Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τροχαίο δυστύχημα: Σκοτώθηκε 32χρονος πατέρας πέντε παιδιών

Το δίκυκλο που οδηγούσε ο 32χρονος με κατεύθυνση προς το Πράσινο, συγκρούστηκε μετωπικά με αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας.Τον θάνατο ενός ακόμα νέου θρηνεί η κοινότητα Πρασίνου του δήμου Πύργου, καθώς χθες άφησε την τελευταία του πνοή σε
τροχαίο δυστύχημα ο 32χρονος Γιώργος Ασημακόπουλος, πατέρας πέντε παιδιών, παιδί πολύτεκνης οικογένειας και ο ίδιος.





Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων «Τσιώρης». Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δίκυκλο που οδηγούσε ο 32χρονος με κατεύθυνση προς το Πράσινο, συγκρούστηκε μετωπικά –υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες- με αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο επιστροφής της γραμμής Πύργος-Βούναργο (Τζόγια-Κατσαρού). Από τη σύγκρουση ο 32χρονος εκτινάχθηκε και προσέκρουσε αρχικά στο πλάγιο τμήμα του παρμπρίζ σπάζοντάς το και στη συνέχεια «προσγειώθηκε» με σφοδρότητα στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διακομίζοντάς τον αιμόφυρτο στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική για πλύση οδοστρώματος. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πύργου.

Αφήνει πίσω πέντε ορφανά…
Το θλιβερό μαντάτο του θανάτου του Γιώργου Ασημακόπουλου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, καθώς αφήνει πίσω του πέντε ανήλικα παιδιά, τρία αγοράκια και δύο κοριτσάκια. Παντρεμένος σε σχετικά μικρή ηλικία και λάτρης της οικογένειας, ο άτυχος Γιώργος είχε μετακομίσει στο Πράσινο το περασμένο καλοκαίρι από τη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε και εργαζόταν την τελευταία δεκαετία στον κλάδο του αυτοκινήτου. Το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες για να βγάλει τα προς το ζην και έμενε με την οικογένειά του στο Πράσινο.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου