Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Υπόθεση Παντελίδη: Το νέο τραγούδι και το «όχι» της μητέρας

Την 1η Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει άλλο ένα καινούργιο τραγούδι του αδικοχαμένου ερμηνευτή με τίτλο «Να' σαι καλά» ενώ η κυρία Αθηνά αρνήθηκε ξανά να δώσει συνέντευξη-απάντηση στην ΑρναούτηΜε τίτλο «Να' σαι καλά» άλλο ένα από τα πάρα
πολλά τραγούδια που άφησε ανολοκλήρωτα ο χαρισματικός ερμηνευτής, θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή πρώτη του Δεκέμβρη.







Το ανακοίνωσε με προσωπική ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook o αδερφός του Τριαντάφυλλος γράφοντας «Πάρτε μια μικρή γεύση!!! Έρχεται Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου!!! Να 'σαι καλά εκεί που είσαι!!! P.q».

Η ανάρτηση συνοδεύεται και από ένα βίντεο διαρκείας τριάντα δευτερολέπτων στο οποίο ο Παντελής ακούγεται να ερμηνεύει έναν στίχο από το τραγούδι.

Πρόκειται για το τρίτο ουσιαστικά κομμάτι που κυκλοφορεί μετά τον θάνατό του εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όταν έχασε την ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα.

Την ίδια στιγμή όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον της, η οικογένεια παρακολούθησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha.
Δεν πρόκειται όμως να δοθεί καμία απάντηση μέσω των sosial media των μελών της, ή με μια συνέντευξη της κυρίας Αθηνάς Παντελίδη, την οποία κάποιοι προανήγγειλαν την επόμενη μέρα από την προβολή της εκπομπής του Αντώνη Σρόϊτερ.

Η μητέρα του τραγουδιστή επιμένει στην σιωπή της σε ότι αφορά την υπόθεση του τροχαίου και την δεδομένη τους θέση, ότι ο Παντελής δεν ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

Πλέον περιμένει να δει τι μέλλει γεννέσθαι με την προσφυγή κατά της απόφασης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών που αποφάνθηκε ότι οδηγός ήταν ο ερμηνευτής και έθεσε τον φάκελο στο αρχείο.

Με νέο δικηγόρο ο οποίος ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Χαράλαμπου Λυκούδη-ο δεύτερος που ανέλαβε την υπόθεση από τον Πέτρο Καϊμακάμη-η οικογένεια Παντελίδη ελπίζει ότι ο Εισαγγελέας Εφετών που θα εξετάσει τον φάκελο, θα πειστεί να τον ανοίξει ξανά.

Μόνο αν γίνει αυτό υπάρχει περίπτωση η κυρία Αθηνά Παντελίδη να αποφασίσει να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει για πρώτη φορά καταθέτοντας την δική της εκδοχή, για το πρωϊνό που ο γιος της έχασε την ζωή του, την στιγμή που η καριέρα του είχε εκτιναχθεί.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου