Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η Άνοιξη ξυπνά με θέατρο στο Smart Park!

Το Smart Park ενώνει τις μεγαλύτερες δυνάμεις του παιδικού θεάτρου με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού»...
Πέντε εντυπωσιακές παραστάσεις  φιλοξενεί το Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να συνδυάσουν την παιδική ψυχαγωγία με την ενίσχυση του  οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η αρχή έγινε με μεγάλη επιτυχία το προηγούμενο Σάββατο με την παράσταση «Σπείρα Σπείρα με σπιρούνια» και συνεχίζεται αυτό το Σάββατο 29/3 στις 13.30 το μεσημέρι με την πολυβραβευμένη παράσταση του Δ. Μπογδάνου «Η Τελεία». Στις 5/4 το κουκλοθέατρο της ομάδας Κοκου-Μουκλό παρουσιάζει «Τα Μαγικά Καρυδότσουφλα», ένα επίκαιρο κουκλοθέατρο  για τις αξίες της ζωής και τη δύναμη της φιλίας. Στις 12/4 παιδιά και έφηβοι θα απολαύσουν το αντιρατσιστικό έργο του Θεάτρου Πορεία «Μια γιορτή στου Νουριάν», με θέμα την συμφιλίωση διαφορετικών πολιτισμών. Τέλος, στις 26/4, οι Burger Project  «ξαναχτυπούν» μουσικά με την εκπαιδευτική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα Vol 2!», σε μια extravaganza ρυθμού και μουσικής φαντασίας.
Εισιτήριο μόνο 4 ευρώ! Κρατήσεις στο τηλ. 210 3306140. Όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις θα διατεθούν στην ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού».
Σχετικά με τις εκδηλώσεις, τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του SmartPark βρείτε μας στο facebook:  www.facebook.com/SmartPark.com.gr
Εμπορικό Πάρκο «SmartPark»  στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό.
Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα).
Πληρ. 210 6635 982

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου