Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μπορούμε να αποφύγουμε το εγκεφαλικό με τη διατροφή;

Ποιες τροφές κάνουν καλό.Η υγεία... περνάει και από το στομάχιΑν θέλεις να αποφύγεις το κίνδυνο ενός εγκεφαλικού επεισοδίου, δες τι τρόφιμα είναι καλό να καταναλώνεις.
-Φρούτα και λαχανικά είναι το νούμερο ένα! Κοινώς βάλε το κάλιο στη καθημερινή σου διατροφή και αν μπορείς όχι μόνο μια μόνο φορά την ημέρα τα λαχανικά και τα φρούτα. Τα πιο πλούσια φρούτα σε κάλιο είναι οι μπανάνες, τα ακτινίδια, τα βερίκοκα και οι ξηροί καρποί.

-Θέλεις γλυκό, προτίμησε μαύρη σοκολάτα καθώς προστατεύει την υγεία των αγγείων λόγω των συστατικών της, είναι πλούσια σε πολυφαινόλες.

-Βάλε έναν ατμομάγειρα στη κουζίνα σου και άρχισε να τρως τα λαχανικά στον ατμό.

-Συνήθισε να τρως πιο συχνά όσπρια, οι φακές, τα ρεβίθια και τα φασόλια είναι πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες που περιέχουν μειώνουν το ποσοστό των λιπιδίων στο αίμα.

Διαβάστε περισσότερα από το faysbook.gr εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου