Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Επτά απίθανα σνακ με κάτω από 100 θερμίδες!

Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα δυο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, και όταν προσέχεις τη διατροφή σου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αντισταθείς στις λογής λιχουδιές που
υπάρχουν στο ντουλάπι της κουζίνας!




Γι’ αυτό ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε επτά απίθανα σνακ που θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για μια λιχουδιά, χωρίς να σας επιβαρύνουν με θερμίδες.
Μπισκότα από βρώμη
Τα μπισκότα από βρώμη είναι ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ! Ανάλογα με τη συνταγή έχει περίπου 65 θερμίδες ανά μπισκότο.
Παγωμένο σταφύλι
Τα σταφύλια είναι υπέροχο σνακ και πολύ θρεπτικό. Δοκιμάστε να βάλετε στην κατάψυξη 1,5 φλιτζ. Σταφύλια. Όταν θα θελήσετε ένα τραγανό παγωμένο σνακ, γεμίστε ένα μπολ και δοκιμάστε τα!
Φέτα γαλοπούλας και τυρί
Δηλαδή ένα σάντουιτς… χωρίς το ψωμί! Ιδανικό για εκείνες τις φορές που στέκεστε μπροστά από το ψυγείο και ψάχνετε να φάτε ένα αλμυρό σνακ χωρίς πολλές θερμίδες. Αυτό το σνακ είναι νόστιμο και έχει αρκετές πρωτεΐνες για να σας κρατήσει χορτάτους για αρκετή ώρα.

Μάνγκο και γιαούρτι
Δοκιμάστε ένα εξωτικό φρούτο για αλλαγή! Ένα φλιτζάνι μάνγκο είναι νόστιμο σνακ με περίπου 100 θερμίδες. Μπορείτε αν θέλετε να κόψετε λίγο μάνγκο σε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, για ένα δροσερό σνακ!
Μαρμελάδα και μήλο
Κόψτε ένα μέτριο μήλο και αναμείξτε το σ’ ένα μπολ με λίγη μαρμελάδα διαίτης. Αν θέλετε προσθέστε λίγη κανέλα. Μόλις έχετε ετοιμάσει ένα υπέροχο γλυκό, χαμηλό σε θερμίδες!
Καρότο και χούμους
Νόστιμο αλμυρό σνακ, ιδανικό για τις ώρες που θέλετε να «τραγανίσετε» κάτι μπροστά από την τηλεόραση ή όταν έχετε στο σπίτι παρέα. Κόψτε λωρίδες από καρότο και σερβίρετέ τις με μερικές κουταλιές (2 ανά άτομο) χούμους. Πρόκειται για ένα σνακ των 200 θερμίδων, που έχει αρκετές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες για να σας κρατήσει χορτάτους για ώρες.
 
Μπανάνα με σοκολάτα
Κόψτε μισή μπανάνα, βάλτε την πάνω σε ένα ξυλάκι και βυθίστε την σε μαύρη σοκολάτα (με τουλάχιστον 70% κακάο). Έπειτα, βάλτε την στην κατάψυξη και απολαύστε ένα παγωμένο γλυκό σνακ που θα ικανοποιήσει τη λαχτάρα σας για σοκολάτα! Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φράουλα. 

offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου