Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συμβουλές για άψογο μακιγιάζ

Τρικ και οδηγίες για ξεχωριστό βάψιμο.Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να έχετε πάντα άψογο μακιγιάζ στο πρόσωπό σας.- Προετοιμάστε την επιδερμίδα του προσώπου σας απολεπίζοντας
τη με ελαφρύ scrub και ενυδατώνοντάς τη με μια καλή κρέμα ημέρας.




- Χρησιμοποιήστε μια ελαφριά βάση στα σκούρα σημεία του προσώπου. Ξεκινήστε με το μέτωπο, συνεχίστε στα ζυγωματικά και καταλήξτε στις γραμμές γύρω από τα χείλη και το πιγούνι. Το χρώμα της βάσης πρέπει να ταιριάζει με τον τόνο του προσώπου.

- Απλώστε ρευστό κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια και γύρω από τον τόξο του φρυδιού. Η απόχρωση του κονσίλερ πρέπει να είναι ένα μόλις τόνο πιο ανοιχτή από την απόχρωση της επιδερμίδας. Μην χρησιμοποιείτε ανοιχτή απόχρωση σε έντονους μαύρους κύκλους, το αποτέλεσμα δεν θα είναι φυσικό.

- Χρωματιστέ τα πάνω βλέφαρα με σκιά ματ. Προτιμήστε αποχρώσεις του μπεζ και του ροζ ανάλογα με την επιδερμίδα σας.

- Υπογραμμίστε το άνω βλέφαρο με καφέ ή μαύρο μολύβι. Απαλύνετε τη γραμμή σβήνοντάς τη με μια μπατονέτα ή με λοξό πινέλο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται.

- Απλώστε στο κέντρο των ζυγωματικών λίγο ρουζ σε μορφή κρέμας και κοντά στην απόχρωση του κραγιόν ή της πούδρας που θα χρησιμοποιήσετε.

- Απλώστε διαφανή πούδρα σε σκόνη ή compact, αν το δέρμα σας είναι λιπαρό.

- Βάλτε άσπρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.

- Βουρτσίστε τα φρύδια σας και χρωματιστέ τα ελαφρά με μολύβι κοντά στη φυσική τους απόχρωση.

- Χρησιμοποιήστε μαύρη ή καφέ μάσκαρα. Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα διαλέξτε μια διαφανή μάσκαρα που απλώς θα τονίσει το βλέμμα.

- Συνεχίστε βάζοντας κραγιόν σε ανοιχτές αποχρώσεις του μπεζ, του πορτοκαλί ή του ροζ. Κίνηση ματ είναι το διάφανο lip-gloss στο κέντρο των χειλιών που προσδίδει φυσική λάμψη.

Πηγή: myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου