Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Βίντεο: 20χρονη στη Νορβηγία πιστεύει ότι είναι γάτα!

Βίντεο: 20χρονη στη Νορβηγία πιστεύει ότι είναι γάτα!
Πιστεύει πως έχει παγιδευτεί σε σώμα γυναίκας - Πάντως, δεν έχει καταφέρει να πιάσει ποντίκι...
Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την catwoman ως την αμφιταλαντευόμενη μεταξύ κακού και καλού, «σύντροφο» του Μπάτμαν. Αν νομίζετε ότι ήταν μοναδική που θεωρούσε ότι ήταν γάτα, παγιδευμένη σε σώμα ανθρώπου, πλανάστε πλάνη οικτρά. Μία 20χρονη στη Νορβηγία πιστεύει το ίδιο και έχει αρχίσει να «μετατράπει» τον εαυτό της σε... γάτα, ώστε να... αισθάνεται πιο οικεία με το σώμα της!




Η 20χρονη κοπέλα από τη Νορβηγία υποστηρίζει ότι προοριζόταν να έρθει σε τούτο τον κόσμο ως γάτα, αλλά με έναν ανεξήγητο τρόπο, παγιδεύτηκε σε σώμα ανθρώπου. Όπως αναλύει, οι κινήσεις της παραπέμπουν σε γάτα, έχει... πρόβλημα με τους σκύλους και παρ' ότι μοιάζει... πολύ με γυναίκα, λέει ότι έγινε... λάθος και ότι είναι... γάτα.



«Συνειδητοποίησα ότι ήμουν γάτα όταν έκλεισαν τα 16 μου χρόνια, όταν οι γιατροί και οι ψυχολόγοι μου ανακάλυψαν ένα... πράγμα σε μένα. Μία γεννετική ανωμαλία», τόνισε η 20χρονη από τη Νορβηγία. Υποστηρίζει, δε, πως ακούει πολύ λεπτούς και μακρινούς θορύβους. «Μερικές φορές αισθάνομαι ένα σφύριγμα όταν περνά από κοντά μου σκύλος. Είναι η συμπεριφορά τους και το ένστικτό μου». Επίσης, δεν της αρέσει το νερό και απολαμβάνει τον ύπνο της στο νεροχύτη και στο περβάζι!

Σε ερώτηση για τα πλεονεκτήματα του να είσαι γάτα, είπε πως ακούει και βλέπει καλύτερα και συγκεντρώνεται πολύ περισσότερο από τον κοινό άνθρωπο. Παρόλα αυτά, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πιάσει ποντίκι. Οι ψυχολόγοι που την παρακολουθούν, υποστηρίζουν ότι μεγαλώνοντας θα ξεφύγει από τη συγκεκριμένη πλάνη. Η ίδια, ωστόσο, θέλει να παραμείνει για πάντα... γάτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου