Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στη Μάνδρα, η Δούρου ανέλαβε την «ποινική ευθύνη»

Δηλώνει «ψύχραιμη» στις απειλές .Την ώρα που η οργή των κατοίκων της πληγείσας περιοχής για την αδράνεια και τις παραλείψεις της περιφέρειας στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Αττικής ξεχειλίζει, η περιφερειάρχης Αττικής τοποθετείται στο θέμα μέσω... Twitter - Ξεκινάει σήμερα η κατάθεση αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ στους πληγέντες Συντάξεις για τις χήρες και διορισμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
για τα παιδιά των θυμάτων της τραγωδίας στη Μάνδρα προτείνει η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, τη στιγμή που η οργή των κατοίκων της πληγείσας περιοχής για την αδράνεια και τις παραλείψεις της περιφέρειας στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Αττικής ξεχειλίζει.





Η κυρία Δούρου δύο ολόκληρες εβδομάδες μετά το φονικό πέρασμα της πλημμύρας, που άφησε πίσω της 23 νεκρούς, δηλώνει για πρώτη φορά έτοιμη να αναλάβει και την «ποινική ευθύνη» για όσα έγιναν εν μέσω του εκρηκτικού κλίματος της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου όπου είχε εντονότατη λεκτική αντιπαράθεση με αγανακτισμένους κατοίκους και επαγγελματίες της Μάνδρας. Μιας πόλης που έχει καταστραφεί ολοσχερώς με τους πληγέντες να αναμένουν ότι μπορεί τελικά να ξεκινήσει η καταβολή του επιδόματος των 586,94 ευρώ στους πρώτους δικαιούχους σήμερα, ημέρα κατά την οποία ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ.
«Θα είμαι πάντα ψύχραιμη στις απειλές. Δεν ρίξαμε κροκοδείλια δάκρυα. Δεν ευχηθήκαμε υποκριτικά συλλυπητήρια. Δεν ζητήσαμε ψεύτικες συγγνώμες. Δεν αναζητήσαμε εξιλαστήρια θύματα προς παραίτηση όπως έκαναν με το πρόσωπό μου. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και την... ποινική».


Αυτό είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης της περιφερειάρχη Αττικής στο twitter λίγο πριν την έναρξη της θυελλώδους συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου με τους παριστάμενους κατοίκους της Μάνδρας να ζητούν επιτακτικά δεσμεύσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επόμενη μέρα. Οι πλημμυροπαθείς ξέσπασαν και επιτέθηκαν λεκτικά κατά της κυρίας Δούρου. «Να μάθουμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, ντροπή σας, από ποιον ζητάτε να σας βοηθήσει; Από τον Θεό;», φώναξε μία γυναίκα. Ένας άλλος επαγγελματίας κινήθηκε προς το βήμα που ήταν ανεβασμένη η περιφερειάρχης και κουνώντας το δάκτυλό του, ζητούσε απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Η κυρία Δούρου χαμογέλασε, με συνέπεια να προκαλέσει την οργή του άνδρα, ο οποίος τη ρώτησε: «Γιατί γελάς;». Οι υποσχέσεις από την περιφερειάρχη Αττικής δεν κατεύνασαν την οργή με αποτέλεσμα να ακουστούν φωνές: «Για τα αντιπλημμυρικά έργα δεν είπες τίποτα».

Μεταξύ των μέτρων που κατέθεσε η κυρία Δούρου για την ανακούφιση των πληγέντων περιλαμβάνεται η άμεση νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να δεσμευθούν 15 εκατομμύρια στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για να την ενίσχυση των κατοίκων της Μάνδρας καθώς και η ενεργοποίηση του ν. 1897/1990, «Περί απονομής συντάξεως και οικονομικής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας». . Πρόκειται για τον νόμο που προβλέπει την απονομή σύνταξης στις χήρες και τον διορισμό στο δημόσιο των παιδιών των θυμάτων αυτών, με την κυρία Δούρου να ζητά την επέκτασή της ρύθμισης για τα συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων της Δυτικής Αττικής. Νωρίτερα η περιφερειάρχης Αττικής είχε δηλώσει ότι «η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και εγώ προσωπικά αρνούμαστε να περιοριστούμε στον σχολιασμό της τραγωδίας της Δυτικής Αττικής. Αρνούμαστε να παίξουμε τον ρόλο των κομπάρσων ενός έργου που παίζεται δεκαετίες», προσθέτοντας: «Επειδή στην πολιτική το γελοίο ατιμάζει περισσότερο και από την ατιμία, θα ήθελα να κάνω σαφές ότι δεν θα επιτρέψω οι συνεδριάσεις ενός αποφασιστικού οργάνου να μετατραπούν σε αρένα εντυπώσεων και εκμετάλλευσης της τραγωδίας από εκείνους που δεν έχουν να προσφέρουν παρά μόνο άναρθρες κραυγές στα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας. Από εκείνους που επιχειρούν να εκμεταλλευθούν πολιτικά την απώλεια τόσων ζωών».

Στο μεταξύ, ξεκινάει σήμερα η κατάθεση αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στους πληγέντες (ιδιοκτήτες/ ενοικιαστές/ με δωρεάν παραχώρηση) για τις κατοικίες τους (συμπεριλαμβανομένων των αποθηκών που εξυπηρετούν την κατοικία), που έχουν πληγεί από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου. Η αίτηση (με τα συνημμένα δικαιολογητικά,) θα απευθύνεται στη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδας (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε., οδός Ι. Κόνιαρη 43, 114 71, Αθήνα). Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στον 1ο όροφο του δημαρχείου Μάνδρας και στο ΚΕΠ Νέας Περάμου. Σήμερα στη Μάνδρα θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας των πληγέντων, των οποίων τα επίθετα τους αρχίζουν από Α-Ι, αύριο από Κ-Λ, στη 1/12 από Μ-Ο, στις 2/12 από Π-Ρ και στις 3/12 από Σ-Ω. Στην Νέα Πέραμο σήμερα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση όσοι  τα επίθετα τους αρχίζουν από Α-Γ, στις 30/11 από Δ-Κ, στη 1/12 από Λ-Π και στις 2/12 από Ρ-Ω.

Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται: 1.Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας, ή σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας Αρχής και για τους αλλοδαπούς φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής. 2.Φωτογραφίες όψεων του πληγέντος κτιρίου και του εσωτερικού της κατοικίας που έχει πληγεί, οι οποίες θα φέρουν το όνομα και την υπογραφή του/της ιδιοκτήτη/-τριας ή του/της ενοικιαστή/-τριας. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν όσο το δυνατό καλύτερα την κατάσταση της κατοικίας μετά την πλημμύρα. (προκειμένου να αποφευχθεί 2η αυτοψία). 3.Πρόσφατος λογαριασμός της ΔΕΗ ή ύδρευσης ή τηλεφώνου. για την ταυτοποίηση της διεύθυνσης της πληγείσας κατοικίας και του χρήστη της κατοικίας.

4 σχόλια:

  1. κα.Ρ.ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Κ ΑΠΑΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.. ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΣΥ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ,ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ,ΦΙΛΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚ[ΑΙΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝΚ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΤΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΙΑΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΔΗΜΑΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ.
    ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΖΥΓΑΡΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ?
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΠΟΝΙ Κ ΚΛΑΙΝΤ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Κ ΖΕΥΓΑΡΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ Κ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΠΑΚΑΛΗ,ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΧΥΤΑ,ΤΟ ΚΕΛ ΚΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΝΟΜΙΜΑ Κ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙ ΜΠΟΝΟΥΣ 25ΕΚΤ.€ ΕΣΥ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ Κ ΑΔΟΛΟΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ? ΑΡΑ ΕΥΘΕΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΖΕΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΞΜΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να πεις είναι λίγο, η Αττική μόνο είχε δυστυχώς την πολύ μεγάλη ατυχία οι υπόλοιπες περιφέρειες δεν έβγαλαν περιφερειάρχη που να παίρνει εντολές απ'ευθείας από το Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
      ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΑΡΔΑΝΑΜΠΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ Κ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΟΟΟΛΥΥΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ.
      ΔΙΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΝΟΜΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΟΝΟΥΣ 24 ΕΚΤ ΕΥΡΩ.
      ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΟΥΡΟΥ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΤΖΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΙΚ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.
      ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΤΕΜΠΕΛΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΕΣΟΔΑ Κ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΙΚ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΖΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΕΤΡΩΓΕ 500ΧΙΛ.ΔΡΧ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ. ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΑΡΙΣΙ ΛΟΝΔΙΝΟ Ν.ΥΟΡΚΗ.
      ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΆΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Για τον Παχατουρίδη τι γνώμη έχεις;

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου