Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Lamborghini και το supercar στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Sold out πριν καν αποκαλυφθεί η νέα Lamborghini! 
Εδώ έχει και καιρό ενημερώσει για την πρόθεση της Lamborghini να παρουσιάσει ένα νέο supercar στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα λάβει χώρα τον προσεχή Μάρτιο.
Ακόμα δεν έχουμε σαφείς τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο τέκνο της Σαντ’ Άγκατα Μπολενέζε που όμως φέρεται να «βαφτίζεται» Centenario ώστε «γιορτάσει» και τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της μάρκας, Ferruccio Lamborghini.




Τι κι αν απλά υποθέτουμε πως στα σωθικά του θα κρύβει μία πιο ισχυρή έκδοση του V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.5lt; Τι κι αν αναμένεται να κοστίζει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ; Και κυρίως… τι κι αν δεν έχουμε ιδέα για την εμφάνισή του;

Ήδη είναι sold out, καθώς μέλη του εκλεκτού πελατολογίου της ιταλικής μάρκας έχουν ήδη «καπαρώσει» τα 40 κομμάτια στα οποία εκτιμάται πως θα παραχθεί. Αν και πρέπει να παραδεχθούμε, πως συνήθως εταιρείες όπως η Lamborghini, καλούν αυτούς τους λίγους και… καλούς πελάτες σε εκδηλώσεις μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, όπου τους παρουσιάζουν εμπιστευτικά τα επόμενα πλάνα τους. Ή καλύτερα, το που μπορούν να ξοδέψουν τα λεφτά τους….

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου