Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Τέμπη: Το κερί που άναψε του στοίχισε πανάκριβα!

Πολύ ακριβά πλήρωσε την απόφασή του να πάει στην εκκλησία.Πολύ ακριβά πλήρωσε ένας 55χρονος άνδρας την απόφασή του να επισκεφτεί την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη.Μπαίνοντας στο ναό, έκανε το λάθος να αφήσει δύο φορητούς υπολογιστές, διάφορα κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του...Πολύ ακριβά πλήρωσε ένας 55χρονος άνδρας την απόφασή του να επισκεφτεί την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη για να παρακολουθήσει τη λειτουργία των Χαιρετισμών το απόγευμα της Παρασκευής και να ανάψει ένα κερί.

Μπαίνοντας στο ναό, έκανε το λάθος να αφήσει δύο φορητούς υπολογιστές, διάφορα κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του που είχε παρκάρει στο χώρο στάθμευσης! Όταν επέστρεψε για να το πάρει, βρήκε το τζάμι σπασμένο και τα αντικείμενα να έχουν κάνει… φτερά!

*** Ένας φορητός υπολογιστής με τα παρελκόμενα του ήταν και η λεία ενός νεαρού που διέρρηξε ένα εστιατόριο στην πόλη της Κω. Μαζί με αυτά, έκλεψε και ποτά αξίας 200 ευρώ. Όμως, στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, εξακριβώθηκε η ταυτότητα του 28χρονου Έλληνα που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

*** Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία της μια 50χρονη Ελληνίδα που τρύπωσε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και άρπαξε μια τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τη συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στην ιδιοκτήτρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου