Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Οι 32 νέοι Έλληνες πιλότοι του ελληνικού Top Gun

Οι άντρες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας καθημερινά, σε πραγματικές συνθήκες, εντυπωσιάζουν και αποδεικνύουν το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων της χώρας
μας Μπορεί ο Τομ Κρουζ να εντυπωσίαζε στην ταινία του Χόλιγουντ «Top Gun» με την δράση του, ωστόσο όλα ήταν απλά ένα σενάριο.
Οι άντρες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας καθημερινά, σε πραγματικές συνθήκες, εντυπωσιάζουν και αποδεικνύουν το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας.


Μάλιστα η εκπαίδευσή τους δεν σταματά ποτέ. Την περασμένη Τρίτη,  πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, η τελετή αποφοίτησης της 2ης Μικτής Σειράς του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ) για το έτος 2017.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες απένειμε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Συνολικά εκπαιδεύτηκαν τριάντα δύο στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας  και τρία στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Σκοπός του Σχολείου είναι να προάγει τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την ανάπτυξη κοινής τακτικής σκέψης, να παρέχει ρεαλιστική επιχειρησιακή εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας τη δημιουργία μαχητών, με υψηλή αντίληψη στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον πολλαπλών στόχων και απειλών, με ευελιξία προσαρμογής σε σύνθετες τακτικές μάχης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου