Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Άρτεμις: Ο Δήμαρχος στην πείνα απαντά "Ραπανάκια για την όρεξη"

Πρώτη δημοσίευση: 15.09.2015
Άρτεμις: Ο Δήμαρχος στην πείνα απαντά "Ραπανάκια για την όρεξη"
Δύο φωτογραφίες που περιγράφουν τις προτεραιότητες και τις απόψεις αυτής της Δημοτικής Αρχής.
Το χρώμα των  κάγκελων είναι πάρα πολύ ωραίο και αναγκαίο για την καλαισθησία. Μάλλον σε αυτό το σχολείο πάνε παιδιά των παραγόντων της δημοτικής αρχής.




Δείτε, όμως και ένα σχολείο που έχει μια τελείως εγκαταλειμμένη εικόνα. Βρίσκεται στην Αρτέμιδα, όχι στα Σπάτα όπου βάφτηκαν οι πόρτες στα χρώματα της ίριδος. Συμπεραίνουμε, επίσης ότι τα παιδιά εκεί δεν κατάγονται από επώνυμες οικογένειες της Δημοτικής Αρχής.

Από την άλλη οι κατεστραμμένες αυλές και πλάκες, τα κοντέινερ και τα σπασμένα πεζούλια που δεν σηκώνουν βάψιμο επηρεάζουν σημαντικά την ασφάλεια των παιδιών.

Αυτές οι εξηγήσεις μπορεί να μην σας καλύπτουν. Μπορεί να τις θεωρήσετε μέσα στο γενικό κλίμα της εκδοχής ότι ο Σίσυφος έχει προσωπικά με το δήμαρχο.
Υπάρχει, όμως και μια τρίτη εξήγηση. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ελαιοχρωματιστής είναι πολύ φίλος με το Δήμαρχο και ίσως μοιράστηκαν το κονδύλι. Αυτή είναι η μοναδική εξήγηση! 
Εκτός από την αδιαφορία που τόσο επιδεικτικά και τόσο προκλητικά έχει δείξει, μέσα στο διάστημα ενός χρόνου,  αυτός ο άνθρωπος που είναι δήμαρχος αλλά κατοικεί σε άλλο δήμο και τεκμηριωμένα πια έχει σοβαρά κενά για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο, γεγονός που συνεχώς γίνεται εμφανές από κενά και καθυστερήσεις. Μόλις πριν λίγο, από άρθρο μου και την πίεση που αυτό δημιούργησε διαπίστωσε, μόλις, τέλος Αυγούστου ότι στις παραλίες της Λούτσας επικρατεί η παρανομία. 
Έχει κλείσει ένα χρόνο δήμαρχος, αλλά δυστυχώς για τον τόπο, έχει φέρει καταστροφή 40 ετών που δεν κατόρθωσαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι. 
Φυσικά, αυτό τον χρόνο που πέρασε, ανύπαρκτη, ανίκανη και αναποτελεσματική αποδεικνύεται και η αντιπολίτευση...με την εκκωφαντική σιωπή της.

Εν τέλει...τι προτιμάμε καλαισθησία ή ασφάλεια;

86 σχόλια:

  1. Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Κ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ Κ Ο ΓΑΝΤΖΟΣ Κ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥΔΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΗΦΗ Κ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑ.ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΗ?ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΛΙΓΟΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ? ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΑΡΠΑΓΗΣ Κ ΛΗΣΤΕΙΑΣ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΣΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΦΤΩΧΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τρελός ανθρωπε μου? Ο Πακιστανός σουβλατζής νοσοκόμα άνοιξε πλυντήριο με κεντρικό μαγαζί στην Αρτέμιδα το ίδιο και η γυναίκα του δημάρχου ανοίγει άλλο πλυντήριο και ενα σωρό άλλες αμαρτίες που δεν τις ξέρουμε ολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΙΣΥΦΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ.ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΛΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει κανένας σωστός για αντιπολίτευση ένας ήταν ο Γερακόπουλος και αυτός ακόμα την κοπάνησε απο το κόμμα όλοι σκάρτοι όλοι σκατά στην Λούτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι περιμενατε ρε παιδια αφου η μιση του συνεργατες δημοτικη συμβουλη ειναι αλκοολικη...καντε μια βολτα απο τα μαγαζια της λουτσας χωμενους στα ποτα θα τους βρητε κατι τελιωμενα ρεμαλια που δεν μενουν καν λουτσα...δεν καταλαβαινω ομως πως γινεται ανθρωποι που δεν εχουν βγαλει ουτε το γυμνασιο, δεν εχουν κανει ποτε τους τιποτα; δεν εχουν τη παραμικρη ιδεα τη κανουν ,να γινονται δημοτικη συμβουλη ....και μετα περιμενετε να φτιαξουν τη λουτσα αυτοι που πριν δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα ...οχι οτι τωρα εχουν αλλα λεμε τωρα...κατσε σε λιγο θα τους δειτε να μοστραρουν το ονομα τους στα ψηφοδελτια στης εκλογες με αλλα κομματα φυσικα γιατι ειναι ανθρωποι που μπεσα δεν εχουν και πανε οπου τους παει το ποταμι..εξαλλου ολα τα λαμογια εκει καταληγουν.... εντωμεταξυ τα αυτοκινητα του δημου τα εχουν κανει προσωπικα τους οχι ολοι σε μερικους το εχει παρει η γρια γκομενα το αμαξι και βγαινουν η οικογενειες τους σαν της παπιες και περπατανε στο δρομο καμαρωτες καμαρωτες λες και δεν ξερει η λουτσα τη κουμασια ειναι. Ασε δε που πηγα προσφατα σε ενως απο αυτον της ομιλιες συγκεκριμενα εχθες σε ενα καφε στο κεντρο της λουτσας και ο κοσμος ειχε πεθανει στο γελιο κρυβοντουσταν στα τραπεζια το παληκαρι οχι μονο δεν ηξερε να μιλησει αλλα με το ζορι να ειχε βγαλει το δημοτικο και αν....γιαυτο σας λεω μαε πηρε το ποταμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την μόρφωση που αναφέρεστε υποθέτω έχετε προσωπική άποψη? Γιατί τόσα ορθογραφικά λάθη ούτε στην πρώτη δημοτικού.....

      Διαγραφή
    2. Δέν μπορεί να μιλάει κάποιος για μόρφωση με τοοοοοόσα ορθογραφικά......... 'Ημαρτον (μου έβγαλαν το μάτι)

      Διαγραφή
    3. Το παραξηλώσατε δε σας αρέσουν καθόλου τα σωστά που έγραψε και βρήκατε την ορθογραφία να του την πείτε όλοι οτι επίπεδο και αν έχουμε αν θέλουμε να γράψουμε πάρα πολλά πολύ γρήγορα σε μια σελίδα καφενείου θα κάνουμε και παρα πολλά λάθη.

      Διαγραφή
  7. Αυτός ο άνθρωπος δεν γράφει για την δική του παιδεία αλλα για τους συμμαθητές του γνωστούς φίλους ρεμάλια της δημοτικής αρχής και το κορυφαίο ρεμάλι ψευταρά τον Δ.Μ. που κρύβεται σε άλλες περιοχές αλλά όλοι ξέρουν τι βρωμερή ψαροκασέλα είναι αυτό το τομάρι πολλοί τώρα το μάθατε δυστυχώς όμως αργά.Έχει πολύ βαρύ οικονομικό εγκληματικό παρελθόν αλλά όπως λέει και Μητσοτάκης πατήρ ξεχνάμε εύκολα. Η ορθογραφία και η μόρφωση και η παιδεία δεν χρειάζεται απαραίτητα για να πεις την γνώμη σου οποία και αν είναι αυτή.Εκτός αν θέλετε μια ελιτίστικη κοινωνία που το 99,9% θα είναι σκλαβοπούλα κ αι παραδουλεύτρες,στο κάτω κάτω την άποψη του έγραψε κουτσά στραβά δεν έκλεψε επίσημο έγγραφο πνευματικής ιδιοκτησίας άλλου όπως και πολλά άλλα ο Δ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙ.-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝ ΛΕΕΙ?ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΙ...ΚΑΙ ΨΗΛΟΙ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ...ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν δεις τα ποσα ολοι θα λεμε παρε και το δικο μου μπαρμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει ότι είναι λαμογια το ξέραμε το θέμα είναι γιατι τους ψηφισαμε βάζω κ τον ευτο μου μέσα βέβαια εγώ δεν είχα κτήμα να μου το προωθήσουνε για σχολεία όπως τους ψήφισαν άλλοι γι αυτό το λόγο, εεγώ το είδα κομματικά .τους λουζομστε τώρα όλα τα λαμογια που τους κναμε κ τοπικούς άρχοντες τους ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 917.000 ΕΥΡΩ ...ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ?.ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ?

      Διαγραφή
    2. Τα ίδια συμβαίνουν και σε εθνικό επίπεδο, τα ίδια παντού μιλάτε σαν να νομίζετε οτι είναι το κέντρο του κόσμου η Λούτσα

      Διαγραφή
  12. τους ψηφισαμε γιατι ελπιζαμε οτι ολα εχουν ενα οριο.τελικα οχι μονο δεν εκαναν λογιστικο ελεγχο που ελεγαν αλλα κρατησαν και οτι σαπιο υπηρχε ισως για λογους κομματικους ισως γιατι το αποστημα ειναι μεγαλο και ειναι πολλοι απο αυτους ειναι μερος του προβληματος.οτι και να πουμε οι ανθρωποι εχουν χασει το μετρο και δεν υπαρχει ντροπη. τα ορια μας ειναι στο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμμ πιο λογιστικο ελεγχο,πλακακια τα κανανε για να μην χαθει η μασα...

      Διαγραφή
  13. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη επιτυχια στον προεκλογικο σου αγωνα ισως σωθουμε οι υπολοιποι

      Διαγραφή
  14. Παρακολουθώντας το συμβούλιο της 16/9, νόμιζα ότι βρισκόμουν σε μεσιτικό γραφείο. Καμμία σχέση με το θέμα, καμμία σχέση με τους όρους προκήρυξης , καμμία σχέση για εύρεση χώρου κατάλληλου για σχολείο.Παρά την μιζέρια, παρά την κακοήθεια του συμβούλου Τσαντήλα να απευθύνεται προς τους συμβούλους της συμπολίτευσης μιλώντας για "απάτη με τρία θαυμαστικά" όπως είπε, και για "αρπαχτές".. τίποτα δεν είχαν να προτείνουν . Στις καθυστερήσεις ήθελαν να παίξουν για τις φιλοδοξίες τους και το εγώ τους.Εγκρίθηκαν και τα λεφτά από την περιφέρεια για γήπεδο στην Αρτέμιδα και την διαμόρφωση της γειτονιάς, οπότε σάλταραν. Η κ.Ραφτοπούλου έφτασε στο σημείο να επικαλεσθεί αγγελίες άσχετες , εκτός περιοχής, εκτός καταλληλότητος προδιαγραφών σχολείου, ΑΛΛΑ κυρίως με εντυπωσίασε η παρότρυνση προς την δημοτική αρχή να ερευνήσει αγγελία για πώληση οικοπέδου προς 9 ευρώ το μέτρο !!! Εδώ βάζω κ. Τσαντήλα τα τρία θαυμαστικά. Λες και ο δήμος είναι μαγαζί τύπου "Αγοράζω Χρυσό", από δυστυχισμένους συνδημότες μας. Αν η κ.Ραφτοπούλου είχε ερευνήσει , θα ήξερε ότι ο ίδιος άνθρωπος πουλάει μέχρι και την τοστιέρα του ! Απ'όσα μου έλεγε ο πατέρας μου , τέτοιες αγοραπωλησίες γινόντουσαν τα χρόνια της κατοχής , που με την απελευθέρωση ακυρώθηκαν ως καταχρηστικές. Κρίμα και έχει και συμπαθή δικηγόρο στον συνδυασμό της.! Λοιπόν τον Δήμαρχο δεν μπορούν να τον διαχειριστούν. Φοβούνται. Ανοίγει χαραμάδες και μπαίνει φως. Επι πλέον ο Δήμαρχος έχει κυματοθραύστες συμβούλους γύρω του.Φοβούνται. Καταφεύγουν σε μπουρδολογία.Το αποτέλεσμα ήταν να μας ταράξουν στα αίωλα επιχειρήματα, ψάχνοντας για σκελετούς στα ντουλάπια του Δημάρχου. Απόλαυσα την "γλύστρα" του κ.Τσαντήλα, που μόλις στριμώχθηκε για τις λέξεις " απάτη και αρπαχτές", το γύρισε αλά Γαλλικά "εννοώντας το πλαίσιο"!!(δύο θαυμαστικά).Ομως κύριε, τις απάτες και τις αρπαχτές κάποιοι τις κάνουν. Ποιοί ;;; Ένας γενναίος και έμπειρος σύμβουλος , αντί να μουτζουρώνει, απαντά...και υφίσταται τις συνέπειες αν προκύψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ....ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ.....ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ....ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ,ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΄΄ΎΠΗΡΕΣΙΕΣ'' ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ...ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ....ΠΟΙΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΜΕΡΤΥΚΑ ...ΠΟΙΟΙΠΑΡΑΚΑΜΤΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ....

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζονται τοσα πολλαλογια.Ειναι η δεν ειναι η τιμη τριπλασια απο την κανονικη? Αν ειναι μηπως καποιποι κερδιζουν απο αυτην την αγοπαπολησια? Ποιοι ειναι αυτοι και ποσα κερδιζουν?

      Διαγραφή
  15. γενναιος και εμπειρος χαχα και απαντα η συζυγος. οσοι τρωνε ΓΛΥΦΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10.07 Aμφισβητείς ότι ο Τσαντήλας είναι γενναίος ή ότι είναι έμπειρος, ή οτι μουτζουρώνει , ή ότι γλυστράει και αλλάζει θέσεις αναλόγως ; Ή αμφισβητείς ότι απαντάει ή ότι δεν απαντάει φοβούμενος τις συνέπειες των λεγομένων του ; Τι απ'όλα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εγραψα για τον τσαντηλα αλλα για αλλην συζυγο.

      Διαγραφή
  17. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τσακωνεστε βρε παιδια,υπαρχει και αλλο οικοπεδο...Τερμα Θεου και Αρπαχτης...με 2.500.000ΕΥΡΩ

      Διαγραφή
  18. Εγώ θα πάρω ό,τι μου βρεί η κ. Ραφτοπούλου. Έχει αγγελίες που σκοτώνουν . Με μια δεκάρα στου Κωνσταντάρα. Βουρ παιδιά με 9 ευρώ το μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΑΑ ..!!!εγω ειμαι large μου αρεσει να πληρωνω...θα παρω με 15.000.000 οχι ευρω ΜΟΥΤΖΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φαίνεται ότι πολλά "Τζιτζι...κιά" μαζεύτηκαν στο δήμο μας τα οποία ως γνωστόν αντί να δουλεύουν επιδίδονται σε αγοραπωλησίες και επειδή διανύουμε δύσκολους καιρούς και τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία εξανεμίστηκαν είπαν να μεσιτεύσουν τα αγριοχώραφα του δήμου μας. Πολλοί πεινάνε είναι μικροί στο μάτι (π.χ. λαστιχάδες, πρώην χρηματιστές, δήθεν εκπαιδευτικοί κ.τ.λ.που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους )αλλά απλώνουν μακρύ χέρι!!!!! Μπορεί να πνιγόμαστε στα σκουπίδια και να σκοτωνόμαστε στις λακκούβες ΑΛΛΑ ..........ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πιστευω η περιφερια να σταθει στο υψος της και να ακυρωσει αυτην την σκανδαλωδη αγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κι εσύ 1.02 να σταθείς στο ύψος της ορθογραφίας της περιφέρΕΙας , για να έχεις το δικαίωμα να μιλάς για σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ειστε καλα? εδω εφαγαν την κληρονομια του αειμνηστου Δημαρχου -μιζες απο μαγαζια-απ'ευθειας αναθεσεις-προμηθειες και θα κολλησουν σε ενα οικοπεδο?το 90%ειναι τα ιδια ατομα στα συμβουλια απλα αλλαζουν Δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ πάλι γιατί άκουσα στο δημοτικό συμβούλιο, να λέει ο Δήμαρχος , ότι μέχρι τώρα έχουν βρεθεί 10 καταπατητές της περιουσίας Μπέκα, και η έρευνα συνεχίζεται ; Μιλήστε με στοιχεία και μπέσα, γιατί όλα μπροστά μας είναι. Ή μήπως ακούτε, όσα δεν θέλετε να ακούσετε και σοκάρεστε ; Στα "καφενεία" θα ακουστούν όλες οι αλήθειες και τότε όλοι οι φαντασιόπληκτοι λασπολόγοι ας βρουν τρύπες να χωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ??ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ

      Διαγραφή
  25. Σωστα!!!! Αυτοι που κρυβονται ομως δεν ειναι οι λασπολογοι αλλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ του δημου.Αυτοι ετρωγαν και συνεχιζουν και τρωνε με χρυσα κουταλια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από όσα άκουσα , αλλά δεν ακούσατε , η έρευνα συνεχίζεται...Όταν ολοκληρωθεί θα μάθουμε όλοι. Υπομονή. Μισός αιώνας πέρασε από τότε που πέθανε ο Μπέκας, ΄τέτοια ευαισθησία ταχύτητας ενεργειών κανένας δεν είχε δείξει ,είτε σύμβουλος είτε όχι.Κοντεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ? ΧΑ ΧΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ 'ΔΟΥΛΕΙΑ' ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προσφυγες κατα της αποφασης υπαρχουν?ολοι ειναι συμφωνοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοπεδοχωρις νερο,φως,συγκοινωνια κ.τ.λστην προνομιακη τιμη των 5.000.000 ευρω.Μεσιτες επιβαλλονται.Πληροφοριες Δημος Σ-Α.Υποψην κ.κ.Αντιδημαρχων και κ. Δημαρχου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EXEI ΜΕΣΑ 'ΔΩΡΑ'??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΩΡΑΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. πετρελαιο εχει? για να το επιστρεψουμε στα σχολεια....

      Διαγραφή
  30. Γιατί δεν αγοράζεις το άλλο της Ραφτοπούλου με 9 ευρώ/το μέτρο ; Ο δυτυχισμένος αυτός πουλάει και τα εσώρουχα του.! Βρε πέστε ότι δεν θέλετε να γίνουν σχολεία , για να κρατάτε τους δημότες ομήρους μέχρι τις άλλες εκλογές υποσχόμενοι και ψευδόμενοι. Όποιος έχει στοιχεία για παράνομο πλουτισμό ,πάει στον εισαγγελέα . Δεν γυρίζει σαν τον Αρτέμη Μάτσα του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου , σε ρόλο καταδότη και ρουφιάνου στα "καφενεία".Και από πότε σε έναν ενεργό πληθυσμό τα "καφενεία " κρίνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πας καλα?τι δεν καταλαβες? το ποσον? την διαδικασια? τα δωρα? εισαι σιγουρα 'τρωκτικο' η σαλιαγκας

      Διαγραφή
  31. Στα σχολεια ειμαστε αν δεν καταλαβατε...τα σχολεια δεν εχουν πετρελαιο γιατι ο Δημος εκανε αφαιμαξη ολο το καλοκαιρι προκειμενου να εφοδιασει τα απορρι.ματοφορα.....Δεν ειχε χρηματα για πετρελαιο εχει ομως 1 εκατομμυριο για αγορα οικοπεδου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η συμφωνία αν πάνε όλα σωστά με τις αδειοδοτήσεις είναι: 875.000 ευρώ. Εξόφληση: σε 3 (ΤΡΙΑ) χρόνια . ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ 1.000.000 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ; ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. quiz ποιος ξεχρεωνει-ποιος πουλα-ποιοι περνουν δωρο?

      Διαγραφή
    2. SORRY...875.000 οχι 1 εκατομμυριο...σε 3 χρονια λογω capital controls..ποιον κοροιδευεις?Με 875.000 αγοραζεις και οικοπεδο και το χτιζεις,αλλα αν απο τα 875.000 η μιζα ειναι τα 500.000?βρες μου ενα οικοπεδο στη Λουτσα με αυτη την τιμη σημερα?Βρες μου ενα συμβουλο μη χρεωμενο,μια συμφωνια ΚΑΘΑΡΗ και τα λεμε....

      Διαγραφή
    3. Οι ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ βεβαια αυτοι ειναι.Ποιος αλλος εχει τοσο ΘΡΑΣΣΟΣ

      Διαγραφή
    4. Κυρια μου,εγω θελω εξωφληση σε 13(ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ) χρονια.Γιατι δεν αγοραζεται το δικο μου?

      Διαγραφή
    5. Πως και δεν σκεφτηκαν να μπουν στις 100...δοσεις?

      Διαγραφή
  33. ΠΩΛΕΙΤΑΙ χωραφι στο πουθενα, βορεινο, χωρις θεα,εντος των οριων του Δημου Σ-Α.Παρεχετε πληρης εχεμυθεια και αλληλεγγυη στουςενδιαφερομενους.Τιμη 10.000 δρχ.Εξωφληση σε 150 χρονια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. η αποφαση παρθηκε τωρα φωναξτε οσο θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι αναγκη να φωναξουμε.Απλα να κανουμε τις αναλογες ...ενεργειες!!!!!Αλλωστε οι αποφασεις αλλαζουν σε μια μερα,φτανει να υπαρχει θεληση και χρημα.Παντως θα ηταν φρονιμο να γινεται ΑΛΚΟΤΕΣΤ πριν απο καθε Δ.Σ.....

      Διαγραφή
  35. Οι κύριοι-ες που επικαλούνται την περιφέρεια, ελπίζοντας να ανατρέψει την απόφαση, είναι μαλλον ξενυχτησμένοι ή μειωμένης νοητικής αντίληψης. Τι να ανατρέψει η περιφέρεια ; Υπήρχαν δύο παρεμφερή οικόπεδα , που πληρούσαν τους όρους προκήρυξης , και διαλέξανε το ακριβότερο; Ή μήπως θα συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια; Ε και τα δύο στρογγυλά είναι! Μήπως θα συγκρίνει τις "αγγελίες " που παρουσιάστηκαν, ή αυτό το οικόπεδο Ανδρέου για το οποίο επέμενε η κ. Ραφτοπούλου,που ήταν αλλού , που ήταν εκτός προδιαγραφών μέτρων για σχολείο , που θα όφειλε να γνωρίζει η κ. Αρχιτέκτων, οικόπεδο ,που ήταν για άλλη γειτονιά !!! Τι να ανατρέψει η περιφέρεια και με ποιά στοιχεία ;Πότε θα σταματήσετε να αντιμετωπίζετε τους δημότες σαν μειωμένης αντίληψης ανθρώπους ;Σχολείο ζητάμε να χτιστεί , που σέρνεται 4 χρόνια !!! Αλκοτέστ ,συμφωνώ, για ορισμένους θα χρειαζόταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 4.04, πόσο ανήθικο ακούγεται , όταν επικαλείσαι ότι "μπορείς να αλλάξεις αποφάσεις , αν έχεις θέληση και χρήμα" !!! Δηλαδή ; Ποιόν μπορείς να επηρεάσεις στην περιφέρεια αν έχεις χρήμα ;;;;Ντροπή και αίσχος για όσους άγονται και φέρονται εκτός δημοκρατικών διαδικασιών. Λοιπόν ήρθε η ώρα να σας ταράξουμε στη νομιμότητα, χωρίς χρήμα. ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπη και αισχος σε αυτους τους ¨¨δημοκρατες"" πουδιαγραφουν οποιον εχει αντιθετη γνωμη.Και να ξερετε πως μονο απο την ελλειψη ΗΘΟΥΣ & ΑΞΙΩΝ ταρασετε η νομιμοτητα.Ανηθικο δεν ειναι να επιθυμεις να αλλαξει μια αποφαση,ΑΝΗΘΙΚΟ ειναι να μην την αλλαζεις γιατι εχεις προσωπικο ΣΥΜΦΕΡΟΝ.....

      Διαγραφή
  37. Αγαπητε κυριε δημοτη,μπορω να καταλαβω (αν και μειωμενης αντιληψης)το υπερμετρο ενδιαφερον σας για να χτιστει καινουριο σχολειο.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναιγιατι το συγκεκριμενο?Δεν υπαρχουν αλλα?Τεσσερα χρονια οπως λετε εψαχναν ολοι και καταληξαν σε αυτο?Ποιος ειναι αραγε μειωμενης αντιληψης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ Κ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ?Η ΝΤΕΛΑΚΗ?Ο ΔΑΡΔΑΛΗΣ? ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όλοι οι πολιτικοί θέλουν το χειρικρότημα μικροί μεγάλοι. Τέτοιες αποφάσεις είναι συνήθως ομόφωνες και με πολλή χειροκρότημα. Για να ψηφισαν 4 και 1 ακομα που ζήτησε να παρει πισω την ψήφο του 5 συνολικα άτομα απο την παράταξη του Δημάρχου ΟΧΙ και σύσσωμη ΟΧΙ αντιπολύτευση ακόμα και ο Κοτσαλίρος που είχε προωθήσει επι Δημαρχίας του την αγορά του οικοπέδου κατι τρεχει από πίσω που δεν γνωρίζουμε εμείς οι απλοί πολίτες. Αυτό είνα ξεκάθαρο. Πρώτη φορά βλέπω να ψηφίζεται αγορά για σχολείο και να κοντεύει να διαλύσει η παράταξη ενός Δημαρχου. Επόμενως κάτι σοβαρό υπάρχει από πίσω και ήδη ακούγονται πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 11.39 . 4 χρόνια γιατί δεν έκανες άλλη πρόταση ; Απλά θέλω σχολείο και αφού ψηφίστηκε , αυτό θέλω, όπως θέλουν και όλοι οι εκπρόσωποι των σχολείων που ήταν εκεί.!!Ο καθένας να πάρει τα ρίσκα του για να ξεκολλήσει επιτέλους κι αυτός ο δήμος . Όποιος έχει κάτι να καταγγείλει...ονόματα εδώ και τώρα. Όχι κρυμμένος σαν ρουφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν δικαιουσαι να ρισκαρεις το 1.000.000 του δημου!!!!!

      Διαγραφή
  41. 2.12 δεν σε απασχολεί γιατί ζήτησε ο συγκεκριμένος να πάρει την ψήφο του πίσω ; Μήπως το να διαλύονται οι "παράγκες " όπου κι αν στήνονται είναι έντιμο και σωστό ; Μήπως ο Δήμαρχος τους πρόλαβε ακόμα και στην περιουσία Μπέκα και έχει προχωρήσει την έρευνα τους θορύβησε ; Εσύ που το ψάχνεις τόσο, δεν εντυπωσιάζεσαι όταν κάποιος λέει ότι με την "θέληση και το χρήμα" ανατρέπονται οι αποφάσεις στην περιφέρεια ;;;; Να δούμε λοιπόν ποιός θα προσφύγει για να ξέρουμε ποιούς θα χρηματίσει !!!(τρία θαυμαστικά).Ξαναμέτρα παρακαλώ τις ψήφους , λάθος μέτρημα έκανες. Ήρθε η ώρα του Δημάρχου , επί τέλους!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αφου ειναι ολα ΝΟΜΙΜΑ οπως ισχυριζεστε γιατι εκανε 4 χρονια να περασει ,γιατι εγινε τοσο μεγαλος ντορος,γιατι συζητιεται παντουκαι γιατι διεγραφει ο Δουρος που ζητησε ανακληση?Οντωσς ηρθε η ωρα του Δημαρχου....να δωσει ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2.41 Ρώτα τους προηγούμενους.Ο τωρινός Δήμαρχος είναι αυτό τον χρόνο.Ο Δούρος ξέρεις πολύ καλα γιατί διεγράφη. Γιατί μέσα απ΄το μικροπολιτικό παιγνίδι του που μέτραγε ψηφαλάκια, έκανε κίνηση που δεν προβλέπεται γι ανάκληση πόφασης ! Οποία γελοιότητα !!! Ή μήπως , αφού ακούς τα καφενεία ,δεν γνωρίζεις το πριόνισμα Δούρου ; Πες το μου κι αυτό ! Σε πήρε ο πόνος για τον Δούρο που δεν άνοιξε ποτέ το στόμα του να μιλήσει , παρα μόνο από το παρασκήνιο νόμιζε ότι κινεί τα νήματα ; Δηλάδή τι άλλαξε από την μια μέρα στην άλλη ; Τι δεν γνώριζε και ήταν και υπεύθυνος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τρομάρα του.. Άνθρωπο που δεν βγαίνει μπροστά δεν τον χρειάζετι ο δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο το πριονισμα βλεπεις?τη γυρα απο σπιτι σε σπιτι με τη γνωστη κουστοδια για να προωθηθει ο Δουρος σε σχεση με τους υπολοιπους,τα παρασκηνιακα παιχνιδια δεν τα εβλεπες?Καποιος θελει οφθαλμιατρο επειγωντος

      Διαγραφή
  44. Πραγματι ο Δημος χρειαζεται ατομα που βγαινουν μπροστα και διεκδικουν τα συμφεροντα του ΔΗΜΟΥ!!!!!Ποιο ειναι το συμφερον του Δημου στη συγκεκριμενη αγορα ομως?ποιο?Εγω γιατι δεν το καταλαβαινω?Μηπως δεν ειναι του Δημου αλλα ορισμενων μνηστηρων και παρατρεχαμενων?Ορισμενων που βρηκαν την ευκαιρια να γεμισουν τις τσεπες?Ορισμενων συμβουλων που λογω της ¨πολιτικης" πιεσης υπογραφουν οτι ναναι?875.000 ευρω!!!!οχι και λιγα.Ναι αυτος ο Δημαρχος ειναι μονο 1 χρονο και κοιτα τι καταφερε?Φαντασου μεχρι το τελος της θητειας του?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΟΝΟ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ?Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΥΓΓΟΘΟΔΩΡΟΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο δημαρχος ειναι υπολογος που την επ[οχη καταρευσης του βχρηματηστηριου παρεσυρε πολους απλους πολιτες να χασουν τα λεφτα τους[ειχε σχετικο γραφειο στα Σπατα] αν μπορει ας το διαψευσει και θα δει τι θα βγουν στην φορα και για αυτον και για τον πατερα του,αληθεια τον πατερα του οταν ηταν προεδρος στον συνετερισμο γιατι τον ελεγαν ΄΄ΣΠΙΟΥΝΟ΄¨ του Κουρτακη? απλως ρωταω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. παιδια τα κεφαλια κατω ο κουμπαρος και ο δημαρχος διαγραφει .....χα χα χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ. ΚΑΛΑ Η ΑΝΤΟΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΟΙΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ...............ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 6.32 0 Δούρος ψήφισε ΝΑΙ. Γιατί δεν αντέδρασε ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου ξεκάθαρα και αντρίκια όπως έκανε ο Στάμου που δικαιολόγησε το ΟΧΙ με θάρρος. Εμένα με βάζει σε άλλες σκέψεις , το γιατί θέλει να κάνει το ΝΑΙ του ΟΧΙ ..Τι μεσολάβησε ;Ποιός τον πίεσε; Πάντως φίλε ,ο ηγέτης αποφασίζει και τραβάει μπροστά .Δεν τόχει. Πίσω από τον ήλιο δεν γίνεται διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει μαθευτεί στα Σπάτα ή απόφαση του Δ. ΜΑΡΚΟΥ να διαγράψει το Σ. Δουρο που ξέρουμε όλοι ποσό τον προώθησαν. Έχουν χάσει τόσο την ψυχραιμία τους που κάνουνσπωδικες κκινήσεις άνευ προηγούμενου που μετά δε μπορούν να τις μαζέψουν, η απόλυτη χούντα , οποίος δε συμφωνεί σε ολα κ έχει άποψη διαγραφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!! 1.017.000 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ(αααα...τους ριξανε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 9.58 Ο Δούρος ψήφισε ΝΑΙ . Το κατάλαβες ; Μετά τι μεσολάβησε και ήθελε ανάκληση ψήφου ;;; Είμαι πολύ καχύποπτος . Ο,τι μπορεί να σκεφτεί ένας άνθρωπος.Τα όχι ήταν μόνο 5. Τα παρών 5. Τα ναι 14. Με τον Δούρο μέσα στο ναι.! Τι μεσολάβησε και ήθελε να ανακαλέσει το ναι του ;;;;;;;Πάντως τέτοια διαδικασία ανάκλησης ψήφου δεν προβλέπεται. Χουντική νοοτροπία είναι να λες ότι θα αλλάξεις το αποτέλεσμα στην περιφέρεια με "χρήμα", όπως κάποιος σχολιάζει παραπάνω.Σιγά , χωρίς τον Δούρο , μη χάσεις την φωνή του λαού. Για πες 1 χρόνο πού τον άκουσες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι καχυποπτος μονο γιατι αλλαξε το ΝΑΙ σε ΟΧΙ και δεν εισαι γιατην μεγαλη κα'ι'λα των δημοτικων συμβουλων και του δημαρχου να αγοραστει οικοπεδο 1.000.000 ευρω?Ποια ειναι χουντικη νοοτροπια αραγε?Δεν μπορεις δηλαδη να αλλαξεις γνωμη οταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταλαβεις τι παιζεται?Και επειδη δεν μιλησε 1 χρονο δεν εχει δικαιωμα να μιλησει ποτε?

      Διαγραφή
    2. Προσοχη τα οχι ειναι 17 οσα απαιτουνται για να παρασει η αποφαση χωρις το ΝΑΙ του Δουρου η αποφαση δεν περναει

      Διαγραφή
  53. Δε ξερψ τι λέτε εσείς ,προφανώς σας έχει φάειηή ζήλια. Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι λαστιχαδες , αποτυχημένο χρημάτισε, περιορισμένης αντίληψης δασκαλακοι , ψυχασθενείς , ψυχοπαθεις , λαμογια όλου του κόσμου ενωθείτε η ώρα να δικαιωθουμε έφτασε, δε μας σσταματά τίποτα, ο αγώνας οι ύπουλοι αγώνες μας τώρα δικό νονται , δε περιγραφή άλλο , ή συγκίνηση πλημυρισε το διεφθαρμένο μου "Εγώ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΞΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΟΥΡΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ . ΧΡΕΙΑ;ΖΟΝΤΑΙ 17 ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΟΥΡΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ 16 , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΚΑΤΣΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.....ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΨΗΦΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΣΤΗΓΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

      Διαγραφή
  56. Την ψήφο σου την έδωσες σε έναν ξεφτιλισμένο ,τώρα με τα χέρια σου μουτζώνεις το βλαμμένο.Μα το βλαμμένο θέριεψε και έκανε τη μπάζα,και έκλεψε ,και έφαγε και σ' άφησε στον άσσο.Τώρα σχολειό θα θες κι συ παλιοκαημμένε μα στο σκατό σου θα πνιγείς μες στο πλατύ χωράφι κακάκια θα επιπλέουνε, τα λήμματα τσουνάμι.Καλή όρεξη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου