Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - Μια συνεδρίαση που είχε ένταση.... (video)

Έντονοι διάλογοι μεταξύ Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και Δημ.Συμβούλου Ευαγγέλου Μαυρουδή και Αντιδημάρχου Ευαγγέλου Μπουρνούς και Δημ. Συμβούλου Δαμιανού Φαφούτη)
Το Δημ. Συμβούλιο Ραφήνας - Πικερμίου συνεδρίασε στις 21.01.2016.  Είχαμε μια συνεδρίαση που υπήρξε ένταση.

Και ξεκινάμε με την ανακοίνωση του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, ο οποίος κοινοποίησε στους Δημ. Συμβούλους, την απάντηση του Υπουργού Α. Φλαμπουράρη, στην επιστολή του (Δημάρχου) σχετικά με τη χωροθέτηση του ΚΕΛ. Ο Αλ. Φλαμπουράρης ανέφερε στην επιστολή του ξεκάθαρα ότι η διυπουργική επιτροπή μεγάλων έργων αποφάσισε τη χωροθέτηση του ΚΕΛ που αφορά τους δύο Δήμου Ραφήνα-Πικερμί και Σπάτα - Αρτέμιδα στη θέση Πλατύ Χωράφι, αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα και διαπίστωσε ότι η θέση που πρότεινα οι Δήμοι Λακαθέλα Κήποι -Σπέλα ήταν απαγορευτική για τη κατασκευή του ΚΕΛ...

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα όσα έγραψε ο Ευάγγελος Καπετάνιος Γενικός Γραμματέας Υδάτων...

Κατόπιν ο Δημ. Σύμβουλος Ευάγγελος Μαυρουδής αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα που έφερε τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτριο Μάρκου να επιμένει για Ψυττάλεια και εμάς (Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου) να επιμένουμε για Λακαθέλα, Ο Δήμαρχος δεν ήθελε να σχολιάσει ένα δημοσίευμα/

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Μαρκοπούλου, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Μαρκοπούλου δεν δέχεται λύση στα διοικητικά όρια του Δήμου που θα επιβαρύνει περισσότερο τη περιοχή.

Κατόπιν ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια εξάωρη "πιεστική" συνάντηση που είχε στη περιφέρεια και για το μόνο το οποίο δεσμεύθηκε σε εκείνη τη συνάντηση - μαζί με τον Δημήτρη Μάρκου - και ήταν μια δήλωση ότι θα συμβάλλουν οι δύο δήμοι στη κατάρτιση σχεδίου δράσης και θα εισάγουν το θέμα στα Δημ. Συμβούλια για λήψη απόφασης.

Και επανήλθε ο Ευάγγελος Μαυρουδής, αλλά αυτή τη φορά , ήταν πιο "αιχμηρός" . Αναφέρθηκε στη συνεδρίαση που συζητήθηκε η Λακαθέλα "Ήρθαμε για να συζητήσουμε για το πιο σοβαρό θέμα χωρίς να υπάρχει εισήγηση. Το διαχειρίζεστε με ένα προσωπικό τρόπο και όχι μόνο απο αυτή τη διαχείριση θα έχουμε επιπτώσεις αλλά θα είμαστε και εκτός παιχνιδιού.

Κατόπιν το λόγο έλαβε η Αμαλία Τόκα και εξέφρασε τις απορίες της γιατί ο Ε. Καπετάνιος δεν έλαβε υπόψη του την απόφαση του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας που αναφερόταν ακριβώς στη περιοχή χωροθέτησης . Ένα άλλο ερώτημα της Α. Τόκα ήταν γιατί η διυπουργική δεν αποφάσισε στη βάση των αποφάσεων των Δημ. Συμβουλίων των δύο δήμων που πρότειναν Λακαθέλα και Ψυττάλεια και πως τέλος πάντων τεκμηριώνει η διυπουργική την απόφασή της για το Πλατύ Χωράφι.

Και κουβέντα στη κουβέντα άνοιξε ένας έντονος διάλογος μεταξύ Ευάγγελου Μαυρουδή και Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη...και ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν.... μια ερώτηση του Δαμιανού Φαφούτη που αφορούσε την εκμίσθωση του Κυλικείου του Πάρκου Καραμανλή και την επισκευή της στέγης του αναψυκτηρίου στο Μελτέμι με έξοδα του "Δήμου", άναψε ξανά τα αίματα μεταξύ αυτή τη φορά Αντιδημάρχου Ευαγγέλου Μπουρνούς και του Δημοτικού Συμβούλου Δαμιανού Φαφούτη.

Το video είναι ενδεικτικό της έντασης που υπήρξε



Περισσότερα: Rafina Pikermi News - Μια συνεδρίαση που είχε ένταση.... (3 video )

http://www.rpn.gr/

Follow us: rpn.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου