Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

«Το χέρι του Θεού»: Η φωτογραφία που τρόμαξε όλη την Πορτογαλία

«Το χέρι του Θεού»: Η φωτογραφία που τρόμαξε όλη την Πορτογαλία
Το στιγμιότυπο από τη Μαδέρα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης...
«Το χέρι του Θεού» είδε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας  στη Μαδέρα της Πορτογαλίας ένας 32χρονος μπλόγκερ και δεν έχασε στιγμή να το απαθανατίσει με την κάμερά του.




Η απίστευτη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι και έδωσαν στο φαινόμενο που αποτυπώνεται στην εικόνα την εντυπωσιακή ονομασία: «Το χέρι του Θεού».

Ο Πορτογάλος μπλόγκερ Ροτζέριο Πασέκο, ο οποίος τράβηξε την «μαγική» αυτή εικόνα, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν αντίκρισε το τεράστιο αυτό σύννεφο στον ουρανό της Μαδέρα.

«Μόλις είδα τον ουρανό έτρεξα να πάρω την κάμερά μου και να τραβήξω φωτογραφίες. Νόμιζα πως έβλεπα ένα χέρι που κρατούσε μια πύρινη μπάλα», είπε ο 32χρονος, ο οποίος «ανέβασε» στη συνέχεια τις εντυπωσιακές εικόνες στο μπλογκ του.

Ο μοναδικός σχηματισμός που κατέγραψε ο Πασέκο δημιουργείται στα σύγνεφα όταν δύο διαφορετικά στρώματα αέρα στην ατμόσφαιρα κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες.

Η εντυπωσιακή εικόνα από την Μαδέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου