Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΕΛ «ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ»





Όποιος ενδιαφέρεται για το μέλλον του τόπου μας μπορεί να τυπώσει το έγγραφο αυτό και να μαζέψει υπογραφές από τους φίλους και τους γνωστούς του και να επικοινωνήσει με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, κ.Χρ.Ποθουλάκη στο τηλ.: 6981095209 ή στο email: symparastatissa@gmail.com

44 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην ενωτική αυτή πρόταση του Συμπαραστάτη του Δημότη. Το κείμενο αυτό πρέπει να υπογράψουν όλοι οι δημότες, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς παραταξιακές αντιπαραθέσεις, χωρίς άλλες σκοπιμότητες που μας φέρνουν πίσω εδώ και χρόνια, επειδή κάποιοι σκοπέυουν μόνο στα προσωπικά τους οφέλη και στις καρέκλες που πάντα ονειρεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα το κειμενο ειναι του Ποθουλακη η της ομοσπονδιας? Κακομοιροι σοβαρευτειτε.....

      Διαγραφή
    2. Έ, και τι σημαίνει δηλαδή αν το κείμενο το έγγραψε ο Ποθουλάκης; Σημασία έχει αν το κείμενο είναι σωστό ή όχι. Και επειδή είναι σωστό, και επειδή ο άνθρωπος αυτός και από τη θέση που είναι σήμερα του Συμπαραστάτη μας, κάνει συγκεκριμένα πράγματα όταν οι διάφορες τοπικές πολιτικές κότες, κακαρίζουν μια ΝΑΙ και μια ΟΧΙ στα ΚΕΛ, ενώ αυτός δεν άλλαξε και δεν έγινε σαν αυτές (τις κοτούλες), αντιδρούν και σπεκουλάρουν. Εγώ διάβασα την απάντηση του ως άνω Συμπαραστάτη προς την Ομοσπονδία και διερωτώμαι, μα καλά τι ήθελαν οι αρνητικοί σχολιαστές, να μην απαντήσει ή να πάρει θέσει υπέρ του ΚΕΛ; Αυτό να μας πουν. Ενοχλούνται που ο άνθρωπος πάει μπροστά ; Όσοι συμφωνούμε πάντως για τη λύση Ψυττάλειας να υπογράψουμε το κείμενο αυτό, κι ας το έγγραψε ο Ποθουλάκης, σημασία έχει ότι είναι σωστό. Σε σωστή κατεύθυνση.

      Διαγραφή
  2. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Ραφτόπουλος ετοιμάζει Επιτροπή Αγώνα υπέρ της λύσης Ψυττάλεια, με επικεφαλής την κόρη του, Άννα Ραφτοπούλου και μέλη τους κ.κ. Τζανετάκο, Καραπιδάκη, Λουκά, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της ΑΝΑΣΑΣ, τον πρώην Δήμαρχο Βάϊο Τυράκη, διάφορες προσωπικότητες (επιδιώκεται να είναι και Πανεπιστημιακοί), ενώ βολιδοσκοπήθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Αρτέμιδος, κ. Κασίμης, που όμως μαθαίνουμε αρνήθηκε.
    Η παραπάνω κίνηση γίνεται για δυο κυρίως λόγους, όπως λένε πληροφορίες που διέρρευσαν από το στενό οικογενειακό περιβάλλον Ραφτόπουλου και ομιλούν για εισήγηση του μάνατζερ κ. Οικονομίδη, που πρώτον θεωρεί τώρα την κατάλληλη στιγμή να βγει επιθετικά η Άννα μπροστά ενάντια στον Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου, πλασάροντας την πιασάρικη γι’ αυτήν λύση Ψυττάλεια και δεύτερον δεν έχουν πια εμπιστοσύνη στην πρώην φίλη της οικογένειας κα Πιτσιγαυδάκη η οποία ως Πρόεδρος ελέγχει απόλυτα την Ομοσπονδία Συλλόγων και αρνείται πλέον να παίξει το ρόλο του ψηφοσυλλέκτη της κας Ραφτοπούλου στο όνειρό της να γίνει Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΨΕΥΤΗ..ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΟΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ...Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ.. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΤΟ 2012 ΗΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ..ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ ΟΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ

      Διαγραφή
    2. Η συνέχεια στην εφημερίδα του Γκόντζου. Εκεί θα δούμε αν τα παραπάνω είναι αλήθεια ή ψέματα. Πάντως ο κ. Κασίμης δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαζός να εμπλακεί σε τέτοια σενάρια και διαβουλεύσεις, όπως πράγματι εμφανώς κακόγουστα αναφέρει ο 1:24 μμ. Για τους υπόλοιπους ή κάποιους από αυτούς βέβαια δεν παίρνω όρκο, αλλά ας δούμε και την εφημερίδα, γιατί κάτι λαλάει ….. ήδη ο εκδότης

      Διαγραφή
    3. Για ποια ψηφοσυλλεκτη μιλας 1.24; Αυτή που δεν εχει ουτε την ψηφο της; Αυτη που αρνηθηκαν να την ενταξουν στο ψηφοδελτιο της ΑΝΑΣΣΑ;

      Διαγραφή
  3. ΩΡΕ ΜΟΥΓΚΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΚΑΜΠΟΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ? Η ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι παιχνίδια στην πλάτη μας δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα καλέ ,ο Ραφτόπουλος ζητιάνευε για έγγραφα σχετικά με το ΚΕΛ.Σιγά τον μάνατζερ.Έχει ο Δήμαρχος μαζί του άντρες που δεν φοράνε τα παντελόνια για ζεστασιά.Και έχει και κάτι κοριτσάκια που θα στείλουν πολλές αγάπες και φιλάκια.Τρίτη αντιπολίτευση την έστειλαν οι μάνατζερ, πόσο θέλει να φτάσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΟΛΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΝ ΑΧΘΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΟΦΥΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ? ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΖΙΛΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ?

      Διαγραφή
  6. Τώρα μάλιστα. Η όμορφη θέλει να γίνει Δήμαρχος θεωρώντας οτι είμαστε χαζοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΣ ΜΛΚΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΧΙ ΕΔΩ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗ ΜΕΣΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ Κ ΜΑΓΑΖΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ? ΟΧΙ ΚΕΛ-ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΛΙΚΑΣ.Ο ΠΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΚ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΟΥΓΚΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΛΕΖΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΜΙΤΣΙ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟΥ ΨΕΥΤΗ ΛΙΓΟΥΡΗ ΚΛΕΦΤΗ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΟΟΟΟΤΕΕ ΠΡΙΝ 18ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Κ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ Η ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟ?ΡΕ ΜΙΛΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ Κ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΑΜΙΛΑ ΤΗΣ ΟΜΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙ (ΜΑΙΑ ΓΑΡ) ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΕΙΝΑΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΕΡΕΊΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.....!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ας ψηφίσει η Αννούλα πρώτα για χωροθέτηση για Ψυττάλεια, γιατί μέχρι τώρα την υπογραφή της την έχει βάλει για χωροθέτηση στο Πλατύ χωράφι.Το έχει καταλάβει άραγε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι σαν τη Ζήση, ψήφισε και αυτή ναι το 2012 για την επιστημονική στήριξη της λύσης ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι !!! και τώρα μας λέει για Ψυττάλεια

      Διαγραφή
    2. Η ΖΗΣΗ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

      Διαγραφή
  9. Κατέβαινα την Λ. Καραμανλή χθες και επέστρεφα προς Σπάτα μετά από πολύ ώρα. Σ' όλο αυτό το διάστημα ήταν παρκαρισμένος έξω από το μαγαζί Ραφτόπουλου ο εκδότης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Μαγειρεύουν διάγγελμα της Αννούλας για Ψυτάλλεια και κάτι μου λέει ότι κλείνουν πακέτο με τον εκδότη. Άρχισαν τα όργανα, λες και έχουμε πάλι εκλογές. Βρε σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΧΑΣΑ Κ Η ΑΝΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΚΟΜΑ Κ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο Δ.Μ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΝΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ,ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΜΟΝΟ ΕΓΩ Κ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσυ που βρίζεις τον δήμαρχο τι είσαι κανένας δημοτικός σύμβουλος μήπως δείχνεις οτι ξέρεις πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λές να είναι καποιος της ΕΥΠ?η καποιος πολυ πολυ ανωτερος?μηπως ειναι Αμερκανος ,Ισραηλινος πρακτορας? Τι γραφει ο ανθρωπος που βριζει τον Ψευτοδημαρχο?ΟΛΑ αυτα που ξερουν και τα δενδρα της Αρτεμιδος αν εσυ εισαι ξενος επισκεπτης σαν τον Ψευτοδημαρχο θααα μαθεις κ εσυ ακομα κ δενδρο να εισαι κ να μενεις στην περιοχη θα μαθεις.

      Διαγραφή
    2. Μακάκας είναι,γι΄αυτό ξέρει πολλά .

      Διαγραφή
    3. Χρειάζεται τεράστιο θράσος να λές επισκέπτη τον εκλεγμένο δήμαρχο απο τους ίδιους τους κατοίκους.

      Διαγραφή
    4. οχι πιο πολυ απο τον Μπινιαρη.Τον Μπινιαρη το πτωμα τον εκαναν ψευτοδημαρχο οι ψηφοι που εδωσαν οι δημοτες στους υποψηφιους τους εκλεγμενους και μη.Τεραστια η βοηθεια απο την Πιτιγαδακη,Καραπιδακη,Ραυτοπουλο ναι ραυτοπουλο στην δευτερη κυριακη.Ο ξενος ο ψευτοδημαρχος ΠΟΤΕ δεν κατεβηκε υποψηφιος με ψηφο προσωπικο Μπινιαρης ξενος ληστης ειναι ξερει να φυλαχτει ο απατεωνας.

      Διαγραφή
  12. Τον ΨευτοΜαρκου δεν μπορεί να τον βρίσει κανείς πια.Όποια λέξη και να χρησιμοποιήσεις να περιγράψεις αυτό το πτώμα σε προχωρημένη σήψη είναι κολακευτικός ύμνος για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. OLA OSA ANAFEREIS ΑνώνυμE 14 Ιανουαρίου 2016 - 1:24 μ.μ. GIA TO PROSOPO PAFTOPOYLOY EINAI PROVOKATORIKA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 1.24 μμ
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΤΕΣ
    ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ.
    ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ.
    ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Τζανετάκο δεν σας ακουμπάνε εσάς τέτοια, ότι κι αν λένε. Το ζήτημα είναι να αντιδράσουμε ως πολίτες. Το έγγραφο που διάβασα παραπάνω είναι σωστό για Ψυττάλεια. Γιατί κάποιοι το πολεμούν ;

      Διαγραφή
    2. Σωστος ο ανθρωπος αλλα δυστυχως με αυτους που έχει μπλεξει, Ομοσαπιους,χανει και την σοβαροτητα του και τις γνωσεις του.

      Διαγραφή
  15. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας να έχει δήμαρχο αυτόν τον τόσο σπουδαίο άνθρωπο τον κύριο Δημήτρη Μάρκου. Είναι γνωστοί οι σκληροί αγώνες που έχει κάνει σαν δήμαρχος και πριν γίνει δήμαρχος σαν συνήγορος του καταναλωτή όταν έστειλε στα δικαστήρια την Aspis Bank και την Citibank τις τράπεζες που ήθελαν να ληστέψουν τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΑΜΙΔΑΣ?ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΓΛΥΦΕΙ.

      Διαγραφή
  16. Επιτελους π ο κοσμος να μαθει ποιος ειναι οΔ Μαρκου.Ειχε γραφειο με χρηματηστηριακες συναλλαγες στα Σπατα και παρεσυρε πολλους να χασουν τα λεφτα τους ,ενω ο ιδιος κερδιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτο που λετε για τον Δ.Μαρκου ειναι μακρινο παρελθον το σημερινο παρον του και μαλιστα σε αυτην την θεση εξουσιας-ευθυνης τα σημερινα του εγκληματα κανουν τα παλια να φαινονται σταγονα στον ωκεανο.Ναι οπως λετε γνωστος απατεωβας λαμογιο τοτε αλλα ζημιωσε ατομα που πηγαν σε αυτον τον ηλιθιο να εμπιστευθουν τα χρηματα τουσ.Τωρα ενασ ολοκληρος καταστρεφεται γιατι αυτο το λαμογιο απατεωνας ειναι ψευτοδημαρχος της απολυτης καταστροφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'εσύ τι μας τα πρήζεις αν σου έχει κάνει τίποτα πήγαινε να τον δείρεις ή κάντου μήνυση

      Διαγραφή
    2. Νατον δειρεις ειναι ευκολο το δυσκολο-αδυνατον ειναι να τον βρεις.τι μηνυση να κανεω? οτι καταστρεφει τον τοπο? δεν εχω πρωσοπικη διαφορα μετο λαμογιο δεν τον ξερω καν μια δυο φορες εχουμε πει μια καλημερα στο μπουλουκι των προεκλογικων απο τοτε τον εχει ξανδει απλος δημοτης της Αρτεμιδος? Ναι αν τον συναντουσα καπου αν και ειμαι ηλικιωμενος θα τον σαπιζα στο ξυλο αυτον κ τουσ μπραβους του γιατι εχω ηθικο δικαιο και αυτο με κανει δυνατο

      Διαγραφή
  18. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ,ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ,ΠΙΤΙΤΤΣΙΝΑΚΗ,ΚΡΑΠΙΠΙΔΑΚΗ,ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΤΥΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ;

      Διαγραφή
  19. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΔΟΥΡΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΕΠΆΥΤΟΦΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΒ ΑΛΗΤΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ.Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το αναγνωρίζεις δηλαδή οτι δεν φταίει μόνο ο δήμαρχος, αν θέλεις να τον κρεμάσεις και να τον πνίξεις σε βόθρο κάνε προσκλητήριο λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΕΧΕΙ 100.000.000€ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΨΕΥΤΗ,ΑΛΗΤΗ,ΓΝΩΣΤΟ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ.Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΧΕΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΝ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΗΤΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΦΕΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΣΧΟΛΕΙΟ,ΓΗΠΕΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΕΛ ΠΡΟΠΗΛΑΚΟΣΜΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε λες οτι δεν έχεις προσωπικά με τον δήμαρχο αλλά δεν τον χωνεύεις επειδή καταστρέφει την πόλη. Στην πόλη δεν είσαι μόνος σου έχει 50.000 κατοίκους, γιατί δεν λέει κανένας άλλος τα ίδια με αυτά που λές εσύ για τον κύριο δήμαρχο? Εσύ δηλαδή είσαι ο μάγκας και όλοι οι άλλοι οι μαλάκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ομως ο επωνυμοσ ανωνυμοσ φοβασαι κ εσυ σαν την λουγκρα τον ψευτοδημαρχο να γραψεισ πια πληρωμενη κοκοτα του εισαι ρε βοθρο θα φατε κ πρωτη η ΛΟΥΓΚΡΑ σου ο Ψευτοδημαρχος σου.Περιμενε να δεις τι θα παθεται ολα τα λαμογια

      Διαγραφή
  23. To κακο ειναι οτι ο δημαρχος μας κοροϊδευει με την ανακοινωση [επιμενουμε στηγν λυση ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ] καλα δεν ντρεπεται? σε ποιους απευθυνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου