να απομονωθούν. Απο μια γρήγορη ματιά στα σχόλια είναι προφανές οτι ένας ή δύο άνθρωποι συνδέονται κάθε φορά με διαφορετικό λογαριασμό στο Blog και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ειρωνευτούν και να επιτεθούν προσωπικά στη κ.Ραφτοπούλου εν προκειμένω. Αν ήταν μόνο στην εν λόγω κυρία το πρόβλημα θα ήταν διαχειρίσμο. Δυστυχώς, όμως, ο εν λόγω πολίτης κρυμμένος πίσω απο την ασφάλεια της ανωνυμίας χυδαιολογεί και λασπολογεί έναντι πολλών υποψηφίων. Με πολύ απλό τρόπο, απο τους στόχους του μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει ποιόν πρεσβεύει και κυρίως ποιόν και ποιάν ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος φοβάται.

      Οι ιδέες πολεμόνται όμως με ιδέες. Δεν πολεμόνται ούτε με λάσπη, ούτε με προσωπικές επιθέσεις, ούτε με προσβολές. Υπάρχουν ιδέες και αυτές πρέπει όλοι να αναζητήσουμε.

      Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

      Διαγραφή
  11. H αρχή αυτού του δημοσιεύματος με την λέξη "προσωπικά" ,δείχνει εγωϊσμό και φιλοδοξίες δυσανάλογες και υπερμέτρες.Την προσωπική γνώμη την δίνει κάποιος όταν του ζητηθεί..αφού έχει αναγνωρισθεί ...Αυτός δεν είναι καθόλου καλός οιωνός , για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά ..Οχι μόνο μοιάζει με έκθεση το κείμενο, αλλά και κακή ,άνευ περιεχομένου..Για να στηρίξεις κάτι και να επιχειρηματολογήσεις πάνω σε αυτό, πρέπει να έχεις γνώσεις και κότσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Αννα , έχεις καταγωγή από μητέρα από Σπάτα όπου πήγες και σχολείο, και τώρα πως μας αγνοείς και δεν μας αναφέρεις καν..Πιστεύεις ότι η Λούτσα είναι μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων ; Λάθος ΣΟΥ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:14 π.μ.

    ΣΙΓΑ μπλογκιτη που σε αγνοησαν ....εκει στον υδροβιοτοπο που βριθει βουρλων και πετανε οι τσαλαπετηνοι.....
    τιμη σου να σε αγνοουν ,αν την θελεις παρτην στον σβερκο σου, να περασετε την μπαρα...μαζι .....απο κατω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου αγενέστατε. Ο τρόπος που μιλάς είναι χυδαίος και απαράδεκτος. Ντροπή σου να μιλάς έτσι και να εκράζεσαι με αυτό το τρόπο σε έναν ιστότοπο όπου προσπαθούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας!

      Διαφωνώ με την Άννα και είμαι σε άλλη παράταξη. Μάλιστα έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές σε συναντήσεις. Είμαι όμως γυναίκα, αλλά και άνρθωπος! Ντροπή σου να εκφράζεσαι με αυτό το τρόπο. Ντροπή σου να αφήνεις σεξουαλικά και χυδαία υπονοούμενα σε μια κοπέλα! Ντροπή σου!

      Και ξέρεις και κάτι άλλο? Μας κάνεις κακό με αυτά που κάνεις! Κάνεις κακό σε όλους που ασχολούνται με τη πολιτική σε αυτό το τόπο!

      Διαγραφή
  14. Αγαπητοί μπλογκίτες και ανώνυμοι πολίτες θα πρέπει αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν το έναυσμα για να ανέβει ο δήμος μας επίπεδο και ποιότητα. Το ελληνικό λεξιλόγιο είναι πλούσιο σε λέξεις και δόξα τω θεώ όλοι μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε και να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μας να κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση.

    Μια πολιτευόμενη εξέφρασε κάποιες απόψεις για τη περιοχή που ζούμε και και μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας. Σωστή ή λάθος στις τοποθετήσεις της, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ασχολούμαστε με τη προσωπική της ζωή και κυρίως να χρησιμοποιούμε εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους και υποβαθμίζουν πρώτα πρώτα εμάς τους ίδιους που τα διαβάζουμε. Όσο αγανακτισμένοι και αν είμαστε δεν πρέπει να εκφραζόμαστε έτσι γιατί πολύ απλά χάνουμε το δίκιο μας με αυτό το τρόπο. Ιδίως όταν πρόκειται για άνθρωπο που βρίσκεται στην αντιπολίτευση και δεν έχει διοικήσει καν!

    Απο την άλλη, προσωπικές αντιπαλότητες και διαφορές που μπορεί να υπάρχουν θα πρέπει να αφήνονται στην άκρη για το κοινό καλό. Κάποιοι άνθρωποι ποδηγετούνται απο πολιτευτές και αρχηγούς παρατάξεων και εκτελούν το έργο τους υπονομεύοντας τη πόλη και εκτελώντας χτυπήματα κάτω απο τη μέση σε υποψηφίους. Αυτοί οι άνθρωποι (που όλοι στη πόλη ξέρουμε ποιοι είναι) είναι αναγκαίο να απομονωθούν. Απο μια γρήγορη ματιά στα σχόλια είναι προφανές οτι ένας ή δύο άνθρωποι συνδέονται κάθε φορά με διαφορετικό λογαριασμό στο Blog και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ειρωνευτούν και να επιτεθούν προσωπικά στη κ.Ραφτοπούλου εν προκειμένω. Αν ήταν μόνο στην εν λόγω κυρία το πρόβλημα θα ήταν διαχειρίσμο. Δυστυχώς, όμως, ο εν λόγω πολίτης κρυμμένος πίσω απο την ασφάλεια της ανωνυμίας χυδαιολογεί και λασπολογεί έναντι πολλών υποψηφίων. Με πολύ απλό τρόπο, απο τους στόχους του μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει ποιόν πρεσβεύει και κυρίως ποιόν και ποιάν ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος φοβάται.

    Οι ιδέες πολεμόνται όμως με ιδέες. Δεν πολεμόνται ούτε με λάσπη, ούτε με προσωπικές επιθέσεις, ούτε με προσβολές. Υπάρχουν ιδέες και αυτές πρέπει όλοι να αναζητήσουμε.

    Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ανέβει ο τόπος μας επίπεδο και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων χρειάζεται ΗΘΟΣ πάνω απ'όλα! Πρέπει να μην έχεις το χρήμα οδηγό και να μην κυνηγάς την προσωπική προβολή και ανάδειξη.Πρέπει να κάνεις πράξη τις υλοποιήσιμες προτάσεις σου και όχι να φαντασιώνεσαι.Πρέπει να έχεις ΜΠΕΣΑ! Να έχεις κότσια για να αποβάλεις τα κακώς κείμενα. Δυνατό χαρακτήρα για να μην καθοδηγείσαι.Μυαλό για να δράσεις.Το ήθος , ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά αναδεικνύουν μια προσωπικότητα.Αν δεν κρίνω και την προσωπική ζωή κάποιου και τη στάση του απέναντι στους συνεργάτες, στους γείτονες,στους αδύναμους, στην κοινωνία γενικότερα,τότε τι θα κρίνω???? Δηλαδή κάποιος που έχει πολύ ωραίες και αλτρουιστικές ιδέες,αλλά έχει παραβατική συμφορά μου κάνει??Θα σου άρεσαν οι ιδέες κάποιου που φοροδιαφεύγει?Κάποιου που είναι ρατσιστής? Τι θα πει να μην σχολιάζουμε την προσωπική ζωη....???!!!!Άλλωστε όταν προβάλλει κανείς τον εαυτό του και θέτει τον εαυτό του σε ψηφοφορία είναι λογικό να κρίνεται και η ζωή του.Πώς κάποιος που στην καθημερινότητά του είναι φρου φρου και αρώματα μπορεί αν εκλεγεί να είναι ουσιαστικός?

      Διαγραφή
    2. Εντυπωσιακό πραγματικά για τη πόλη το γεγονός οτι απο ένα άρθρο ενός πολιτευτή βγήκαν τα εξής συμπεράσματα : α)Φοροδιαφεύγει, β)Είναι ρατσιστής, γ)Προσπαθεί να αγοράσει το δημαρχιακό θώκο, δ) Δεν έχει ήθος, ε)Δεν έχει Μπέσα(το ακούσαμε και αυτό), ζ)Την ενδιαφέρει η προσωπική προβολή, η) Δεν ξέρει η ίδια να συντάξει ούτε ένα κείμενο, θ) είναι εγωίστρια, ι) αγνοεί τα Σπάτα κτλ κτλ.

      Και εγώ απαντώ και απευθύνομαι στην Άννα : α) Σε φοβονται και δηλιάζουν να βρεθούν απέναντί σου. Προχώρα μπροστά, συσπείρωσε το κόσμο, ένωσε όλους τους πολίτες του δήμου και δημιούργησε, β) Μην πτοήσε απο λασπολόγους, ανήθικους, κομπλεξικούς και κακοήθεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα γνωστής παράταξης που επιδιώκει να κερδίσει τις εκλογές και αλοίμονό μας αν το πετύχει με αυτούς όλους που έχει μαζέψει στο πλάι του, γ) Ξέρουμε πολύ καλά οτι οι αμοιβές των μηχανικών δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, δ) Ξερουμε πολύ καλά οτι δεν είσαι ρατσίστρια, ε) Αδιαφόρησε για τους ελάχιστους αρνητικούς πρωταγωνιστές του δήμου, ζ) Ρώτα τους αν ο αρχηγός τους γράφει τα κείμενα που λέει ή του τα γράφουν άλλοι, η) Πές τους οτι δεν υπήρξες ποτέ μέρος της διοίκησης και δεν είχες ποτέ εξουσίες στα χέρια σου, θ) Πες τους να ρωτήσουν τον αρχηγό τους αν έχει πρόγραμμα, ι) Μη μασάς Άννα - Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Δεν έχει τυχαίο οτι μόνο το δικό σου όνομα ακούγεται εδώ. Όλοι οι άλλοι κρύβονται πίσω απο τη μάσκα της ανωνυμίας του blog, κ) Αν θέλουμε να πετάξουμε λάσπη και να επιτεθούμε προσωπικά μπορούμε να το κάνουμε στον αρχηγό τους που τους χρηματοδοτεί. Μας έχει δώσει πολλές λαβές και λίγο πολύ οι 2 πόλεις ξέρουν τα χούγια του και τα παραστρατήματά του. Αλλά εμείς δεν θα το κάνουμε γιατί πολύ απλά ψηφίζουμε ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ και όχι ΛΑΣΠΗ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ - ΨΕΥΔΗ!!!

      Διαγραφή
    3. Αν ήξερες να διαβάζεις θα καταλάβαινες ότι δεν την χαρακτήρισε κανένας ούτε φοροφυγά ούτε ρατσίστρια.Απλά ρώτησα αν θα στήριζε κανείς γενικότερα στην πολιτική σκηνή ένα άτομο που έχει απρεπη συμπεριφορά στη ζωή του.Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις????

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:55 μ.μ.

      ΤΙ ΠΟΛΕΜ ΟΝΤΑΙ?
      ασε το καταπληκτικο ΠΟΙΟΝ ....ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ....
      Αμαν πια.... το εμπεδωσαμε οτι εχει μονον αγραμματους ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ των ιθαγενων και τους πληρωνει και απο πανω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ και την δουλευουν παιρνοντας της τσαμπα χρημα.
      ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.
      Αν εχει τετοιους συνεργατες ...αδικως ασχολουμαστε ,τα κανουν ολα μονοι τους και την θαβουν αρκουντως Δεν χρειαζεται να παρουμε φτυαρι, ..εχει τους καταλληλους συνεργατες για αυτο Απο μυστρι μεχρι φτυαρι ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.ΤΑ ΕΧΕΙ.Το μονο εργαλειο που δεν αγοραζεται ΕΙΝΑΙ η γνωση .η παιδεια ΚΑΙ Η ΕΥΦΥΙΑ και αυτα εμφνως, δεν τα εχει.

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:44 μ.μ.

      Ανωνυμε 3 53
      Το να κατανοησουν ,στο λεω ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ.αυτοι που γραφουν, ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ .ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ.
      Κανε υπομ ονη ,τσιγκλισε τους και λιγο και θα διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι περι ΠΟΙΑΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ προκειται.Ενα μικρο δειγμα ειναι οτι γραφει οτι ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

      Και σε ερωτω ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΠΙ ΚΑΜΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ σχολια την ημερα στην ΛΟΥΤΣΑ ποιος μπορει να το ΠΛΗΡΩΣΕ? Σιγα την ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ,που θα εσκαγε καποιος,χρηματα επι τρια χρονια τοτε που ακομα δεν ηταν παρανομη ομοσπονδιακα, για να πολεμησει μια ωραια κοιμισμενη...Απο αυτο και μονον αντιλαμβανεσαι το μεγεθος την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. και της βρωμερης ανοησιας,που τους δερνει.
      Ο πεινασμενος, καρβελια ονειρευεται,ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ προτεινεινει να κλεισουμε και εμεις τα ματια μας .....
      Τι να πεις πια .....

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:20 μ.μ.

      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΤΟΥ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ,ΑΣΥΓΚΡΙΤΗΣ ,,,ΚΛΠ ΚΛΠ
      24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 7 44 ΜΜ
      ΒΡΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ..ΤΥΦΛΟΥΣ Η ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ?
      ΓΙΑΤΙ αφηνεσαι ετσι εκθετη σε μονοφθαλμους?Γιατι τους αφηνεις να βγαζουν ανοητα υποστηρικτικα εντυπα?Γιατι τους αφηνεις ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ?ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΔΗΜΟ και δεν μπορεις να μαζεψεις εναν ανοητο ,συνταξιουχο στο μυαλο που μου προτειναι ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ...ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ... με γλωσσα επαρχιας του 50 .?Νεα γυναικα ,εισαι πως αφηνεις να σε εκπροσωπουν ταχαμου σε υπερασπιζονται,τα Μαμουθ?Για ονομα διαβασε τον, βαλε και κανενα μικροτερο κανενα 20αρη να τα διαβασει αυτα που γραφει...ουτε στο δημοτικο δεν τα γραφουν πια αυτα.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΣ του δημου δημοσια να τον αποκυρηξεις ..θελεις παλι μια απο τα ιδια?
      Κριμα ..ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
      ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ δεν το ξερεις?Εσενα δηλαδη σου αρεσουν αυτα που γραφει οπως τα γραφει?Και βγαλε καμμια αλλη φωτογραφια.ΜΕ ΤΑΓΙΕΡετσι κανουν οσες θελουν να δειξουν οτι ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.Αυτη που εχεις, φυλαξε την για αλλου τυπου δουλειες δεν κανει για προεκλογικη εκστρατεια...
      αντε και καλα μυαλα.ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΑ δεν τα βλεπει?

      Διαγραφή
    7. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:41 μ.μ.

      ΠΡΟΤΕΙΝΕ

      Διαγραφή
  15. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ... ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ.. Η ΚΥΡΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΤΩΜΑΤΑ"...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ...Ο ΗΓΕΤΗΣ "ΤΟΧΕΙ" ..ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λέξη ΗΓΕΤΗΣ και μόνο είναι τόσο αποκρουστική!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ...ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΤΕΡΗ.!

      Διαγραφή
    3. Εντυπωσιακό πραγματικά για τη πόλη το γεγονός οτι απο ένα άρθρο ενός πολιτευτή βγήκαν τα εξής συμπεράσματα : α)Φοροδιαφεύγει, β)Είναι ρατσιστής, γ)Προσπαθεί να αγοράσει το δημαρχιακό θώκο, δ) Δεν έχει ήθος, ε)Δεν έχει Μπέσα(το ακούσαμε και αυτό), ζ)Την ενδιαφέρει η προσωπική προβολή, η) Δεν ξέρει η ίδια να συντάξει ούτε ένα κείμενο, θ) είναι εγωίστρια, ι) αγνοεί τα Σπάτα κτλ κτλ.

      Και εγώ απαντώ και απευθύνομαι στην Άννα : α) Σε φοβονται και δηλιάζουν να βρεθούν απέναντί σου. Προχώρα μπροστά, συσπείρωσε το κόσμο, ένωσε όλους τους πολίτες του δήμου και δημιούργησε, β) Μην πτοήσε απο λασπολόγους, ανήθικους, κομπλεξικούς και κακοήθεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα γνωστής παράταξης που επιδιώκει να κερδίσει τις εκλογές και αλοίμονό μας αν το πετύχει με αυτούς όλους που έχει μαζέψει στο πλάι του, γ) Ξέρουμε πολύ καλά οτι οι αμοιβές των μηχανικών δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, δ) Ξερουμε πολύ καλά οτι δεν είσαι ρατσίστρια, ε) Αδιαφόρησε για τους ελάχιστους αρνητικούς πρωταγωνιστές του δήμου, ζ) Ρώτα τους αν ο αρχηγός τους γράφει τα κείμενα που λέει ή του τα γράφουν άλλοι, η) Πές τους οτι δεν υπήρξες ποτέ μέρος της διοίκησης και δεν είχες ποτέ εξουσίες στα χέρια σου, θ) Πες τους να ρωτήσουν τον αρχηγό τους αν έχει πρόγραμμα, ι) Μη μασάς Άννα - Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Δεν έχει τυχαίο οτι μόνο το δικό σου όνομα ακούγεται εδώ. Όλοι οι άλλοι κρύβονται πίσω απο τη μάσκα της ανωνυμίας του blog, κ) Αν θέλουμε να πετάξουμε λάσπη και να επιτεθούμε προσωπικά μπορούμε να το κάνουμε στον αρχηγό τους που τους χρηματοδοτεί. Μας έχει δώσει πολλές λαβές και λίγο πολύ οι 2 πόλεις ξέρουν τα χούγια του και τα παραστρατήματά του. Αλλά εμείς δεν θα το κάνουμε γιατί πολύ απλά ψηφίζουμε ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ και όχι ΛΑΣΠΗ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ - ΨΕΥΔΗ!!!

      Διαγραφή
  16. ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ 11.12..;;;; ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ , ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ....ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ , ΚΡΙΜΑ...ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το τσούρμο νέους που την περιβάλλει τι περίμενες?

      Διαγραφή
  17. Ένα ουτοπικό κείμενο της έγραψαν λόγω ανικανότητας να συντάξει η ίδια και δημιούργησε σχόλια!!!Άντε να δούμε τι θα γίνει όταν την ανακοινώσουν για υποψήφια Δήμαρχο!!!!Άλλα θα αργήσει λίγο ακόμα αυτό αφού δεν έχουν περάσει ακόμα όλοι οι ενεργοί δημοτικοί σύμβουλοι από το γραφείο τους..Α ρε ξεφτίλες............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντυπωσιακό πραγματικά για τη πόλη το γεγονός οτι απο ένα άρθρο ενός πολιτευτή βγήκαν τα εξής συμπεράσματα : α)Φοροδιαφεύγει, β)Είναι ρατσιστής, γ)Προσπαθεί να αγοράσει το δημαρχιακό θώκο, δ) Δεν έχει ήθος, ε)Δεν έχει Μπέσα(το ακούσαμε και αυτό), ζ)Την ενδιαφέρει η προσωπική προβολή, η) Δεν ξέρει η ίδια να συντάξει ούτε ένα κείμενο, θ) είναι εγωίστρια, ι) αγνοεί τα Σπάτα κτλ κτλ.

    Και εγώ απαντώ και απευθύνομαι στην Άννα : α) Σε φοβονται και δηλιάζουν να βρεθούν απέναντί σου. Προχώρα μπροστά, συσπείρωσε το κόσμο, ένωσε όλους τους πολίτες του δήμου και δημιούργησε, β) Μην πτοήσε απο λασπολόγους, ανήθικους, κομπλεξικούς και κακοήθεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα γνωστής παράταξης που επιδιώκει να κερδίσει τις εκλογές και αλοίμονό μας αν το πετύχει με αυτούς όλους που έχει μαζέψει στο πλάι του, γ) Ξέρουμε πολύ καλά οτι οι αμοιβές των μηχανικών δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, δ) Ξερουμε πολύ καλά οτι δεν είσαι ρατσίστρια, ε) Αδιαφόρησε για τους ελάχιστους αρνητικούς πρωταγωνιστές του δήμου, ζ) Ρώτα τους αν ο αρχηγός τους γράφει τα κείμενα που λέει ή του τα γράφουν άλλοι, η) Πές τους οτι δεν υπήρξες ποτέ μέρος της διοίκησης και δεν είχες ποτέ εξουσίες στα χέρια σου, θ) Πες τους να ρωτήσουν τον αρχηγό τους αν έχει πρόγραμμα, ι) Μη μασάς Άννα - Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Δεν έχει τυχαίο οτι μόνο το δικό σου όνομα ακούγεται εδώ. Όλοι οι άλλοι κρύβονται πίσω απο τη μάσκα της ανωνυμίας του blog, κ) Αν θέλουμε να πετάξουμε λάσπη και να επιτεθούμε προσωπικά μπορούμε να το κάνουμε στον αρχηγό τους που τους χρηματοδοτεί. Μας έχει δώσει πολλές λαβές και λίγο πολύ οι 2 πόλεις ξέρουν τα χούγια του και τα παραστρατήματά του. Αλλά εμείς δεν θα το κάνουμε γιατί πολύ απλά ψηφίζουμε ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ και όχι ΛΑΣΠΗ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ - ΨΕΥΔΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MΑ Η ΑΝΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ; ;;; ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE..;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ANNA ΓΙΑ TO TROLEY ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΩΩΩΝΕΙ ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ;;;;;;ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας είπες ο υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζεις τι αναφορά έκανε για το Troley που μεγαλώνει? Εκτός απο τους νέους μπροστά που ευαγγελίζεται και ας έχει περάσει τα 45 (απλά είναι πιασάρικο και το λέει), τι έκανε για το τρόλευ μιας και είναι και αρχηγός αντιπολιτευτικού κόμματος? Εκτός απο όλους τους παροπλισμένους και λερωμένους παλιούς πολιτικούς που έχει μαζέψει γύρω του, τι άλλο έχει κάνει??? Δεν μας είπες ...

      Διαγραφή
    2. EIXE KI EΣΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ..ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ..ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣ ...ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ..ΠΟΛΥ.! ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ; ΚΑΙ ΓΙΑ "ΛΕΡΩΜΕΝΟΥΣ" ...........;;;;;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΕΣΥ;;;;;;;

      Διαγραφή
  21. Οι έμμισθοι μάνατζερ και γραφιάδες απάντησαν σε κάθε σχόλιο με το ίδιο κείμενο. Θα το παρετε το μεροκαματάκι σας....κάνετε όμως και κανενα μαθηματακι ηθικής, εξηγείστε ότι αν θελουμε να είμαστε υποψηφιοι δεν τρεχουμε οικογενειακως να χωθούμε σε κάθε σύλλογο που υπάρχει στην πόλη είτε είναι αθλητικός, είτε είναι ομοσπονδία, ούτε προσπαθουμε να "καπελώσουμε" άλλες πρωτοβουλιες όπως χορευτικές ομάδες και να τις βαλουμε κατω από την ομπρέλλα μας για προσωπικά οφέλη. Οι κάτοικοι της Αρτέμιδας δεν είναι ιθαγενεις για να τους υποτιμάτε τη νοημοσύνη και να τους κοιροδεύετε με καθρεπτακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΚΥΡΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ; ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ , ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ;;;ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ 45ΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ,ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΑΚΟΜΑ..ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ,, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝΝΑ ;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ...ΕΛΑ ΚΑΥΜΕΝΗ ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.! ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΦΡΕΣΚΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ.. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:34 μ.μ.

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ?
    ΠΧ.δηλιαζουν τρις
    πτοησε (εσυ ) τρις
    Αν πατε ετσι ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.
    Υπαρχει αλλος μπλογκιτης,πλην εμου , που να εχει δωσει με τοσα σχολια , τις μαχες ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ που δεν ειδε η κυρια?ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ημερες 15 ξεσκεπαστο και μεγαλωσε ,ετσι απο επαγγελματικη περιεργεια απλως, ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ?Διπλα στο αυθαιρετο γηπεδο που καθοδηγει η οικογενεια ειναι, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ?Το αυθαιρετο που εκανε χοροεσπεριδα ειδε αν ειχε πυρασφαλεια ΠΡΙΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?Αν συνεβαινε τυπου πνευματικου κεντρου Σπατων ΠΥΡΚΑΓΙΑ τι θα μας ελεγε η ειδικη ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΒΑ?
    Θα μπορουσα να γραφω ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙ ΣΕΛΙΔΩΝ
    Ομως εχω και σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω απο τις μαριονεττες και τα παιχνιδια σε κουκλοσπιτα.
    Ε ΧΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ να πολεμησω η κυρια ειναι ανευ σημασιας ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και με στα Σπατα .ΜΕΣΑ .Οθεν προτιμω να ασχοληθω με κυνηγι τσαλαπετεινου και οχι με την κισσα που οτι ΓΥΑΛΙΖΕΙ το τσιμπαει....
    Περαστε κοσμε να δειτε τα ΝΙ free φω μπιζου που πανε να πουληθουν για χρυσα στο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αρισογείτων και φίλοι μπλογκίτες,

      Θεωρώ οτι έχεις αποκαλυφθεί και καλό είναι να μην κρύβεσαι πια. Καλό είναι να αρχίσεις να γράφεις με το πραγματικό σου όνομα και όχι με ένα ψευδώνυμο! Εφόσον μπορείς να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου και τα γραφόμενά σου δεν χρειάζεται να κρύβεσαι άλλο πίσω απο την ανωνυμία που σου προσφέρουν τα Blogs. Μπορείς να λασπολογείς, να συκοφαντείς, να παίζεις το παιχνιδάκι του αρχηγού σου και υποψηφίου δημάρχου.

      Χθές στις 6:03 είπες οτι βιάζεσαι, γιατί έχεις να κυνηγήσεις μεγάλα πουλιά (και εμείς τα κοτόπουλα δεν σου κάνουμε). Πού πήγες όμως και τι έκανες δεν μας είπες? Ποιά είναι τα μεγάλα πουλιά που πήγες να κυνηγήσεις δεν μας είπες? Μετά τις 6 το απόγευμα που πήγες λοιπόν και τι έκανες θα μας πείς ή θα παίζουμε κρυφτό? Εγώ δεν μπόρεσα να έρθω αλλά ενημερώθηκα οτι ξεφτυλίστηκες. Ξεφτυλιστηκες μπροστά σε όλο το δημοτικό συμβούλιο (ακόμα και ο αρχηγός σου με ερωτηματικό βέβαια, αλλά το υποστήριξε), μπροστά στα παιδιά απο τις ακαδημίες του Α.Ο. Αρτέμιδος, μπροστά στους γονείς τους και μπροστά σε πολλούς πολλούς πολίτες της πόλης της Αρτέμιδος και των Σπάτων. Έμαθα οτι θέλεις να κάνεις σε μηνύσεις κιόλας επειδή σε... ζορίσανε κάποιοι γονείς. Είμαι πλέον σίγουρος, μετά τη χθεσινή ενημέρωση, οτι το πρόβλημα σου είναι ψυχικό και όχι κάτι άλλο. Ή μάλλον είναι και ένα κόμπλεξ που βγάζεις στη Ραφτοπούλου και στο Γκινοσάτη. Τη πρώτη επειδή τη ζηλεύεις και τη φθονείς, το δεύτερο επειδή δεν τον φτάνεις αλλά σε έχει κάνει και ξεφτύλα γενικώς. Μάλλον είσαι για λύπηση.

      Απο την άλλη θαυμάζω το γεγονός οτι καταφέρνεις με μαεστρία να αλλάζεις ύφος στη γραφή σου για να μη σε καταλάβουμε. Μιάς και στην εφημερίδα που γράφεις δεν μπορείς να γράφεις ανώνυμα όπως εδώ, οπότε πρέπει να συκοφαντείς επώνυμα. Άρα αυτό σε κάνει κα προσεκτικό σε εκφράσεις. Όμως η εμπάθειά σου σε προδίδει. Θίγεις συνεχώς τα ορθογραφικά λάθη των άλλων που έχουν αντίθετη άποψη με εσένα. Όμως κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Έτσι και εσύ κάνεις συστηματικά ένα ορθογραφικό λάθος. Τη λέξη σχόλια που χρησιμοποιείς συχνά, τη γράφεις με λάθος τρόπο : σχόλεια. Η αυτόματη διόρθωση του Word δεν σε διορθώνει γιατί καταλαβαίνει οτι εννοείς σχολεία. Δε ξέρω αν πήγες σχολείο για να μάθεις γράμματα, ή απλώς ήθελες να μάθεις να συκοφαντείς ανθρώπους, αλλά προδόθηκες πια... Προδόθηκες επειδή αυτό το λάθος το κάνεις συστηματικα και στη φυλλάδα που γράφεις και λασπολογείς. Στη σελ. 22 της φυλλαδας σου γράφεις : "... Αντί άλλου σχολείου..." ... και συνεχίζεις να παίζεις τα πολιτικά σου παιχνίδια, να εξυπηρετείς τα αφεντικά σου και να εκφράζεις τους κομπλεξισμούς σου.

      Κύριε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ σταματήστε λοιπόν πια να κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία σας. Έτσι κι αλλίως ασήμαντος είστε... Ακριβώς οτι είπατε για τη κ.Ραφτοπούλου. Μόνο που εσείς δεν είστε μια ασήμαντη κοκκινομάλλα αλλά ένας ασήμαντος κομπλεξικός πολίτης με ψυχικά προβλήματα.

      Καλή συνέχεια στη μέρα σας κύριε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ - Αριστογείτων του Αριστοκλέους. Αν και μετά το χθεσινό κάζο, δεν θα είστε και πολύ καλά σήμερα!

      Διαγραφή
  24. Τιμή και δόξα στον αξεπέραστο Αριστογείτονα! Τιμή και δόξα στον αλάνθαστο και αδέκαστο αγωνιστή της πόλης μας!

    Φίλε Αριστεγείτων ο Αινστάιν είχει πεί κάποτε : " Δυο πράγματα είναι άπειρα στο κόσμο μας. Το σύμπαν και η ηλιθιότητα του ανθρώπου. Για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος". Στο αφιερώνω με πολύ αγάπη, αλλά παρ'όλα αυτά πιστεύω οτι δεν αρκεί αυτός ο χαρακτηρισμός για να σε περιγράψει! Είναι τόσα που σκέφτομαι οταν διαβάζω τα γεμάτο λυρισμό κείμενά σου που απορώ : Πώς και δεν σε έχουνε πάρει ακόμα στο Cambridge?

    Μη θυμηθώ τώρα τα ορθογραφικά μαργαριτάρια που έχεις γράψει κατά καιρούς γιατί θα ψάξεις να κρυφτείς.

    Όταν είχα όρεξη τη προηγούμενη εβδομάδα σε ξεμπρόστιασα και έχασες τη μπάλα. Όποτε θέλεις σε προκαλώ να βρεθούμε και να μετρηθούμε σε ορθογραφία, σε συντακτικό, σε γενικές γνώσεις, σε μαθηματικά, φυσική κτλ κτλ. Σε ήθος δεν σου λέω γιατί εκεί παίρνεις κάτω απο τη βάση.

    Αυτό που δεν ήξερα πάντως και το κατάλαβα σήμερα είναι οτι εκτός απο όλα αυτά είσαι και πληρωμένος λασπολόγος. Έμαθα και απο ποιόν πληρώνεσαι και πόσο σε πληρώνει κάθε μήνα! Και έμαθα απο τον ίδιο το σκοπό για τον οποίον σε έχει προσλάβει και τις εντολές που σου έχει δώσει! Η δουλεία σου είναι βρώμικη και επικίνδυνη το ξέρω. Αλλά θεωρώ οτι θα μπορούσες να βγάλεις το ψωμάκι σου με πιο ορθόδοξο και ηθικό τρόπο. Δεν είναι ανάγκη να ξεφτιλίζεσαι άλλο γιατί έχω και αποδείξεις για το ποιός είσαι και τότε ψάξε να κρυφτείς. Ο τρόπος που γράφεις και κυρίως τα λάθη (συντακτικά και ορθογραφικά) που κάνεις μου θυμίζουνε κάποιον πολύ έντονα... Όταν έρθει η ώρα με αποδείξεις και ενώπιον όλων θα σε φανερώσω... Κάτι που έπρεπε να κάνεις μόνος σου δηλαδή με τόσα που γράφεις... Αλλά που τολμάς λασπολόγε και συκοφάντη!

    Η πόλη μας για να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να απαλλαχτεί απο ανθρώπους σαν και εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:03 μ.μ.

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΒΓΑΛΤΟ ΤΩΡΑ. ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ,απλα συκοφαντεις.
    Δεν συνηθιζω να την μετραω ,,μεγαλωσα Αυτα τα παχνιδακια τα παιζουν τα παιδακια στα κουκλοσπιτακια.
    Ακου να ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ......
    ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ που πετας, σαν σουπια που πεταει μελανι να θολωσει τα νερα και να ξεφυγει ο ΧΑΝΝΟΣ που υπερασπιζεσαι..
    ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ?
    ΒΓΑΛΤΑ ΤΩΡΑ, γιατι απειλες απο ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΟΙΝΩΣ νταβ.....δεν μασαω.
    Το εγραψα σωτα το απειλη τωρα?
    Αυτο ηταν μπλογκιτες, το ει , η μεγααααααλη ανακαλυψη που με ξεμπροστιασε .Τα αλλα ηταν τα εξης.
    θα φας ξυλο
    θα σε κανω να βελαξεις .ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ οτι εγραφε για κοκκινα εσωρουχα , για ξεσκισμενα....εντελως διαστροφη , ο τυπος..... ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ και ετσι χααααασατε την ευκαιρια να θαυμασετε τον ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.
    Αν νομιζεις οτι με ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ θα κερδισεις ,σου λεω οτι ειμαι ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ σε αυτο το μπλογκ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.Εκλεισα τρια χρονια με αυτο το ψευδωνυμο Εσυ που ησουν τοοοοοοσα χρονια?Σκουπιζες το πατωμα για να χορεψουν ?
    Εσυ εισαι καινουργιος στο εκλογικο κουρμπετι και μπηκες με φορα να μας ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕΙΣ.....
    Προ καιρου μου ειχες στειλει μια κυρια που δεν ηξερε καθολου Ελληνικα.Εν ταξει εθελοντρια ηταν τι να κανει να μαθει ελληνικα τοσο γρηγορα?Τωρα ηρθε ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ .

    ΤΟΟΟΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δεν εχω ξαναδει ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΟΥΤΣΑ.....ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΡΕΞΕΣ ΜΕ ΒΟΘΡΟΝΕΡΑ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ θα σε περιλαβουν και αλλοι και θα νομιζεις οτι σε κυνηγαω εγω παλι ...ετσι νομιζες και στο αλλο μπλογκ.....μεχρι που σου κοπηκαν τα σχολια ..εντελως, λογω βωμολοχιας.Η αποδειξη ομως της εκπολιτιστικης σου δρασης υπαρχει ,ακομα.
    ΒΙΑΖΟΜΑΙ ομως, σημερα εχω μεγαλα πουλια να κυνηγησω δεν ασχολουμαι να στοχευσω κοτες ουτε κοτοπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεμισαμε κουκουλόφορους προδοτες της κατοχης

      Διαγραφή
    2. Φίλε Αρισογείτων και φίλοι μπλογκίτες,

      Θεωρώ οτι έχεις αποκαλυφθεί και καλό είναι να μην κρύβεσαι πια. Καλό είναι να αρχίσεις να γράφεις με το πραγματικό σου όνομα και όχι με ένα ψευδώνυμο! Εφόσον μπορείς να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου και τα γραφόμενά σου δεν χρειάζεται να κρύβεσαι άλλο πίσω απο την ανωνυμία που σου προσφέρουν τα Blogs. Μπορείς να λασπολογείς, να συκοφαντείς, να παίζεις το παιχνιδάκι του αρχηγού σου και υποψηφίου δημάρχου.

      Χθές στις 6:03 είπες οτι βιάζεσαι, γιατί έχεις να κυνηγήσεις μεγάλα πουλιά (και εμείς τα κοτόπουλα δεν σου κάνουμε). Πού πήγες όμως και τι έκανες δεν μας είπες? Ποιά είναι τα μεγάλα πουλιά που πήγες να κυνηγήσεις δεν μας είπες? Μετά τις 6 το απόγευμα που πήγες λοιπόν και τι έκανες θα μας πείς ή θα παίζουμε κρυφτό? Εγώ δεν μπόρεσα να έρθω αλλά ενημερώθηκα οτι ξεφτυλίστηκες. Ξεφτυλιστηκες μπροστά σε όλο το δημοτικό συμβούλιο (ακόμα και ο αρχηγός σου με ερωτηματικό βέβαια, αλλά το υποστήριξε), μπροστά στα παιδιά απο τις ακαδημίες του Α.Ο. Αρτέμιδος, μπροστά στους γονείς τους και μπροστά σε πολλούς πολλούς πολίτες της πόλης της Αρτέμιδος και των Σπάτων. Έμαθα οτι θέλεις να κάνεις σε μηνύσεις κιόλας επειδή σε... ζορίσανε κάποιοι γονείς. Είμαι πλέον σίγουρος, μετά τη χθεσινή ενημέρωση, οτι το πρόβλημα σου είναι ψυχικό και όχι κάτι άλλο. Ή μάλλον είναι και ένα κόμπλεξ που βγάζεις στη Ραφτοπούλου και στο Γκινοσάτη. Τη πρώτη επειδή τη ζηλεύεις και τη φθονείς, το δεύτερο επειδή δεν τον φτάνεις αλλά σε έχει κάνει και ξεφτύλα γενικώς. Μάλλον είσαι για λύπηση.

      Απο την άλλη θαυμάζω το γεγονός οτι καταφέρνεις με μαεστρία να αλλάζεις ύφος στη γραφή σου για να μη σε καταλάβουμε. Μιάς και στην εφημερίδα που γράφεις δεν μπορείς να γράφεις ανώνυμα όπως εδώ, οπότε πρέπει να συκοφαντείς επώνυμα. Άρα αυτό σε κάνει κα προσεκτικό σε εκφράσεις. Όμως η εμπάθειά σου σε προδίδει. Θίγεις συνεχώς τα ορθογραφικά λάθη των άλλων που έχουν αντίθετη άποψη με εσένα. Όμως κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Έτσι και εσύ κάνεις συστηματικά ένα ορθογραφικό λάθος. Τη λέξη σχόλια που χρησιμοποιείς συχνά, τη γράφεις με λάθος τρόπο : σχόλεια. Η αυτόματη διόρθωση του Word δεν σε διορθώνει γιατί καταλαβαίνει οτι εννοείς σχολεία. Δε ξέρω αν πήγες σχολείο για να μάθεις γράμματα, ή απλώς ήθελες να μάθεις να συκοφαντείς ανθρώπους, αλλά προδόθηκες πια... Προδόθηκες επειδή αυτό το λάθος το κάνεις συστηματικα και στη φυλλάδα που γράφεις και λασπολογείς. Στη σελ. 22 της φυλλαδας σου γράφεις : "... Αντί άλλου σχολείου..." ... και συνεχίζεις να παίζεις τα πολιτικά σου παιχνίδια, να εξυπηρετείς τα αφεντικά σου και να εκφράζεις τους κομπλεξισμούς σου.

      Κύριε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ σταματήστε λοιπόν πια να κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία σας. Έτσι κι αλλίως ασήμαντος είστε... Ακριβώς οτι είπατε για τη κ.Ραφτοπούλου. Μόνο που εσείς δεν είστε μια ασήμαντη κοκκινομάλλα αλλά ένας ασήμαντος κομπλεξικός πολίτης με ψυχικά προβλήματα.

      Καλή συνέχεια στη μέρα σας κύριε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ - Αριστογείτων του Αριστοκλέους. Αν και μετά το χθεσινό κάζο, δεν θα είστε και πολύ καλά σήμερα!

      Διαγραφή
  26. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:36 π.μ.

    ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ.
    Αυτο δεν θελατε?Γιατι το δημοσιευσατε?Για να δουμε την φωτογραφια?Αλλη φορα να στελνετε μονον φωτογραφια λοιπον.Οσο στελνετε εφηβικες εκθεσεις με λυρικες εξαρσεις ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ,,θα σχολιαζονται καταλληλως ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Μονον στο Ιραν την Κινα την Β Κορεα και αλλες τετοιες δημοκρατιες δεν υπαρχει ανωνυμια.Αν αγαπατε τετοια σχηματα να στειλετε ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ.ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ,,,ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ.κατι που σας διαφευγει .Εχω κανει ΕΡΩΤΗΣΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ,Θα απαντησει η κ συμβιυλος η θα παιζουμε το παιχνιδι των γνωσεων, με απιθανες λαθος απαντησεις ?Αφηστε λοιπον τον Ρουσσω ησυχο και πιαστε τον Βολταιρο,για να ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ .
    Η κανω λαθος?ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?
    Οταν κανεις δεν ξερει την γλωσσα του καν, περιμενουμε πολιτισμο?ΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ?Με νοηματα πανω στα δεντρα?
    Θα σας πω λοιπον μια παροιμια
    ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ Β....ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ Κ.....
    Αν δεν τους διαθετετε, μην ανεβαινετε ΨΗΛΑ γιατι φαινονται τα μπαλωματα και δεν φταιει ο Βολταιρος,φταιει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αυτο που λεμε χυδην το ΔΗΘΕΝ,Απο αυτο χορτασα δεν θα παρω αλλο ευχαριστω.Φατε το μονοι σας οικογενειακως ,η καντε χορο εσπεριδα να το μοιρασετε δωρεαν στους αστεγους και τους ασχετους του πολιτισμου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά μας το είχανε σφυρίξει λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ε καλά εσύ 1:52 τώρα το κατάλαβες??? Έπρεπε να κάνεις ανάλυση CIA για να κατάβεις το προφανές?? Υπάρχει μεγαλύτερο λαμόγιο απο αυτόν στη Λούτσα? Απο παντού τα παίρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. XAXAXAXA ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. OΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ "ΠΑΡΑΓΚΑ"..ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ , ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παντα λιγους μηνες πριν τις εκλογες εμφανιζεται ο Ποθουλακης και το παιζει σωτηρας της λουτσας. Τα παιρνει καθε φορα απο διαφορετικο υποψηφιο για να υποστηριξει και βριζει ολους τους αλλους. Νατος παλι με ψευδωνυμο αυτη τη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ...ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

      Διαγραφή
  32. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:03 μ.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΗΤΟΙ .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ταυτοχρονα κανεις σε δυο μερη.
    Κυριε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ .Δεν σας ξερω δεν με ξερετε.
    Αν ομως επιθυμειτε ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ για αυτους που σας υβριζουν ειμαι διαθεσιμος για μαρτυρας.Θα δηλωσω ποιος ειμαι ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ και τοτε θα γελασει και η παλαβη προβατινα της ΛΟΥΤΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.,ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, γιατι θα ζητησουμε ηθικη βλαβη.
    Η αποδειξη οτι δεν εισθε εσεις ειναι εδω ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ .Ξεσκεπαστε τους.
    ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΞΕ ΚΟΥΚΟΥ ΛΩΜΑ των μωρων παρθενων ......και των μωρων ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε παιδια τι καταβατα ειναι αυτα κουραστηκαμε να διαβαζουμε! Τσακωνεσται μεταξυ σας και δεν μας ενδιαφερει. Χθες παντως στο Δημοτικο συμβουλιο η εικονα ηταν ασχημη. Μου θυμισε παλια ελληνικη ταινια με τους πολιτικους και τα θα... θα......θα...........! Ολοι οι συμβουλοι ελεγαν ναι σε ολα προσπαθωντας να ''χαιδεψουν τα αυτια'' των γονεων. Ελπιζω να μην τους αγνοησουν αλλη μια φορα. Απο το 1960 δεν εχει διορθωθει τιποτα. Πρεπει να δωθει λυση εστω και μια γρηγορη προχειρη αλλα βλεπω παλι να μην γινεται τιποτα παραπανω απο κατι γρηγορο και προχειρο. Οργανωμενες εγκαταστασεις γηπεδα γυμναστηρια δυσκολα βλεπω να γινονται ισως πρεπει για αυτο να κανουν την αυτοκριτικη και η γονεις και αθλητικοι φορεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:29 μ.μ.

    ΒΡΕ 7 19 τοσο αφελης εισαι?Δεν βλεπεις τι παιχνιδι σας παιζουν εδω μεσα?
    ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ...ΒΑΡΙΕΣΘΕ....
    Αξιοι της τυχης σας εισθε ειναι φανερο ,απο το τι ψηφιζατε τοοοοοσα χροοοονια.
    ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ?ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΣ την αλλαγη της ιδρυτικης πραξης ,γιατι τους υποχρεωσε η περιφερεια να αναθεωρησουν τους προυπολογισμους Αρτεμιδας και Ξενοφωντος ,του Αθλητικου και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ οργανισμου?ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ....Αντε καλο ξυπνημα ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ τα λαμογια δεν φταινε ποτε.και πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:51 μ.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΘΕ και κουραζεσθε .....
    24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙς 6 03 ΜΜ

    7 44 ΜΜ
    9 46 ΜΜ

    ΗΡΕΜΑ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΟΝΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΦΟΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    Αληθεια τα υβριστικα αποζημιωνονται ανα σχολιο η ανα σειρα?Αν ειναι ανα σειρα ΣΥΜΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΕΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ .....ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ....ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΡΑ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
    Να το κανω μονος μου ..?..ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ.......ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ .τι με συμβουλευεται κυριε ΖΑΝ ΖΑΚ ΡΟΥΣΣΩ?Να προχωρησω?Εσας μονον δεν αφορα το θεμα γιατι ειστε επωνυμος, αρα δεν σας αφορα,ενω οι ανωνυμοι ΑΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ....ΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:08 π.μ.

    ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:24 π.μ.

    ΚΡΙΙΙΙΙΜΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ .....
    ΕΕΕλοιπον θα σας γραψω μια ακομα
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ.
    ΕΕΕΕΕαυτη δεν πειραζει ουτε τον Ραμπελαι,ουτε τον Βολταιρο ουτε ολους τους ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ....
    Ας δωσω ομως και κατι λατινικον παλι
    bovi clitellas imponere
    μην το κοψετε αν δεν ξερετε λατινικα.
    ζητηστε μου να σας το μεταφρασωπρωτα.
    ΓΙΑ πολααααα χρονια οποιος δεν ηξερε λατινικα και ελληνικα ηταν αμορφωτος.Τωρα οι ελληνες δεν ξερουν ελληνικα και δεν τρεχει ...καστανο
    ωωωωω tempora o mores...EEEEEE αυτο θα το ξερετε στας εκπολιτιστικας ομοσπονδιας....της Αρτεμισιας η της Σπαταρτεμισιας?Τι ειναι το ορθον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο Ποθουλακη - Αριστογειτων, τωρα με αυτα που λες περι αρσης απορήτου και λοιπά, καλό θα ήταν να τα λες σε αυτούς που δεν ξέρουν. Όχι σε εμένα να χαρείς! Εκτός του οτι αηδιάζω που με απειλείς (ή μαλλον απηλείς για να το καταλάβεις και εσύ), την IP σου την έχω εντοπίσει απο τη πρώτη μέρα και έχω πάρει και το στίγμα σου. Και αν θέλεις σου παραθέτω και το plugin του Chrome για να το βρίσκεις και εσύ! Θα σου είναι χρήσιμο! Αλλά εσύ Χρήστο Ποθουλάκη επειδή είσαι συκοφάντης και λασπολόγος, θα σου ήταν χρησιμότερο να πάρεις ένα router με εναλλαγές στην IP του για μη σε βρίσκουν αυτοί που βρίζεις (Αυτό έχουν και οι hacker)! Πες το αφεντικό σου που σε πληρώνει για να κάνεις αυτή τη προπαγάνδα και να κάνεις προσωπικές επιθέσεις και χτυπήματα κάτω απο τη μέση, να σου αγοράσει ένα τέτοιο router αν θέλει να σε έχει αρτιμελη!

      Τώρα όσον αφορά τα σχόλια, ξέρεις πολύ καλά οτι τέτοια δεν υπάρχουν σε αυτές τις ώρες που υποδεικνύεις οπότε σταμάτα να κρύβεσαι πια! Σε αποκάλυψα με επιχειρήματα Χρήστο Πουθουλάκη!

      Για τα λατινικά σου, καλό googlaρισμα έκανες για να τα βρείς! Αλλά νομίζω οτι μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν η φιγούρα που κάνες πάνω στις γνώσεις σου.

      Σταμάτα να χαλάς και να λερώνεις οποιοδήποτε blog κάνει αναρτήσεις, Γίνεσαι γραφικός πια. Πες στο αφεντικό σου να σε χρησιμοποιήσει κάπως αλλιώς. Να σε πετάξει σαν χαρταετό ας πούμε... τη Δευτέρα που έρχεται!!!

      Διαγραφή
  38. ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ-ΤΑΞΙ-ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΣΦΥΞΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ή ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ;Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρήστο Ποθουλακη - Αριστογειτων, τωρα με αυτα που λες περι αρσης απορήτου και λοιπά, καλό θα ήταν να τα λες σε αυτούς που δεν ξέρουν. Όχι σε εμένα να χαρείς! Εκτός του οτι αηδιάζω που με απειλείς (ή μαλλον απηλείς για να το καταλάβεις και εσύ), την IP σου την έχω εντοπίσει απο τη πρώτη μέρα και έχω πάρει και το στίγμα σου. Και αν θέλεις σου παραθέτω και το plugin του Chrome για να το βρίσκεις και εσύ! Θα σου είναι χρήσιμο! Αλλά εσύ Χρήστο Ποθουλάκη επειδή είσαι συκοφάντης και λασπολόγος, θα σου ήταν χρησιμότερο να πάρεις ένα router με εναλλαγές στην IP του για μη σε βρίσκουν αυτοί που βρίζεις (Αυτό έχουν και οι hacker)! Πες το αφεντικό σου που σε πληρώνει για να κάνεις αυτή τη προπαγάνδα και να κάνεις προσωπικές επιθέσεις και χτυπήματα κάτω απο τη μέση, να σου αγοράσει ένα τέτοιο router αν θέλει να σε έχει αρτιμελη!

    Τώρα όσον αφορά τα σχόλια, ξέρεις πολύ καλά οτι τέτοια δεν υπάρχουν σε αυτές τις ώρες που υποδεικνύεις οπότε σταμάτα να κρύβεσαι πια! Σε αποκάλυψα με επιχειρήματα Χρήστο Πουθουλάκη!

    Για τα λατινικά σου, καλό googlaρισμα έκανες για να τα βρείς! Αλλά νομίζω οτι μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν η φιγούρα που κάνες πάνω στις γνώσεις σου.

    Σταμάτα να χαλάς και να λερώνεις οποιοδήποτε blog κάνει αναρτήσεις, Γίνεσαι γραφικός πια. Πες στο αφεντικό σου να σε χρησιμοποιήσει κάπως αλλιώς. Να σε πετάξει σαν χαρταετό ας πούμε... τη Δευτέρα που έρχεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:40 μ.μ.

    Αν τα εχεις βγαλτα στην φορα
    Σε ξανα προκαλεσα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΗΝΤΗΣΕΣ
    Ιδου ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και περιμενε την πανταχουσα απο το ip που γραφω και ανηκει σε τριτο που ειναι τι???ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    Εμπρος λοιπον ...
    Ιδου η Ροδος
    Πηδα
    ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΕΝΤΟΝΙ?
    Αν συνεχισεις ετσι ΤΗΝ ΕΚΑΨΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.

    Αυτα που γραφεις εγω τα ακουω ΒΕΡΕΣΕ.
    Αν θελει ο Ποθουλακης να σε κυνηγησει ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ και που τα εχω καταγεγραμμενα .
    εμπρος λοιπον παιξε
    Η ΜΠΑΛΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
    Δεν εχεις τιποτα και μπλοφαρεις.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ.
    Τοσο το χειροτερο για σενα να προσπαθεις να κανεις τα δυο ενα .
    εμενα μου αρεσει ..να σε τσιγκλαω ....ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟς ΚΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:51 μ.μ.

    ΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ?
    Το ειδανε και το γραψανε τοοοοοσοι και στο αλλο μπλογκ
    Χαζους τους περνας η στραβους?
    Γυρνα πισω εκει που εχω στιχομυθια με τον διδυμο που γραφει παρομοια ,μεγααααααλη ομοιοτης γραφης....ευγενεστατος ...ο κυριος Βασιλειου....ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ? ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ .Εμεινες ο τελευταιος που δεν το ειδε το σχολιο,και ολοι ειδαν τον Ποθουλακη στο ΔΣ.
    Αγαπαει ο θεος τον κλεφτη ,αλλη παροιμια ,αγαπαει ομως και τον νοικοκυρη
    το εντυπο ειναι αθλιο οπως ειναι και ο γραπτος σου λογος,ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ .Ειναι παλιοκαιρισιο ,κακιστη εκτυπωση ,ανυπαρκτη στοιχειοθετηση .αποτελεσμα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ .Με αυτο θα προωθησεις νεα μυαλα και νεες αποψεις.Να βγαλω και εγω ονοματα....ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μονον με υποψιες?Απολυση χρειαζεται οχι διαθεσιμοτητα,μεχρι τις εκλογες ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ.....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:04 μ.μ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    1 ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?
    2 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙP ΘΕΛΩ.
    Εσυ πως εντοπισες το ΙP ENOΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩ ?
    3 ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝ,Ακτης.Τι ισχυριζεται ο μπλογκιτης?Εσεις εχετε προσβαση σε τετοια δεδομενα και μονον εσεις.Ετσι υποτιθεται.
    4 Απο εσας διαφευγουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ προς αγνωστη κατευθυνση και τα χρησιμοποιει καποιος για να απειλει και να συκοφαντει?Ποιος τηλεφωνησε και κοπηκαν οι ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ που εστειλα?
    Απο ποτε η λαικη σοφια ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο Κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ειναι ακαταλληλη για ενα μπλογκ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ παρεμβετε γιατι σας εκθετουν με ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Κ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ?
    Εντοπισμος γινεται απο την αντιτρομοκρατικη.ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΜΟΥ,,αλλα καποιος αλλος μπορει να θιγεται ΟΤΑΝ τον ταυτιζουν μαζι μου.
    Δεν σας ενδιαφερει ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ IP AN ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΙ απο το δικο σας site?
    ΑΝ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ..ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ θα σας φυγουν ολοι ....και θα μεινετε με τις ωραιες και τους ωραιους ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟ.
    Αντε και με τον Αριστογειτονα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ,τι γραφουν εναντιον του η υπερ του ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:38 π.μ.

    Πριν δοθουν διευκρινησεις για τα IP ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ που ο καθε παρανομος δηλωνει ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙ (ΑΔΙΚΗΜΑ)νομιζω οτι δεν πρεπει να υπαρχει σχολιασμος.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ?
    Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ?
    Αν ειναι ετσι, να μην πληρωνω για να εχω την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των δεδομενων κατευθειαν απο το ΝΕΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ εκει που δεν τα μας προστατευουν. .
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ οποτε αναρτησιες αποφασιστε με ποιον εισθε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:05 π.μ.

    Εξαφανιστηκε και ο ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΤΖΕΚΙΛ ......αντε να τελειωνουμε και με τον μιστερ Χαιντ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ απο χορους και πανηγυρια ονειρα και παιχνιδια σε κουκλοσπιτα.Ελπιζω να μην μας απασχολησουν ξανα .Εχουν το δικο τους εντυπο,ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ας γραφουν εκει αποκλειστικα΄..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αριστογείτονα τα έχεις κάνει λίγο πάνω σου ή μου φαίνεται? Είχα κάτι δουλειές και χάθηκα ρε συ γι'αυτό! Μην αγχώνεσαι που σε έχω εντοπίσει μέσω της IP σου. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ψυχραιμία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:05 μ.μ.

    Σκοτουρα μου
    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ .
    ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ..Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΛΛΑΡΑΑ..ΤΣΟΚΑΡΟ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ;ΠΑΛΙΟΤΣΟΚΑΡΟ..

      Διαγραφή
  47. Μη ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ http://www.youtube.com/watch?v=_wpBYvQRbM0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κύριε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 ή κύριε Ποθουλάκη ή όπως αλλιώς σας λένε (δεν με ενδιαφέρει) έλεος πια όχι άλλα κατεβατά!! Δεν θα ήθελα να ρίξω κι άλλο το επίπεδο (μιας και το έχετε καταφέρει μια χαρά μόνος σας) και να σας πω ότι είναι πασιφανές πόσο κομπλεξικός και χαιρέκακος είστε αλλά τι να κάνω άνθρωπος είμαι κι εγώ και δεν αντέχω άλλο αυτή τη ξεφτίλα που λαμβάνει χώρα εδώ μέσα. Ντροπή σε εσάς και τους υπόλοιπους αχρείους εδώ μέσα που μιλάνε έτσι για μια νέα κοπέλα που το πιο πιθανών είναι να μην την γνωρίζουν προσωπικά. Ούτε κι εγώ την γνωρίζω προσωπικά αλλά είμαι σίγουρη πως η μόρφωσή της και το ήθος της είναι μεγαλύτερη από τη δική σας και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα εδώ μέσα. Όσο για το πολιτικό της έργο δε το γνωρίζω καλά αλλά ας κριθούν καλύτερα αυτοί που είχαν την εξουσία κι όχι μια εκκολαπτόμενη πολιτικός που από ότι ακούγεται προσπαθεί πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Να αγιάσει το στόμα σου ρε 12:05........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μεροκάματο παίρνεις να την αποθεώσεις;;

      Διαγραφή
  50. ΑΦΗΣΕ μας κυρια μου, που εισαι ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ, ακουσες για αυτην στο.... κομμωτηριο? και καθησες 5 ημερες μετα ....και μου εγραψες γραμμα....
    Λιγο καυστερημενη εισαι,τα μπλογκ εχουν αλλους ρυθμους απο τα κομμωτηρια....
    Αν παλι θελεις να την ξανα φερεις στο προσκηνιο εεεε πατε γυρευοντας....σαν τον αλλο με τα ip....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Αριστογείτων εμένα μου κάνει μεγάλη έκπληξη που είστε σε όλα τα blog πρώτη μούρη! Αλήθεια, είμαι 42 ετών και δουλεύω 11 ώρες την ημέρα 5 ημέρες την εβδομάδα και πάλι τα φέρνω δύσκολα βόλτα με τα έξοδα της οικογένειάς μου! Απορώ εσείς που έιστε όλη μέρα εδώ και γράφετε ακατάπαυστα... πως τα βγάζετε πέρα? Δουλειά δεν έχετε εσείς?

      Και επειδή ίδιο επάγγελμα με εσάς κάνουν όλοι οι πολιτευόμενοι της Λούτσας με εξαίρεση το Χρήστο το Μάρκου και την Άννα τη Ραφτοπούλου, σας ερωτώ ποιόν να ψηφίσω?

      Διαγραφή
  51. Λυπάμαι που έγραψα καθυστερημένα ( όταν το πρωτοδιάβασα δηλαδή) αλλά δε γνωρίζω πως λειτουργούν αυτά τα blog, σε αντίθεση με εσάς που από ότι φαίνεται το κάνετε επάγγελμα. Επίσης, λυπάμαι που θα σας το πω αλλά δε κάνετε σωστά το επάγγελμά σας διότι ρίχνετε λάσπη χωρίς να επιχειρηματολογείτε. Δεν μοιάζετε πιο έξυπνος επισημαίνοντας το φύλο μου γιατί πολύ απλά το αποκάλυψα η ίδια ηθελημένα. Προβάλλετε επίσης το ρατσιστικό σας πρόσωπο θεωρώντας πως οι γυναίκες έχουν μοναδικό αυτοσκοπό το κομμωτήριο. Δεν εκθειάζω κανέναν ( για να απαντήσω και στον 2:59) αλλά θα πρέπει κάποτε να κατανοήσετε όλοι εσείς πως λόγο έχουν και οι απλοί ψηφοφόροι που δεν πολιτεύονται και που δεν έχουν κανένα προσωπικό όφελος. Ο λόγος που με ώθησε να γράψω είναι ότι αηδίασα με τις χυδαιότητες που λέγονται κι απευθύνθηκα σε εσάς κύριε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ γιατί είστε ο φερόμενος πρωταγωνιστής σε αυτήν εδώ την παρωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Απογοητευμένος Δημότης9 Μαρτίου 2014 στις 12:26 π.μ.



    Δυστυχώς θλίβομαι βαθύτατα από την κατάσταση και το επίπεδο που υπάρχει στον δήμο μας και αναρωτιέμαι αν αυτοί που σχολιάζουν εδώ είναι και οι αυριανοί ψηφοφόροι που θα επιλέξουν τον αυριανό Δήμαρχο, όταν οι εκφράσεις τους είναι οι τελευταίες των τελευταίων…….
    Βρισκόμαστε σε ένα δήμο που έχει καταστραφεί πριν καν ενωθεί που σκοτώνονται τα παράλια με την ενδοχώρα που έχουμε τους βόρειους με τους Νότιους που μάθαμε να κάνουμε ανώνυμη κριτική με τον χειρότερο τρόπο .Τι επίπεδο να περιμένει κανείς από τέτοιες σελίδες που πλαισιώνονται από την γκόμενα του τοπικού που πηγαίνει με τους πάντες; Τι να περιμένει κανείς απ την βίζιτα του κουτσού που έχει ψυχικά κατάλοιπα και ανοίγει το στόμα της και λέει τόσα όσα θα έβγαζε ο αγωγός του Δημάρχου αν γινόταν το ΚΕΛ και αν ο αγωγός έβγαινε στην θάλασσα.

    Μάθαμε να ζούμε με τα πρότυπα του «να πηδηχτώ για να ανέβω » και θα σου γράφω τα καλύτερα δελτία τύπου και θα συκοφαντώ για να σε βγάλω και πάλι δήμαρχο αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο.

    Το χαμηλό μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο που εμφανίζεται σε όλα αυτά τα μπλοκ των ανώνυμων σχολιαστών που με τις ύβρις και τις συκοφαντίες τους προσπαθούν να κάνουν κακό ,και να ελαφρύνουν τον άρρωστο ψυχισμό τους είναι απλά ένα θολό τοπίο. Με μια ξεκάθαρη ματιά ,δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα και δεν μπορούν να κάνουν κακό σε κανένα παρά μόνο στον ίδιο τους τον εαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΛΟΥΤΣΑ.Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΖΑΝΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;ΑΛΗΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΝΟΝΟΙ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΛΟΥΤΣΑ ΤΟΠΟΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ.ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΚ@ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΕΛΟΣ.ΛΟΥΤΣΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ,ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΠΟ ΕΞΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ?ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΙΕΣ..
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ μπας και υπαρξει κανενα σχολιο,
    η μου την παιζει ο υπολογιστης?
    Για φωναξτε κανενα μηχανικο υπολογιστων, γιατι κατι τρεχει και στα σχολια και στα γυφτικα με την αναρτηση.Αλαξαν τα πραγματα εκτοτε ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου