Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Εικόνες σοκ: Ιταλός «Φριτζλ» κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε επί 10 χρόνια μία γυναίκα

 
Απέκτησε μαζί της δύο παιδιά - Την είχε φυλακίσει σε υπόγειο γεμάτο ποντίκια, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό - Πώς τον εντόπισαν οι αστυνομικοί .Μία ανατριχιαστική ιστορία συγκλονίζει την Ιταλία, καθώς μία γυναίκα κρατούνταν φυλακισμένη επί δέκα χρόνια ως
σκλάβα του σεξ από τον Ιταλό «Φριτζλ» και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά.






Σοκαριστικές λεπτομέρειες έχουν έρθει στο φως μετά την σύλληψη του 52χρονουAloisio Francesco Rosario Giordano το Σαββατοκύριακο.

Όπως αποκαλύφθηκε, είχε καταδικαστεί και είχε αφεθεί ελεύθερος το 1999 ξανά για βιασμό, απαγωγή και βασανισμό, μετά από τέσσερα χρόνια στη φυλακή. 
Η ιταλική αστυνομία πιστεύει ότι το θύμα του "απήχθη", όταν πήγε στο σπίτι του Giordano για να φροντίσει τη σύζυγό του που ήταν ετοιμοθάνατη. Λέγεται ότι η Ρουμάνα ήταν τότε 19 ετών, όταν την φυλάκισε μέσα στο υπόγειο του σπιτιού.

Ο Giordano έχει ήδη παρομοιαστεί από τα μέσα ενημέρωσης με τον Αυστριακό Γιόζεφ Φριτζλ, ο οποιος κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε την ίδια του την κόρη, αποκτώντας επτά παιδιά μαζί της.

Οι εικόνες από το εσωτερικό της τρώγλης, όπου είχε φυλακίσει την γυναίκα, προκαλούν σοκ: κουβάδες χρησιμοποιούνταν για τουαλέτες, σάπια έπιπλα και σωροί από σκουπίδια έκαναν αφόρητες και άθλιες τις συνθήκες διαβίωσης της γυναίκας και των παιδιών της. Δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, ενώ ήταν γεμάτο ποντίκια και έντομα. Η γυναίκα και τα παιδιά αναγκάζονταν να κοιμούνται πάνω σε ένα χαρτόκουτο

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην Ιταλία, είχε προσφέρει στο τελευταίο του θύμα ένα σπίτι μετά το θάνατο της γυναίκας του και, όταν εκείνη μετακόμισε εκεί, τη βίαζε και την βασάνιζε στο συγκεκριμένο δωμάτιο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Ο βιαστής απέκτησε δύο παιδιά με την 29χρονη σήμερα γυναίκα, ένα 9χρονο αγόρι και ένα 3χρονο κορίτσι.


Επίσης, οι βιασμοί και οι ξυλοδαρμοί της γυναίκας από τον Giordano λέγεται ότι γίνονταν μπροστά στα μάτια των παιδιών, με τον 52χρονο να αναγκάζει το μεγαλύτερο παιδί να χτυπά κι αυτό τη μητέρα του.


Όλα αυτά τα δέκα χρόνια της αιχμαλωσίας της, τη γυναίκα δεν είδε ποτέ γιατρός. Σύμφωνα με την La Repubblica η γυναίκα βρέθηκε με τραύματα που είχαν προκληθεί από σύρμα ψαρέματος.

Η αστυνομία εντόπισε τον Giordano κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν το αυτοκίνητό του, όταν το βλέμμα τους έπεσε στο πίσω κάθισμα όπου καθόταν το 9χρονο αγόρι

Η άθλια εμφάνιση του παιδιού, που ήταν υποσιτισμένο και βρώμικο, τούς κίνησε την περιέργεια και ζήτησαν από τον Giordano να τούς δείξει πού είναι το σπίτι του και να μιλήσουν με τη μητέρα του αγοριού.


Όταν έφτασαν εκεί, ανακάλυψαν την γυναίκα η οποία επίσης ήταν βρώμικη, κρατώντας το δεύτερο παιδί στην αγκαλιά της και ξεκίνησαν την έρευνα.

Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικο΄ς ότι δεν είχε καμία επαφή με τον έξω κόσμο και είχε να πλυθεί ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μία μυστική τοποθεσία μαζί με τα παιδιά της και. Ο 52χρονος συνελήφθη για σεξουαλική βία και κακοποιηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου