Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Η πικρία του Μάρκου Σεφερλή για τη διαγραφή του απο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

«Και είμαι ο μόνος ηθοποιός που τους δίνω το θέατρο για κάθε συνέλευση...» είπε ο Μάρκος Σεφερλής με πικρία σχολιάζοντας τις φήμες που τον θέλουν να διαγράφεται από το Σωματείο Ελλήνων ΗθοποιώνΟ Μάρκος Σεφερλής σε πρόσφατη συνέντευξη του εξηγεί τους λόγους που προτίμησε να συμμετέχει στο σόου του Mega «Just the two of us», απορρίπτοντας την πρόταση του ΑΝΤ1 για να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar» και μιλά για την υπόθεση της διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Για τις φήμες που τον θέλουν να διαγράφεται από το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών, δήλωσε στο «Λοιπόν»: «Ναι, και είμαι ο μόνος ηθοποιός που τους προσφέρει το θέατρο για κάθε συνέλευση. Ζήτησαν τη διαγραφή μου επειδή είμαι και επιχειρηματίας, που δεν συνάδει. Είπα: "μακάρι όλοι οι επιχειρηματίες να ήταν και ηθοποιοί, που ξέρουν ποιες είναι οι έγνοιες και οι αγωνίες του ηθοποιού, που ξέρουν πως είναι να παίρνεις τα ένσημά σου, τον μισθό σου, όλα". Μου το είπε η Τέτα Κωνσταντά που είναι στο συμβούλιο. Εντάξει, τι να κάνουμε; Άμα το σωματείο που πληρώνω κανονικά την συνδρομή μου, αποφάσισε αυτό... Εγώ δεν το κάνω για να είμαι επιχειρηματίας, αλλά γιατί αυτό που έχω στο μυαλό μου, δεν μπορεί να μου το πραγματοποιήσει κανένας επιχειρηματίας»

Όσον αφορά τους λόγους που προτίμησε το «Just the 2 of us» από το «Your Face Sounds Familiar» ο ίδιος είπε: «Για δύο λόγους: Γιατί αυτό το... Familiar έχει δυσκολία και δεν μπορώ να το προφέρω -και πολύς κόσμος πιστεύω-, και πάντα θα είχα το άγχος αν με ρωτούσαν σε ποιο παιχνίδι είμαι, δε θα μπορούσα να τους πω!» ανέφερε με χιούμορ, ενώ επεσήμανε: «Θα πάω να τραγουδήσω εκεί και με το Mega συζητάμε για μία τηλεοπτική συνεργασία του χρόνου, ένα show για όλη την οικογένεια».

Διαβάστε περισσότερα στο faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου