Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Μάιο του 2018 ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Στο κάστρο των Γουίνδσορ η τελετή - Η Μέγκαν θα πρέπει πρώτα να βαπτιστεί Αγγλικανή, καθώς είναι προτεστάντης - Η Σερένα Γουίλιαμς η πρώτη... γνωστή προσκεκλημένη.Τον
Μάιο του 2018 θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Γουίνδσορ, όπως ανακοίνωσε το Ανάκτορο του Κέσινγκτον





Η βασιλική οικογένεια θα αναλάβει τα έξοδα του γάμου, συμπεριλαμβανομένης της τελετής, της μουσικής, του στολισμού και της δεξίωσης. 

Ωστόσο το κόστος της ασφάλειας και της αστυνόμευσης θα καλυφθεί από τον κρατικό κορβανά. Το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει αν οι γονείς της νύφης θα συνεισφέρουν στον γάμο. 
Σύμφωνα με τον Guardian, η τελετή αναμένεται να έχει και παρέλαση αστέρων, όπως η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και η ηθοποιός Μίλι Μάκιντος, οι οποίες είναι στενές φίλες της Μέγκαν.

Πριν από την τελετή η Μαρκλ θα βαπτιστεί και να χριστεί αγγλικανή, καθώς είναι προτεστάντης, ενώ θα πρέπει υποβάλει αίτημα για χορήγηση της βρετανικής υπηκοότητα, μία διαδικασία η οποία ενδέχεται να κρατήσει αρκετά χρόνια. Ωστόσο μέχρι τότε θα χρησιμοποιεί την αμερικανική.

Η ανακοίνωση των ανακτόρων για τον γάμο Χάρι - Μέγκαν



Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι, Τζέισον Νάουφ δήλωσε ότι ο γάμος τους θα είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να τους αντικατοπτρίζει ως ζευγάρι.  «Αυτός ο γάμος θα είναι σαν όλους τους άλλους, μία στιγμή χαράς και διασκέδασης που θα αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα της νύφης και του γαμπρού», ανέφερε ο Νάουφ.

Πρόσθεσε δε, ότι Χάρι και Μέγκαν θέλουν το κοινό να νιώθει πως είναι μέρος της πιο ευτυχισμένης ημέρας της ζωής τους. Το κάστρο του Γουίνδσορ είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για το ζευγάρι, καθώς εκεί περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί από τον Ιούλιο του 2016, οπότε και γνωρίστηκαν.

«Είναι ευγνώμονες στην Βασίλισσα που έδωσε την άδειά της για τον γάμο στο παρεκκλήσι. Έχει μία παράδοση αιώνων και έχουν τελεστεί σε αυτό οι γάμοι πολλών μελών της βασιλικής οικογένειας», σημείωσε ο Νάουφ.

Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνδσορ



Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκε επισήμως χθες από το Μπάκιγχαμ και το ζευγάρι μετά τον γάμο θα μείνει στο Νότιγχαμ Κότατζ στα ανάκτορα του Κέσινγκτον.

Ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι είναι ζευγάρι πριν από περίπου έναν χρόνο αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μαζί και έξι μήνες νωρίτερα. Όπως αποκάλυψαν στην πρώτη επίσημη συνέντευξη που παραχώρησαν ως ζευγάρι, η πρόταση γάμου έγινε ένα απλό βράδυ στο εξοχικό τους, ενώ ετοίμαζαν... κοτόπουλο.

Η Μέγκαν, που είναι χωρισμένη, όταν παντρευτεί τον πέμπτο στη σειρά διάδοχο του θρόνου μπορεί είτε να γίνει πριγκίπισσα είτε να της απονεμηθεί ο τίτλος της Δούκισσας του Σάσεξ.

Οι φήμες για την ανακοίνωση του αρραβώνα είχαν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα όταν έγινε γνωστό ότι η Μαρκλ άφησε το σπίτι που διατηρούσε στο Τορόντο και ετοιμάζεται για μετακόμιση στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου