Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Έστειλε την κόρη να πληρώσει λογαριασμούς με πλαστά ευρώ!

 
Το 13χρονο κορίτσι είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας της της είχε δώσει το πλαστό
κατοστάευροΟύτε ιερό ούτε όσιο είχε ένας αδίστακτος παραχαράκτης που είχε το θράσος να στείλει το ανήλικο παιδί του να ψωνίσει με πλαστά χρήματα, ελπίζοντας ότι δεν θα κινούσε υποψίες λόγω της μικρής ηλικίας του. Γρήγορα, όμως, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός υπαίτιος.

Το 13χρονο κοριτσάκι τα έχασε όταν οι υπάλληλοι στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Ηράκλεια Σερρών, όπου πήγε να πληρώσει έναν λογαριασμό, διαπίστωσαν ότι το ονομαστικής αξίας 100 ευρώ χαρτονόμισμα που τους έδωσε ήταν πλαστό! Όταν έφτασαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, αποκάλυψε ότι το χαρτονόμισμα της το είχε δώσει ο πατέρας της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 36χρονο Έλληνα στο σπίτι του και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος με την οποία προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ η κόρη του που δεν είχε ιδέα για την κομπίνα του μπαμπά της αφέθηκε ελεύθερη.

*** Αντίθετα, ένα άλλο 13χρονο κοριτσάκι βρέθηκε για τα καλά μπλεγμένο, όταν διαπιστώθηκε ότι μαζί με άλλες δυο μεγαλύτερες κοπέλες ηλικίας 22 και 20 χρόνων έκλεβαν διάφορα προϊόντα από ένα κατάστημα καλλυντικών στη Λάρισα. Οι τρεις κοκέτες νεαρές συνελήφθησαν από αστυνομικούς που επέστρεψαν τα κλεμμένα εμπορεύματα σε υπάλληλο του καταστήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου