Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Θύμα απαγωγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα

 
ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ.Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της δημοσιογράφου
Θάλειας Χούντα, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής. Τα ίχνη της έχουν χαθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ήταν ο σύζυγός της και γνωστός ποινικολόγος Νίκος Μπούρας. Τα ίχνη της Θάλειας Χούντα έχουν χαθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ήταν ο σύζυγός της και γνωστός ποινικολόγος Νίκος Μπούρας


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Θ. Χούντα είχε φύγει από το σπίτι της την περασμένη Παρασκευή, ώστε να παραστεί σε επαγγελματική συνάντηση. Αρκετές ώρες μετά δεν εμφανίστηκε σε ραντεβού για φαγητό που είχε με τον σύζυγό της και δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι φόβοι του συζύγου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά επιβεβαιώθηκαν όταν έλαβε τηλεφώνημα στο κινητό του από άγνωστο άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε απαγάγει τη γυναίκα του. Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και η Ασφάλεια Αττικής ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ο Ν. Μπούρας χθες, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, απηύθυνε έκκληση στους απαγωγείς να αφήσουν τη γυναίκα του να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Περιέγραψε τη συνομιλία που είχε με τον απαγωγέα και ζήτησε από τους τηλεθεατές να βοηθήσουν να βρεθεί η γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», το άτομο που τηλεφώνησε στον Ν. Μπούρα δεν ζήτησε λύτρα για να ελευθερώσει τη σύζυγό του. Ζήτησε, όμως, να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της κηδεμονίας των παιδιών του.

Μέχρι και χθες δεν είχε διευκρινιστεί αν ο δράστης αναφερόταν σε παιδιά του ποινικολόγου από προηγούμενο γάμο του. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ) και πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία πρόοδος για τον εντοπισμό της δημοσιογράφου.

Ωστόσο, οι έρευνες εστιάζονται στο οικείο περιβάλλον της Θ. Χούντα και του Ν. Μπούρα, ακριβώς επειδή δεν έχουν ζητηθεί χρήματα αλλά και του περίεργου αιτήματος για απόσυρση διεκδίκησης κηδεμονίας. Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά, ενώ έχει παρουσιάσει τη δουλειά της και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Εδώ και δέκα χρόνια ασχολείται με το κοινωνικό ρεπορτάζ, ενώ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ. Παντρεύτηκε με τον Νίκο Μπούρα το καλοκαίρι του 2012.

Μ. Ψαρά - Λ. Μπιντέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου