Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σουλτς σε Τσίπρα: Τώρα είναι απαραίτητη μία σταθερή κυβέρνηση

Σουλτς σε Τσίπρα: Τώρα είναι απαραίτητη μία σταθερή κυβέρνηση
Συγχαρητήρια από Ευρωπαίους αξιωματούχους
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τηλεφώνησαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
μετά την εκλογική επικράτηση του κόμματός του στις κάλπεςΣυγχαρητήρια τηλεφωνήματα από Ευρωπαίους αξιωματούχους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Κυριακης, έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των νέων εκλογών.




Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς τηλεφώνησαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να του δώσουν συγχαρητήρια για την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών.

Μάλιστα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Μάρτιν Σουλτς, δήλωσε πως έδωσε συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για την νίκη του στις εκλογές και τόνισε πως τώρα είναι απαραίτητη μία σταθερή κυβέρνηση.


Στο μήνυμά του, λοιπόν, έγραψε: «Έδωσα συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Ελλάδας. Τώρα μία σταθερή κυβέρνηση είναι απαραίτητη το συντομότερο δυνατό».

Βέμπερ: Ανάγκη να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση στην χώρα

Μέσω Twitter σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα και ο Μάνφρεντ Βέμπερ, Αρχηγός του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο οποίο πρόσκειται και η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Βέμπερ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι ανάγκη να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση στην χώρα.

«Η Ελλάδα θέλει σταθερή κυβέρνηση  και ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή που να υποστηρίζει τους κανόνες της ΕΕ και τη μεταρρυθμιστική πορεία», σημείωσε, υπογραμμίζοντας: «Είναι ξεκάθαρο: Η ελληνική συμφωνία με τους δανειστές  -Ευρώπη και ΔΝΤ- παραμένουν εν ισχύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου