Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Β.Πιστικίδης: Ο «παραμυθατζής» – συγγραφέας Βαγγέλης επικρατεί του πολιτικού-ιατρού Μαυρουδή

Γράφει ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης
Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 21 Ιαν 2016, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης ιατρός κ. Βαγγέλης Μαυρουδής έμπλεος εμπάθειας στο
πρόσωπο μου (άραγε γιατί;) έφθασε στο σημείο να με κατηγορήσει (βίντεο στο 2:43 υποστηρίζει «δεν λέει αυτά το άρθρο 22″ και 3:48 υποστηρίζει «δεν είναι αυτό το άρθρο 22, λέει ψέματα ο Δήμαρχος») www.youtube.com όταν θύμισα στο ΔΣ το άρθρο 22 του πολυνομοσχεδίου. 




Όταν του το διάβασα το περίφημο άρθρο 22, ισχυρίστηκε ότι υπήρχε άλλη διατύπωση(;), άλλο άρθρο(;) και γενικά δεν είχε την εντιμότητα αλλά και τον ανδρισμό να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, ότι η μνήμη του θόλωσε από το μένος που τον διακατέχει. Ότι αυτά που νόμιζε ότι αναφέρονται στο άρθρο 22 ήταν μόνο κάτοικοι της φαντασίας του.
Όπως του είπα δεν ήθελα να μου ζητήσει συγνώμη ούτε άλλωστε την χρειάζομαι αφού η δική του αξιοπρέπεια εξατμίστηκε.
Το μόνο που μένει είναι ένα ζήτημα ηθικής, αν ο καθένας μπορεί να εκστομίζει την ύβρη γιατί γνωρίζει ότι ο εξυβριζόμενος και προσεκτικός στις εκφράσεις του είναι και μεγάθυμος με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Διότι κατά την άποψη μου ζητάς από κάποιον -όταν ξεφεύγει λεκτικά- να επανορθώσει, όταν αυτός έχει έστω και στο ελάχιστο την ικανότητα να κρίνει ότι οδηγήθηκε στην λάθος συμπεριφορά μη έχοντας ορθά δεδομένα. Ο συγκεκριμένος γνώριζε το άρθρο 22 και σκοπίμως το μπέρδευε δήθεν με άλλο άρθρο αφού απλά ήθελε να κάνει την «φασαρία» του στο ΔΣ για να δει το όνομα του να γράφεται στα μέσα επικοινωνίας.
Τελικά ο «παραμυθατζής»- συγγραφέας Βαγγέλης επικρατεί του πολιτικού-ιατρού Μαυρουδή.
Σας παραθέτω το περίφημο άρθρο 22 του πολυνομοσχεδίου που ασφαλώς λέει αυτά που είπα (βίντεο στο 0:30) και στο ΔΣ μετά την ερώτηση του κ. Τσαγκαράκη.

Τελειώνοντας, στο θεωρητικό ερώτημα γιατί ο κ. Β. Μαυρουδής κατέφυγε στις ακρότητες χθες βράδυ, είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης από αυτά που εγώ σπούδασα, μόνο πολιτική ερμηνεία επιχειρώ να δώσω: «Μαλώνω, έστω λέγοντας ανακρίβειες με τον Δήμαρχο ή την Δημοτική Αρχή γενικά, άρα υπάρχω!».

www.piratenews.gr

11 σχόλια:

  1. Το ίδιο συμβαίνει δήμαρχε Πιστικίδη και στα Σπάτα. Κελαηδάνε οι Μπούφοι με ψέμματα και διαστρεβλώσεις,βγάζουν άναρθρες κραυγές χωρίς νόημα, άλλοι παριστάνουν τους επιστήμονες ενώ κάνουν λάθος και το όνομα τους.Όταν στριμώγνονται δε αρχίζουν να βρίζουν συμβούλους, δημότες άσχετα, γιατί φοβούνται τις απαντήσεις.Χρέος των έντιμων αγωνιστών ήταν να αποδείξουν ότι μπορούμε να συνδεθούμε με Ψυττάλεια . Οι πολιτικές αποφάσεις είναι κάτι άλλο. Όταν το 2012 "έβρεχε συνδέσεις" με Ψυττάλεια αυτοί οι όψιμοι "δήθεν",περί άλλων ψήφιζαν,όχι αθώα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν το 2012 έβρεχε Ψυττάλειες διοικούσαν άλλοι τον δήμο Σπατών - Αρτέμιδας, ο σημερινός δήμαρχος τα έλεγε απο τότε και βγήκε σε όλα σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς 9.44.Πρόσεξε τώρα μόλις η συζήτηση έχει ουσία, θα αρχίσουν οι αμόρφωτοι "πεφωτισμένοι"να βρίζουν συμβούλους, γυναίκες ,παιδιά, όσα πετάνε και περπατάνε.Το 2012 η φροντίδα τους ήταν να κρύβουν έγγραφα που απεδείκνυαν ότι μπορούμε Ψυττάλεια και να ψηφίζουν μελέτες για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Αρνούνται και κρύβουν και πάλι το αρ.22 , όπως εκθέτει ο κ.Πιστικίδης , το οποίο προέκυψε σαν εφαρμογή ΤΩΡΑ, για εκβιασμό των αποφάσεων περί ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια τώρα έχουμε 2016 και ξανασχολούμαστε με το 2012. Τον Μάιο 2014 εκλέξαμε Δήμαρχο τον Δημήτρη Μάρκου και καταδικάσαμε τους υπόλοιπους (αντιπολύτευση)λογο αυτών των πράξεων τους. Το εκλεξαμε και προσωπικά τον ψήφισα όχι απλώς για τις προθέσεις του για Ψυττάλεια αλλα επειδή πίστεψα ότι έχει την δυνατότητα να τα καταφέρει για την αποτελεσματικότητά του. Αυτή ήταν αυτό που κατά την γνώμη μου που τον έκανε να ξεχωρίζει από του υπολοιπους ότι μπορούσε την καλή πρόθεση να την κάνει πράξη. Γνωρίζαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλα επειδή ήταν δύσκολα των ψηφίσαμε. Εκ του αποτελέσματος διαψευστηκαμε και η απογοήτευση είναι μεγάλη και την μεγαλώνει η απολυτη σιωπή όλων αυτών των συμβούλων που προεκλογικά όλα αυτά τα χρόνια ψώναζαν για Ψυτταλεια και τώρα απλως κάθονται ευτιχισμένοι στις θέσεις εξουσίας που τους δώσαμε. Επόμενως ας δέχονται καποιοι την κρητική και να μη νευριάζουν αυτοί μας κτύπησαν την πορτα στις εκλογες και μας έλεγαν δεν πειράζει που είναι δύσκολα τα πράγματα για Ψυττάλεια ψηφίστε μας είμαστε ικανοί θα τα καταφέρουμε η άλλοι δεν θέλουν και δεν μπορούν εμείς θέλουμε και μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.32 Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις τι λέει το αρ.22 και πότε προέκυψε.! Ακριβώς επειδή ο Δήμαρχος είχε αδιάσειστα, τεκμηριωμένα στοιχεία για το αν μπορούμε και γιατί πρέπει να πάμε Ψυττάλεια, κατέφυγαν σε νομικούς πολιτικούς εκβιασμούς.Οι σύμβουλοι αντιδρούν , όταν οι δήμαρχοι είναι ανύπαρκτοι όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Όταν καταλαβαίνουν άλλα κόλπα και παιγνίδια να στήνονται...Όταν ο Δήμαρχος κάνει τα πρέποντα,οι σύμβουλοι σκοπό έχουν να συνεπικουρούν στο έργο του Δημάρχου, χωρίς φωνές και θέατρο...έτσι εκτιμάς (ή δεν εκτιμάς) την προσπάθεια. Και να σου πω και κάτι δεν νοιάζονται όλοι για τα ψυφαλάκια. Θα φανούν οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι συκοφάντες ,αλλά και οι ραδιουργίες και τα στημένα στο τέλος της θητείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πιέσεις μετά την επιβολή των προστίμων ήταν αναμενόμενες θα ήταν αφέλες να πιστεύαμε ότι δεν θα ασκούνταν πιέσεις. Η απειλή της επιβολής των προστίμων υπήρχε από το 2012 ήταν γνωστή και ανμενόμενο ότι θα κλιμακωθεί. Παρόλα αυτά το 2014 στις εκλογές υποσχεθήκατε Ψυττάλεια δηλώνατε ότι όχι μονο θέλετε αλλα και μπορείτε. Σας εμπιστευτηκαμε σας ψηφίσαμε τωρα ήρθαν τα δύσκολα αποδείξτε ότι μπορείτε. Ο τρόπος που συνεπικορούν οι σύμβουλοι της πλεοψηφίας το έργο του Δημάρχου είναι με δημοσιεύματα υπέρ Πλατύ Χωραφι και απείλες σε αυτούς που σκοπευουν να συνεχίσουν το αγώνα για επιβολή σε αυτούς των προστίμων, με δημόσιες δηλώσεις σε δημοσιους χώρους ζήτω το Πλατύ Χωράφι ή με σιωπή. Την ευθύνη αυτή την στιγμή την έχει ο Δήμαρχος να μαζέψει το συμβούλιο του και να αποσαφηνήσει την θέση του και μιλάω χωρίς πολιτική ή παραταξιακη ποροση ως απλώς πολίτης και επηδεί δεν ζούμε στην Αλάσκα η σιωπή επιβάλεται σε συμβούλους ή την επιλέγουν οι ίδιοι είτε για να διατηρήσουν την θέση τους είτε για ελπίζουν για θέση ειδάλως έχουν πάντα φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν εσύ 11.42 κατάλαβες, ότι ο Δήμαρχος δεν έχει αποσαφηνισει τις θέσεις του είσαι το λιγότερο ηθελημένης καχυποψίας.Και επειδή καταλαβαινόμαστε, ποιούς θα αντέξει η σκηνή θα φανεί...Σου μιλάνε με επιχειρήματα κι εσύ φλυαρείς λέγοντας τίποτα.Αφού ξέρεις ότι τα πρόστιμα αφορούσαν το κράτος και τώρα πάνε να τα γυρίσουν στους δήμους.Υπήρχαν το 2012 ;Αντί να τα βάλεις με τους φταίχτες, νομιμοποιείς τους ψεύτες.(Και για άλλες περιπτώσεις).Αυτό πουλάει για λίγο αλλά όταν αποκαλύπτεται είναι σκέτο ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην νευριάζεις. Το 2012 ειχαν κατα επανάληψη πει οτι υπαρχει ο κίνδυνος των προστιμων για τους δήμους και ότι δεν θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτα ιδιαιτερα μετα την επικείμενη καταδίκη μας. Ετσι και έγινε. Ειχαν πει το 2013 ότι ο Πειραιας δεν θα δεχτεί λύματα ετσι και έγινε. Είχαν πει ότι τα συμφέροντα είναι τεραστια έτσι αποδειχτηκε. Το 2014 πιστεψαμε μια δημοτική αρχή που έλεγε ότι έχει την λύση ότι μπορεί να τα καταφέρει την Ραφτοπούλου και τον Κοσταλιρο του καταδικάσαμε τότε για τις επιλογές τους. Περιμένουμε αποτελέσματα όχι δικαολογίες.Το ότι δεν έχει αποσαφηνίσει τις θέσεις του το λένε οι ίδιοι οι συμβουλοί του και λένε μάλιστα ότι το κανει για πολιτικο ελιγμό. Τέρμα όμως οι ελιγμοί γιατί αποφασίζουν αλλοι για μας χωρίς εμάς. Πάμε για αγώνα για Ψυττάλεια ή οχι απλή η απόφαση του Δημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπες μπροστά επώνυμα να σ΄ακολουθήσουμε. Με μπούρδες και φλυαρίες , άλλα λόγια ν΄αγαπιώμαστε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιός να μπει μπροστά;.Για να τάχουνε καλά και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα, ούτε τις δημοσιεύσεις του δημάρχου δεν βάζουν στο fb τους.Αναρτούν μέχρι και τα "νέα του ψαροντούφεκου", αλλά τις προσπάθειες του δημάρχου τις αγνοούν.Αλλά τι να κάνουν; Φιέστες , φιάσκο, ρόλοι, συμμαχίες εκεί που φτύνανε, συκοφαντίες, με ποιούς να πας μπροστά; Ποιοί να βγουν μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ζηταμε καποιοι να βγουν μπροστα απλοί πολιτες από την στιγμή που εκλεξαμε αιρετους, μαλλον καποιοι εχουν μπερδευτεί ασχημα. Δεν κτυπήσαμε εμείς οι πολιτες καμμία πορτα για ψήφο οι αιρετοι ήρθαν και μας ζήτησαν την ψήφο μας και μας ειπαν ότι θα μπούν μπροστα για Ψυττάλεια και θα τα καταφέρουν. Οσο για τα fb τι να πω δεν με αφορα και δεν καταλαβαίνω. Πάντως αν πιστεύουν κάποιοι ότι θα κερδιθεί η Ψυττάλεια εαν κανουν share τις αναρτήσεις του Δημαρχου και έχουν θέση αυτοί οι καποιοι τότε καηκαμε εχει έρθει ήδη το Πλατύ χωράφι και δεν το ξερουμε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου