Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

«Σουρωμένος» διπλωμάτης απειλούσε να ξεκινήσει πόλεμο Αιθιοπίας-Τουρκίας γιατί του είπαν να κάνει αλκοτέστ

Οι αστυνομικοί εστάλησαν μετά τα ατυχήματα, καθώς ο υπάλληλος, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστΈνας υπάλληλος από την πρεσβεία της Αιθιοπίας στην Άγκυρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεθυσμένος, απείλησε
αξιωματικούς της αστυνομίας ότι θα "ξεκινήσει πόλεμο" μεταξύ της Αιθιοπίας και της Τουρκίας αφ' ότου ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα στις 26 Νοεμβρίου.





Οι αστυνομικοί εστάλησαν μετά τα ατυχήματα, καθώς ο υπάλληλος, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ.

Μετά την άφιξη της αστυνομίας, ο αξιωματούχος υποσχέθηκε να «ξεκινήσει διπλωματική κρίση μεταξύ Τουρκίας και Αιθιοπίας».
Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ντόπιος Burak Ayaydın, του οποίου το αυτοκίνητο χτυπήθηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε από τον υπάλληλο, δήλωσε ότι ο ύποπτος απειλεί να «ξεκινήσει πόλεμο» με την Τουρκία.

«Αυτό το πρόσωπο χτύπησε άλλο ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. Τότε απομακρύνθηκε και μας χτύπησε... Φαινόταν σαν να ήταν μεθυσμένος», δήλωσε ο Ayaydın.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου