Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Οι coaches του The Voice αποκαλύπτουν

Προσωπικές εξομολογήσεις.Η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Κουινέλης, αλλά και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιάγκας, κέρασαν καφέ και γεύμα και έλυσαν όλες τις απορίες για το talent show που κέρδισε τις καρδιές του κοινού.Την περασμένη Παρασκευή, στις 11.30 π.μ., σχεδόν ενενήντα δημοσιογράφοι από όλα τα Μέσα δώσαμε ραντεβού στο ξενοδοχείο Hilton για να μιλήσουμε με τους συντελεστές του πιο επιτυχημένου show 
–με μέσο όρο τηλεθέασης 45,3%– της φετινής τηλεοπτικής πραγματικότητας, του The Voice. Το πρώτο press junket, χολιγουντιανών προδιαγραφών, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν ξεκινήσουν τα live, ώστε οι εκπρόσωποι των ελληνικών ΜΜΕ να έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα πάντα γύρω από το παιχνίδι με τους coaches αλλά και με τον παρουσιαστή.
«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το The Voice με τη σοβαρότητα και την ελαφρότητα που του πρέπει» είπε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή, ενώ ο Αντώνης Ρέμος χαρακτήρισε με χιούμορ το show ως σχολείο, στο οποίο ο ίδιος περνάει μια δεύτερη εφηβεία. «Απουσιολόγος είναι η Δέσποινα, δεύτερη καλύτερη μαθήτρια η Μελίνα και εγώ βρίσκομαι στο τελευταίο θρανίο μαζί με τον Μιχάλη» είπε αστειευόμενος ο τραγουδιστής. Με τη σειρά της, η Μελίνα Ασλανίδου παραδέχτηκε ότι ζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία και ο Μιχάλης των Stavento –έτσι θέλει να τον αποκαλούν, σύμφωνα με την Κατερίνα Γκαγκάκη–, ως ο πιο ντροπαλός της παρέας, αποκάλυψε πως, όταν μεγαλώσει, θέλει να γίνει Γιάννης Λάτσιος!
Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, εξομολογήθηκε το μέγεθος της επιθυμίας του να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του show και χαρακτήρισε την εκπομπή ως παράλληλη σχέση, «γιατί ο γάμος μου είναι το Πρω1νό και γι’ αυτό το χαίρομαι πιο πολύ».
Οι προσωπικές εξομολογήσεις
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα round tables –ή αλλιώς οι προσωπικές συνεντεύξεις– σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου ο κάθε δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με τους συντελεστές. Τι μάθαμε από τον καθένα;
Δέσποινα Βανδή
«Το The Voice είναι μόνο η αρχή!»
«Το παιχνίδι σίγουρα είναι η αρχή για κάποια παιδιά να δείξουν το ταλέντο που έχουν, αλλά και για να τους δει ο κόσμος. Η καριέρα δεν έχει να κάνει με τα talent shows. Η καριέρα έχει να κάνει με σωστές επιλογές, αφού βρεις πρώτα ποιος είσαι, για να μην είσαι άλλος και άλλο πράγμα κάνεις. Να έχεις συνέπεια, δηλαδή, σε αυτό που πιστεύεις, αισθάνεσαι ότι είσαι και το κάνεις» μου αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή, απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε όσους ισχυρίζονται ότι οι υποψήφιοι δεν πρόκειται να κάνουν καριέρα μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Μάλιστα, ανέφερε το παράδειγμα του Πασχάλη Τερζή, που άδραξε τις κατάλληλες ευκαιρίες και έκανε καριέρα σε μεγάλη ηλικία. «Αν η αλήθεια σου αρέσει στον κόσμο και σ’ αγαπάει μέσα από τα τραγούδια σου, τότε σίγουρα θα διαγράψεις πορεία» κατέληξε.
Αντώνης Ρέμος
Τι απαντά σε εκεινους που θεωρούν, όπως ο Στηβ Κακέτσης, πως οι νικητές του The Voice δεν θα κάνουν καριέρα «Εντάξει, να σου πω κάτι; Αφού τα ξέρουν πλέον και έχουν αυτές τις μαντικές ικανότητες, ας μας πουν τι θα γίνει την επόμενη μέρα στην Ελλάδα, για να μην καθόμαστε κι ασχολούμαστε με βλακείες, με ΔΝΤ και με τέτοια. Αφού ξέρουν τα αποτελέσματα. Να ’ναι καλά, αλλά να με πάρουν κι εμένα τηλέφωνο, να μου πουν τι θα γίνει στη ζωή τη δική μου και με ποιον τρόπο το βλέπουν αυτό, αν βλέπουν τον καφέ ή αν βλέπουν το αυγό. Αν βλέπουν το μέλλον, πολύ ευχαρίστως, το δέχομαι. Απλά να μας πουν κι άλλα πράγματα, να μη μείνουν μόνο εκεί. Αφού ξεκινάνε τη μαντική, ας μας πουν πού βρίσκεται το αεροπλάνο που χάθηκε στον Ινδικό, αυτό που ψάχνουν και δεν μπορούν να το βρουν. Μήπως μπορέσουν ουσιαστικά να βοηθήσουν με τις μαντικές τους ικανότητες!» είπε ο τραγουδιστής με το χαρακτηριστικό χιούμορ του.
Γιώργος Λιάγκας
«Παίζει ρόλο η εμφάνιση σε επίπεδο προσωπικότητας»
Ως πιο τολμηρός στις απαντήσεις του, ο παρουσιαστής του show ξεκαθαρίζει τη θέση του. Τελικά, εκτός από καλή φωνή, παίζει ρόλο η εμφάνιση και η σκηνική παρουσία για να κάνεις καριέρα; «Θεωρώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο η εμφάνιση. Όταν λέω εμφάνιση, εννοώ προσωπικότητα. Δηλαδή, ένας άνθρωπος που έχει την καλύτερη φωνή που υπάρχει και είναι “ξινός”, δεν θα κάνει καριέρα, δεν θα τον αγαπήσει ο κόσμος τουλάχιστον. Από την άλλη, αν ένας άνθρωπος έχει μερικά κιλά παραπάνω, αλλά είναι γελαστός και ευχάριστος, έχοντας και ωραία φωνή, θα κάνει καριέρα. Εξάλλου δεν θα πρέπει να κάνουν όλοι την ίδια καριέρα. Συνεπώς, παίζει ρόλο η εμφάνιση σε επίπεδο προσωπικότητας και όχι σε επίπεδο ομορφιάς» επισήμανε στο People. «Νομίζω πως ο κόσμος που θα μπει στα παιχνίδια στο live θα μετρήσει κι αυτό που βλέπει. Όχι την ομορφιά, αλλά το τι βγάζει ο άλλος» τόνισε.
Θέμης Γεωργαντάς
Το άγνωστο περιστατικό στα blind auditions
«Έχω τραγουδήσει στα blind auditions και δεν το έχουν βγάλει στον αέρα ακόμη. Ωστόσο, θέλω να ξέρετε ότι γύρισε κάποιος» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Θέμης Γεωργαντάς στη συζήτηση των round tables. O V reporter είναι από εκείνους που υποστηρίζουν με θέρμη ότι θα μπορούσε να γίνει restart παιδιών που έχουμε δει στο παρελθόν. «Τα πάντα θα μπορούσαν να γίνουν. Δεν είμαι απόλυτος άνθρωπος σε τίποτα. Εννοείται πως θα μπορούσε να γίνει restart, πάντα βάσει προϋποθέσεων».
Γιάννης Λάτσιος
«Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα»
Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, λιτός και περιεκτικός, υπογράμμισε την εξαίσια συνεργασία που έχει με τους τέσσερις coaches. «Είναι εξαιρετικοί, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι κι από εκείνους και από το αποτέλεσμα». Ακόμα, ανάμεσα στα υπόλοιπα, έγινε κατανοητό πως θα υπάρξει δεύτερος κύκλος του show, καθώς ο Γιάννης Λάτσιος το θεωρεί αυτονόητο.
Το πρώτο press junket του The Voice άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τη φιλοξενία. Η πρεμιέρα των live στις 28 Μαρτίου θα κορυφώσει το ενδιαφέρον για το παιχνίδι που ήδη αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου