Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο αντί για το 401 ΓΣΝ λόγω πληρότητας

Το 401 ΓΣΝΑ είχε ενημερώσει σχετικά το ΕΚΑΒ στις 27 Νοεμβρίου, ζητώντας για ένα 24ωρο η εξυπηρέτηση ασθενών που μπορούν να νοσηλευθούν στο 401 ΓΣΝΑ να γίνεται από τα εφημερεύοντα δημόσια νοσοκομείαΑστυνομικοί που τραυματίστηκαν σε τροχαίο στον
Ασπρόπυργο μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο αντί του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών λόγω πληρότητας 100% της μονάδας εντατικής θεραπείας και πληρότητας 95% των κλινών νοσηλείας, γνωστοποίησε το ΓΕΣ.





Το 401 ΓΣΝΑ είχε ενημερώσει σχετικά το ΕΚΑΒ στις 27 Νοεμβρίου, ζητώντας για ένα 24ωρο η εξυπηρέτηση ασθενών που μπορούν να νοσηλευθούν στο 401 ΓΣΝΑ να γίνεται από τα εφημερεύοντα δημόσια νοσοκομεία.

Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ ο ένας που βρισκόταν σε πιο σοβαρή κατάσταση στο 401 ΓΣΝΑ, για τον οποίο προστέθηκε μία ακόμη κλίνη στη ΜΕΘ.
Το 401 ΓΣΝΑ περιθάλπει ετησίως στο τμήμα επειγόντων πάνω από 6.000 εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικούς. Το 40% από τους συνολικά νοσηλευόμενους ετησίως στο Νοσοκομείο είναι εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου