Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Έλλη Κοκκίνου – Onirama: Εντυπωσιακή η υποδοχή στην Washington!

Έλλη Κοκκίνου – Onirama: Εντυπωσιακή η υποδοχή στην Washington!
Στην Washington ταξίδεψαν πριν από λίγα 24ωρα η Έλλη Κοκκίνου και οι Onirama. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και το πιο δυναμικό συγκρότημα ξεκίνησαν από εκεί το tour τους στην Αμερική.
Η υποδοχή του κόσμου στον πρώτο σταθμό ήταν εντυπωσιακή και το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από το live που πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για εκδηλώσεις με υπερσύγχρονες ηχητικές κι όχι μόνο εγκαταστάσεις.











Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε των Onirama να εμφανίζονται σε χώρους υψηλών προδιαγραφών, κάτι που έκαναν και το καλοκαίρι με τα εκρηκτικά τους live στο Cabaret @ Romeo όπου εμφανίζονταν μαζί με την Έλλη.

Οι Έλληνες τραγουδιστές κέρδισαν τις εντυπώσεις και ξεσήκωσαν με τις επιτυχίες τους τους ομογενείς, αλλά και τους Αμερικάνους που κατέκλυσαν το Sheraton Tyson Corner. Ο ενθουσιασμός του κοινού έδωσε μεγάλη ενέργεια και στους καλλιτέχνες που συνέχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο frontman του δυναμικού συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης ξεσήκωσε τον κόσμο με τη μοναδική σκηνική παρουσία του που τον χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στις εμφανίσεις του.

Το κέφι και ο ενθουσιασμός του φάνηκαν και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Washington.

Από το πρόγραμμά τους δεν έλειψαν και οι επίσημες βραδιές και εκδηλώσεις προς τιμήν τους.



Τέλος, στην ανεβασμένη διάθεση του Θοδωρή έπαιξε ρόλο και η παρουσία της μεγαλύτερης θαυμάστριά τους, που δεν είναι άλλη από τη Σίσσυ Χρηστίδου.


Επόμενοι σταθμοί του tour της Έλλης Κοκκίνου και των Onirama είναι 25 και 26 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη ( στην οποία έχουν ήδη φτάσει), στις 4 Οκτωβρίου στην Βοστόνη, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα κι άλλες ημερομηνίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου