Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αρτέμιδα - Τα Μαθήματα ξεκίνησαν σε βάρκες...

Πρώτη δημοσίευση: 24/09/2015
Αρτέμιδα - Τα Μαθήματα ξεκίνησαν σε βάρκες...
Δυο μέρες τα παιδιά αντίκρισαν εικόνες που μόνο σχολείο δεν θύμιζαν. Εικόνες από τριτοκοσμικές χώρες που συνήθως παρακολουθούν με τρόμο στις ειδήσεις.
Οι δύο αίθουσες (container) πλημμύρισαν από την βροχή στο 2ο γυμνάσιο.
Εκεί μέσα κάνουν μάθημα ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
Σε άθλιες συνθήκες κάνουν μάθημα ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
Ακόμη δεν μπήκε ο Χειμώνας. Οι κατάσταση είναι τραγική!!!!
ΑΚΟΥΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ;;;;
Αυτά έγραψε αγανακτισμένος γονιός.

Τελικά το λιγότερο που χρειάζονταν τα σχολεία μας ήταν να βαφτούν οι πόρτες σε ένα σχολείο στα Σπάτα στα χρώματα της ίριδος και να χρωματιστεί το προστατευτικό κάγκελο έξω από το νηπιαγωγείο στην Αρτέμιδα και να βαφτεί με ασορτί χρώμα, ο μοναδικός πεζόδρομος της Λεωφόρου Βραυρώνος.

 Λοιπόν για να πούμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, όπως τα λέω τόσα χρόνια επώνυμα σαν Σίσυφος και ας τρέχει στα αυτόφωρα την άτυχη ρεπόρτερ ο Δήμαρχος με την ληστρική συμμορία του.

Ένα ακόμη επίτευγμα του Δημάρχου, με όλα τα χαρακτηριστικά του βλάκα, τεμπέλη, ανίκανου, αχόρταγου, σπάγκου, άρπαγα κλπ, που σας τα έχω περιγράψει και τον περιγράφω σχεδόν κάθε μέρα. Έβαλε στον συνδυασμό του και μάλιστα εξελέγησαν ως Δημοτικοί Σύμβουλοι παράγοντες της εκπαιδευτικής Κοινότητας. Ας πάρουμε τον έναν:

Τον κύριο Κρόκο δεν το ξέραμε; Ποιος είναι; Το "μεγαλείο" της δράσης του και πόσο ανίκανος ήταν; (Διαβάστε σχετικό άρθρο: «Μια θλιβερή ιστορία για τα Σχολεία της Αρτέμιδος - ο πρωτεργάτης παραμένει...» Γιατί τον πήρε ο Δημήτρης Μάρκου στη συμμορία του; 
Βασικός και κύριος λόγος ήταν για να φέρει τις πολύτιμες ψήφους που κουβαλάει, ώστε να γίνει Δήμαρχος ο τεμπέλης άνεργος. Το "παιχνίδι" που κάνει αυτό το απίθανο λαμόγιο, ο κ. Κρόκος, το έχει αποδείξει με όλες τις δημοτικές αρχές του παρελθόντος. Έχει καταφέρει να είναι πάντα σε θέση αρπαγής. Και σε αυτή την Δημοτική Αρχή ο Δημήτρης τον κράτησε και τον έβαλε στην ίδια θέση για να πάρει και αυτός το μερίδιο που ξέρει να βγάζει ο Κρόκος για κάθε Δήμαρχο. Μόλις τώρα έκλεισε ένας χρόνος. Και δυστυχώς βγαίνουν αληθινά όσα έλεγα, και ας σας φαίνονταν υπερβολικά, οι πράξεις του Δημήτρη Μάρκου καθημερινά με επιβεβαιώνουν και θλίβομαι βαθύτατα για αυτό. 

Την "απόλυση" του Δούρου δεν την παραβλέπω. Περιμένω να ολοκληρωθεί όλο το έργο και θα την συζητήσουμε μαζί. Η επιστολή, πάντως, με την οποία ανακοίνωσε την απόλυση του κ.Δούρου ήταν δική του και αποτελεί την επιβεβαίωση ότι ο Δημήτρης Μάρκου ήταν ο περιβόητος υβριστής που έγραφε σε αυτό το blog σαν "ανώνυμος" σχολιαστής ή σαν "κουκουλοφόρος" σχολιαστής με διάφορα, απίθανα ψευδώνυμα. Το ύφος γραφής εκείνων των σχολίων είναι το ίδιο με την συγκεκριμένη επιστολή του Δημήτρη Μάρκου. Είναι ολόιδιο με το σχόλιο που έγινε η αιτία να τραβάνε την ρεπόρτερ μας σε αυτόφωρο.
Τελικά, ο Ασβός όσο και να κρύβεται βρωμάει και βρωμάει μακριά! Ειδικά αυτός ο Ασβός, που θέλει να το παίζει δήμαρχος και να το προσφωνούν "δήμαρχο", μου βρωμάει χειρότερα και από πτώμα σε αποσύνθεση. 

Το ξέρω φαίνονται λίγο σκληρά αυτά που γράφω, αλλά είναι απλά λόγια. Ο εγκληματίας δήμαρχος κάθε μέρα, μα κάθε στιγμή, τα εγκλήματα από λόγια τα κάνει πράξη. 
Εγώ δεν έχω καμία άλλη δυνατότητα παρά μόνο να περιγράφω αυτά τα εγκλήματα του Δημήτρη Μάρκου.

Αυτό που περιμένω τώρα είναι να βγουν οι κυρίες των Κυρίων Δημοτικών Συμβούλων και να μας λένε το μακρύ και το κοντό τους, προσπαθώντας να γεμίσουν με όμορφα, βαρύγδουπα λόγια τα τεράστια κενά της Σχολικής Στέγης που προσπάθησαν να γεμίσουν με πασαλείμματα...

Τελικά...αυτοί είμαστε, αυτός μας αξίζει.

2 σχόλια:

  1. γιατι πετρελαιο εχουν τα σχολεια? παλι εμεις θα πληρωσουμε. η κ.Δ.Σ θα το επιστρεψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν είναι ΜΟΝΟ το γυμνάσιο.... σε όλα τα σχολεία μας η κατάσταση τραγική.... Για να μην πω για τους δρόμους έξω από αυτά.... Αυτή η έρμη η Αγ. Ιωάννου... κάθε χρόνο τα ίδια.... παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί ζούμε τον πανικό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου