Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Κάλυμνος: Φωτο από τον εντοπισμό του 21χρονου φοιτητή νεκρού

Ο 21χρονος βρίσκεται πεσμένος μπρούμυτα ενώ είναι εμφανή κάποια τραύματα που έχει στην πλάτη του - «Δεν είχε πυροβοληθεί», είπε ο ιατροδικαστής.Μία φωτογραφία από το
απόκρημνο σημείο όπου εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το άψυχο κορμί του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο ήρθε στη δημοσιότητα και προκαλεί σοκ.





Τη φωτογραφία έφερε στο φως το bloko.gr και απεικονίζεται ο 21χρονος πεσμένος μπρούμυτα ενώ είναι εμφανή κάποια τραύματα που έχει στην πλάτη του. Εκεί βρέθηκε νωρίτερα ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνες για να συλλέξουν στοιχεία.

Η υπόθεση του νεαρού φοιτητή που είχε χαθεί από την περασμένη Κυριακή και εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο εξελίσσεται σε ένα θρίλερ βγαλμένο από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. 
Η σοκαριστική φωτογραφία που έφερε στο φως το bloko.gr


 Ο 21χρονος, Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε από 14χρονο σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, περίπου 200 μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Πάνο Κοτρέστο, ο οποίος εξέτασε σήμερα την σορό του νεαρού, αυτή είχε πολλαπλές κακώσεις σε πολλά σημεία, αλλά δεν έφερε τραύμα από όπλο. Φορούσε ένα παπούτσι στο δεξί του πόδι, φόρμα και ένα μπλουζάκι., ενώ είχε υποστεί και τραύματα από ζώα στο σώμα του.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε σημειώνεται ότι υπάρχει μία στάνη. Το σημείο μάλιστα όπου βρέθηκε ο νεαρός είχε ερευνηθεί από τους αστυνομικούς χωρίς αποτέλεσμα, κάτι που γεννά ερωτήματα για το ενδεχόμενο μεταφοράς του πτώματός του εκεί.

Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα προκειμένου να συνδράμει στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου