Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη:Είσοδος 1000€ μπλούζα ελληνική σημαία και celebrities

«Η Ελλάδα είναι κομμάτι της ζωής μου», δήλωσε ο Γάλλος σχεδιαστής
Η Νανά Μούσχουρη, το ζεύγος Ρουβά, η Βίκυ Καγιά, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Ηλίας Ψινάκης, οι σχεδιαστές Deux Hommes, ο Αντώνης Φραγκάκης και πολλοί ακόμη χειροκρότησαν τις δημιουργίες του Jean Paul Gaultier Ο θρυλικός Γάλλος σχεδιαστής μόδας
Jean Paul Gaultier επέλεξε το Μουσείο Μπενάκη για να παρουσιάσει αναδρομικά τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της, ζητώντας μάλιστα η όλη εκδήλωση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.





Με την είσοδο να κοστίζει 1.000 ευρώ, χρήματα τα οποία διατέθηκαν υπέρ του σκοπού του μουσείου, οι πρώτες θέσεις της επίδειξης γέμισαν με την κοσμική Αθήνα.

Καλλιτέχνες και εξέχουσες προσωπικότητες συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Μουσείο Μπενάκη για να θαυμάσουν τις δημιουργίες του καταξιωμένου Γάλλου σχεδιαστή και να στηρίξουν τους σκοπούς του Μουσείου.
Η Νανά Μούσχουρη, το ζεύγος Ρουβά, η Βίκυ Καγιά, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Ηλίας Ψινάκης, οι σχεδιαστές Deux Hommes, ο Αντώνης Φραγκάκης και πολλοί ακόμη χειροκρότησαν της δημιουργίες του Jean Paul Gaultier και φυσικά γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες από την βραδιά. Στο catwalk βρέθηκαν η Κατερίνα Λέχου, η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Στικούδη, ο Μάνος Πίντζης, η Ζέτα Δούκα και άλλοι, οι οποίοι περπάτησαν στο πλευρό του σχεδιαστή και καταχειροκροτήθηκαν.

Ο Jean Paul Gaultier φορώντας μία μπλούζα με την ελληνική σημαία υποδέχτηκε τους καλεσμένους του και δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

«Είναι τιμή μου γιατί η Ελλάδα είναι κομμάτι της ζωής μου κι η κολεξιόν αυτή είναι η δουλειά μου κι ο μόνος τρόπος να ανταποδώσω την έμπνευση που μου έχει χαρίσει το Μπενάκη, η Ελλάδα».

Μετά το fashion show ακολούθησε δείπνο, το μενού του οποίου επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιελάμβανε ταρτάρ συναγρίδας, κόκκινα κρασιά και μους σοκολάτας!



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου