Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ταμάρ Μοράλι... η πρώτη Εβραία στην ιστορία που βάζει υποψηφιότητα για Μις Γερμανία


Η 21χρονη καλλονή που θέλει να σπάσει τα ταμπού Γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στην Αυστρία, φωτογραφήθηκε στη Μύκονο και θέλει να γράψει ιστορίαΟνομάζεται Ταμάρ Μοράλι. Είναι πανέμορφη και μόλις 21 ετών. Λατρεύει την Ελλάδα, επισκέπτεται τα
ελληνικά νησιά συχνά και θέλει να γράψει το όνομά της στην ιστορία. Πώς ονειρεύεται να το πράξει αυτό; Ως η πρώτη Εβραία στην ιστορία, που θα διαγωνιστεί για τον τίτλο της... Miss Germany!





Η Ταμάρ αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς με σκοπό, φυσικά, να βιώσει πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά και να περάσει διάφορα μηνύματα σε όλον τον κόσμο. «Είδα την υπόψηφιότητά μου ως ένα προσωπικό κατόρθωμα, αλλά και ως ένα κατόρθωμα για το Κράτος του Ισραήλ και για τους Εβραίους της Διασποράς. Αυτό θα γίνει στη Γερμανία, μία χώρα με πολύπλοκη ιστορία αναφορικά με τους Εβραίους. Θα είμαι η πρώτη Εβραία διεκδικήτρια του τίτλου», τόνισε η 21χρονη καλλονή.

Πριν φτάσει στον πανγερμανικό διαγωνισμό, όμως, θα πρέπει να κερδίσει τον τίτλο της Μις Ίντερνετ, ο οποίος δίνει ένα εισιτήριο για τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής της ομορφότερης Γερμανίδας. Ο διαγωνισμός διεξάγεται ανάμεσα σε 20 κοπέλες. Κριτής είναι το ιντερνετικό κοινό, το οποίο ψηφίζει ηλεκτρονικά. Μετά από τρεις εβδομάδες, οι 20 διεκδικήτριες θα γίνουν 10. Στις 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός και η ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.
«Θα είμαστε περήφανοι να την έχουμε στον διαγωνισμό μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκδήλωσης Miss Germany, Μαξ Κλέμερ.

Η Μοράλι δήλωσε ότι έχει γεννηθεί στη Γερμανία και είναι Γερμανίδα υπήκοος, αλλά στην πορεία οι γονείς της τη μετέφεραν στην Αυστρία, προκειμένου να είναι κοντά στην τοπική εβραϊκή κοινότητα. Πήγε σε εβραϊκό σχολείο, έζησε για έναν χρόνο στο Ισραήλ και ακολούθως πήγε στο κολλέγιο, όπου παρακολουθεί μαθήματα επικοινωνίας και διοίκησης επιχειρήσεων.

Η 21χρονη έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση στη Μύκονο, μέρος της οποίας «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου