Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Το νέο πρότυπο γυναίκας είναι... μυώδες

Οι μυώδεις γυναίκες παίρνουν τα σκήπτρα ως η νέα τάση.Oι γυναίκες που ιδρώνουν επί
ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσουν σώμα «bodybuilder» είναι η τελευταία λέξη της μόδας.




Το κοκκαλιάρικο γυναικείο σώμα δίνει τη θέση του στο καλογυμνασμένο- «σιδερένιο» κορμί.Η σύγχρονη γυναίκα αποκτά δύναμη καταρρίπτοντας την εικόνα της αδύναμης Barbie. Μπορεί να μην χρειάζεται δίπλα της τον άνδρα για να την προστατεύει, όμως, άλλο σύντροφος κι άλλο bodyguard...


Ξεχάστε τις πολύ αδύνατες γυναίκες, χωρίς καμπύλες. Η γυναίκα του σήμερα είναι μυώδης, έχει σφιχτό - αθλητικό σώμα και οι ώρες που αφιερώνει στο γυμναστήριο αποτυπώνονται στο κορμί της.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph» όλο και περισσότερες γυναίκες αποκτούν σφριγηλό σώμα κάνοντας βαράκια και διάδρομο... Το γυναικείο σώμα αφιερώνει ώρες για να γυμναστεί εντατικά. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θεωρούν ότι η γυναίκα χάνει την θηλυκότητά της όταν το σώμα της αρχίζει και αποκτά όγκο από την έντονη γυμναστική.

Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες βάζουν το μαγιό τους και ποζάρουν στα social media επιδεικνύοντας το αθλητικό σώμα τους, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Oι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου που κοιτούν το φακό με σώμα που παραπέμπει σε bodybuilder, είναι όλο και περισσότερες. Για το λόγο αυτό και οι διαγωνισμοί για την ανάδειξη της καλύτερης «bodybuilder» έχουν μεγάλη πέραση όχι μόνο στις ΗΠΑ απλά πλέον και στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου