Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Μπόντι-μπίλντερ δάγκωσε και έκοψε το αυτί ταξιτζή για... μία θέση πάρκινγκ!

Ο Αντόνιο Μπίνι ήταν... αποφασισμένος να παρκάρει εκείνος - Πρώτα έσπασε τη μύτη του επαγγελματία οδηγού και αμέσως μετά... κανιβάλισε στο αυτί του, κόβοντας ένα μεγάλο
κομμάτιΈνας 29χρονος, στο Μιλάνο, δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός οδηγού ταξί, στο τέλος διαπληκτισμού για το ποιος έπρεπε να παρκάρει σε κεντρική περιοχή της πόλης. Ο εικοσιεννιάχρονος Αντόνιο Μπίνι -όπως διαπιστώθηκε και από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος- επιτέθηκε σε σαρανταοκτάχρονο ταξιτζή, του έσπασε τη μύτη και κατόπιν του δάγκωσε το αυτί, κόβοντας μεγάλο μέρος του.










Ο οδηγός ταξί, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να σταματήσει τον δράστη (επιχείρησε και να ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου του), παρά τα τραύματα, μετέβη με το επαγγελματικό όχημά του σε σταθμό πρώτο βοηθειών της ιταλικής συμπρωτεύουσας, όπου κατάφεραν να του βάλουν ράμματα και θα μπορέσει να επιτρέψει στην δουλειά σε ένα μήνα.

Ο δε Αντόνιο Μπίνι, ο οποίος ασχολείται με μπόντι- μπίλντινγκ και εργάζεται ως υπάλληλος εταιρίας ιδιωτικής φύλαξης, συνελήφθη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης.

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και ο ίδιος ο οδηγός ταξί, εκείνο που προκαλεί τεράστια εντύπωση (ακόμη περισσότερο και από την βάρβαρη συμπεριφορά του δράστη), είναι η αδιαφορία που έδειξαν όλοι οι περαστικοί, οι οποίοι παρακολούθησαν από «απόσταση ασφαλείας» όλη την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου