Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πούλησαν σε αστυνομικό μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.Μόλις ο ένας παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα και έβγαλε τα ναρκωτικά, βρέθηκαν και οι δυο με χειροπέδεςΟι πληροφορίες που είχαν φτάσει στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών έλεγαν ότι ένας τσιγγάνος διακινητής είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και προσπαθούσε να τη «σπρώξει» σε τοξικομανείς της Καλαμάτας.

Έτσι, κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί τους παριστάνοντας τους υποψήφιους αγοραστές που ήθελαν όλη την ποσότητα, η οποία ξεπερνούσε τις χίλιες δόσεις. Αφού συμφώνησαν στο αντίτιμο, έκλεισαν ραντεβού στο παρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ της πόλης. Ο 31χρονος «πωλητής» έφτασε μαζί με έναν 44χρονο τσιγγάνο, έχοντας τα 110,2 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» στην τσέπη του σακακιού του.

Μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα και έβγαλε τα ναρκωτικά, βρέθηκαν και οι δυο με χειροπέδες. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τρία κινητά με τα οποία έκλειναν ραντεβού με τους χρήστες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου