Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Προκλητική απόφαση στο Βόλο: 5.550 ευρώ ποινή σε «νταή» που σακάτεψε τη γυναίκα του στο ξύλο

Την γρονθοκοπούσε και την κλωτσούσε, ενώ τραβώντας την απο τά μαλλιά συνέχισε να τη χτυπάει με το λοστό και πέτρες - Απείλησε και το παιδί του όταν προσπάθησε να σταματήσει το ξύλοΣτα μαλακά έπεσε ένας 42χρονος “νταής” που είχε κυριολεκτικτά σαπίσει στο ξύλο την σύζυγό του και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, που
παρακολούθησε έντρομη τα απίστευτα χτυπήματα που δεχόταν η μαμά της με γροθιές, κλωτσιές, αλλά και με σιδερολοστό και πέτρες!





Το πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδιο συνέβη το βράδυ της 20ης Μαΐου 2013 στο σπίτι του ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Κατά την διάρκεια ενός καυγά για άγνωστη αιτία, ο 42χρονος άρχισε πρώτα να σπρώχνει βίαια και στη συνέχεια να γρονθοκοπεί και να κλωτσάει όπου έβρισκε την άτυχη γυναίκα. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά τραβώντας την από τα μαλλιά συνέχισε να τη χτυπάει με το λοστό και πέτρες, προκαλώντας της θλαστικά τραύματα, μώλωπες και εκδορές, ενώ απείλησε την ανήλικη κόρη τους που προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της!

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που δίκασε την υπόθεση μετά από τεσσεράμισι ολόκληρα χρόνια, έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και απειλή τον “νταή” που δικάστηκε ερήμην και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, αντίθετα με την σύζυγό του, η οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη. Έτσι, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 37 μηνών, αλλά του έδωσε το δικαίωμα εξαγοράς προς πέντε ευρώ ημερησίως, που σημαίνει ότι θα “καθαρίσει” με 5.550 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου