Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ:Λούτσα-Περιστέρι : 7-1

 Δ.Μάρκου-Α.Παχατουρίδης: 7-1.Διαβάζοντας την πρακτική που ακολουθεί ο Α.Παχατουρίδης, με την εμπειρία του στα Αυτοδιοικητικά μετά 4 θητείες στην θέση του Δημάρχου, συνειδητοποίησα πόσο προχωρημένος είναι ο Δημήτρης Μάρκου!!
Όχι μόνο την εφάρμοσε ο ίδιος, από την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας του, αλλά έδωσε το «πράσινο φως» και στους εξίσου έμπειρους, σε αυτή την πρακτική, συνεργάτες του. Οι οποίοι όχι μόνο την εφαρμόζουν αλλά έχουν και το θράσος να την παραδέχονται και δημόσια. Πρόσφατο παράδειγμα η Μ. Ζήση η οποία είχε και την απόλυτη υποστήριξη και κάλυψη του Δ. Μάρκου μέχρι του σημείου να την διορίσει παράνομα στην θέση του ΠΔΣ και μάλιστα να δηλώσει δημόσια ότι την υποστηρίζει απόλυτα.






Η χώρα μας έχει πληγεί από την τακτική όλων όσων πέρασαν από θέσεις αξιώματος και στην Αυτοδιοίκηση και στην Κεντρική Πολιτική Σκηνή. Αυτό μπόρεσε να ευδοκιμήσει διότι όλοι αυτοί ήταν πάντα τέως άνεργοι ή αργόμισθοι δημοσίου. Η βασική αιτία της πρακτικής τους είναι η εξάρτηση τους από σκοτεινά συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο μας.

Από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου είδα από πολύ κοντά το μέγεθος της διαφθοράς  και της ασυδοσίας που τους χαρακτηρίζει. Από την αρχή κατέφυγα πολλές φορές στην δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να το κάνω για την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου. Αλλά αυτή η οδός είναι αργή. Η πληροφόρηση των δημοτών ανύπαρκτη.

Αποφάσισα να δράσω και από την θέση του απλού δημότη, πια μια θέση πότε δεν έχασα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει περιθώριο αντίδρασης και θέλω να σας το δείξω!
Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Αρχικά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το πολύ δυνατό όπλο που έχουμε στα χέρια μας, την ψήφο μας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι απαιτείται πιο σοβαρή χρήση.
Κατόπιν έχουμε την δύναμη της διαμαρτυρίας και της αντίστασης. Μπορούν να συμμετέχουν ακόμη και όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να σηκωθούν από τον καναπέ τους. Στην σημερινή εποχή υπάρχουν ισχυρά εργαλεία και στα δικά μας χέρια.
Αυτοί οι υπάνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Μας θυμούνται τις παραμονές των εκλογών ενώ εμείς τους συναντάμε καθημερινά.
Απαιτείται ευαισθητοποίηση της κρίσης μας.
Απαιτείται αυστηρή κριτική των πράξεων τους.
Απαιτείται σθεναρή αντίδραση όταν τους συναντάμε.
Πρέπει να τους κατεβάσουμε, κοινωνικά, από τους «θρόνους τους», πρέπει να απαξιωθούν σαν άτομα. Να μην τους επιτρέπουμε να απαξιώνουν του θεσμούς της δημοκρατίας.
Να μην τους επιτρέπουμε να μας συναναστρέφονται. Πρόκειται για μολυσμένα ζόμπι. Μας πλησιάζουν μόνο την χρήση.

Πριν εκλεγώ στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου ήμουν ο Δημότης Χρήστος Μαρλαντής. Το μόνο αξίωμα που δεν μπορεί να χάσω αλλά είμαι υποχρεωμένος να τιμώ μέχρι το τέλος της ζωής μου.
Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε. Αν δεν μπορείτε ελάτε να με βρείτε για να δράσουμε σαν δημότες, όσο ακόμη είμαι στις επάλξεις. Μετά το τέλος της θητείας μου θα είναι πιο δύσκολη η δράση.

Πρόκειται για την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

20 σχόλια:

  1. Τι εκάνεις κ Μαρλαντης όταν ο δήμαρχος με εικονικά τιμολόγια χρηματοδοτουσε σύλλογος η θα χρηματοδότησει συλλόγους όπως λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε κοπανε!!!Όλα από τον Μαρλαντη τα περιμένεις???εσύ που είσαι???Σπασταρχιδια όλοι οι κομπλεξικοι. .τι έκανες Τουντα? η τι έκανες Μαρλαντη? Εσύ ρε φουκαρα που είσαι???ότι δικαίωματα έχει ο Μαρλαντης έχεις και εσύ!!!Για Δημόσιο Συμφέρον μιλάμε!!!Εντάξει να πεις ότι ο Μαρλαντης η ο Τουντας έχουν ένα λόγο παραπάνω Ναι Ο.Κ. Αλλά ρε φιλαράκια η κάθε έρευνα η κάθε αγωγή η κάθε μυνηση χρειάζεται και συνδρομή δικηγόρου και εδώ μιλάμε για πολλές ΜΥΝΗΣΕΙΣ που θα βρούμε εμείς τόσα χρήματα????ενώ βλέπεις ο κάθε Δημαρχος τα περνάει από ένα Δημοτικό Συμβουλίο ..όλοι οι προσκυνημενοι -ποινασμενοι λένε έστω και ψιθυριστα ΝΑΙ ...Και πληρώνοντας τα εσείς ουσιαστικάκαι τελικά !!Ξεμπερδευει!!!Εμείς τι ΔΗΛΑΔΗ μας τρέχουν από τα μπατζακια????? Κάντε και εσείς ένα συλογο (ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΩΣ )Μαζέψτε "πέντε "ευρουλακια και εμείς θα σας δώσουμε όσα στοιχεία θέλετε!!!!!!!!!!!Αντε και Γειά σου. ........Επιτέλους. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ.
      ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ Δ.Σ. ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΔΗΜΟΤΗ,ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.Σ. ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΝΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
      ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ ΤΟ ΕΘΑΨΕ Ο Χ.ΜΑΡΚΟΥ.
      ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΔΣ
      Α.ΦΥΤΡΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ Ο Χ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΟΠΟΙΟΣ Δ.Σ. ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΩΝ Κ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
      ΜΑΛΛΟΝ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
      ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΕΣΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ,Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
      ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
      ΕΧΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ Κ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ Δ.Σ.
      ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ
      ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ Δ.Σ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
      ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ Δ.Σ. ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΓΕΛΑΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΚΡΥΦΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΝΑΝΑΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Τούντα τι έγιναν τα 12000 χιλ.ευρω το μήνα;;;;;;χαχαχα.... τέλειωσαν φαίνεται

      Διαγραφή
  3. ΑΚΟΥΣΕ ΦΊΛΕ...ΕΓΏ ΜΆΓΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΩ!!!!ΣΑΣ ΈΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ! ..ΕΧΕ ΥΠΌΨΗ ΣΟΥ ΌΤΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΚΆΤΙ ΨΆΧΝΩ!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ!!!Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΖΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΦΥΤΡΟΥ ΜΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΆΦΟΡΗ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕ.. ΜΉΠΩΣ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ "ΞΕΒΡΑΚΩΝΟ" ΤΟ ΔΕΞΊ ΤΟΥ ΧΈΡΙ!!ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΈΓΕΤΑΙ. .ΑΠΛΆ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΛΊΓΟ. ...Ο.Κ. ΦΙΛΑΡΆΚΙ. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o αντωνακης θελει δεκα σαν εσενα για πρωινο γιαννακη

      Διαγραφή
    2. exei o dimos ton dimosigrafo tou 50euro kai kani doulia tou. laspi pantou

      Διαγραφή
    3. καημενε τουντα ολοι σας εισασταν αναλωσιμοι για τον απατωνα δ.μαρκου τον κανατε δημαρχο ενω ητανε για τροφη στα γουρουνια ο αντιδημαρχος του ειναι ετοιμος απο μονος του για φυλακη εσυ τι θα κανεις παραπανω βλακα. θα τον διωξη οπος εδιοξε εσενα ολοι ειστε καρβουνο για καψιμο μονο το καραφλο γιδι αμα του κοψης το λαρυγκη κ το κρεμασης στην ελια τεληονη το ρεζιλι σου.

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΟ ΡΈ ΖΗΛΙ ΡΈ ΒΛΑΚΑ? ?ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΎ ΚΑΝΈΝΑΝ Δ. Σ. ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΙΟ ΨΙΛΑ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ???ΈΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΙΛΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΙΣΑ !!!!!!ΑΠΛΆ ΕΊΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΟΎΤΕ ΤΡΊΧΑ ΑΠΌ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΠΤΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΤΕΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΕΙΣ. .....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΠΙΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΡΎΔΙΑ ΜΟΥ! ! ! ! ΦΟΥΚΑΡΑΔΑΚΙ. ....... ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ! ! !

      Διαγραφή
    5. μωρη καιμενη μαιμου ντεφι θα φερουν να σου βαρανε. τον απατεωνα δεν τον αγγιξες ουτε σε 500 μετρα εδιοξες την χοντρη συριζαια και τι εκανες ξεφορτωθηκε ενα σαπιο γουρουνι ο ψευτης μετα εβαλε το καραγκιοζη φυτρο πδς και τον εκανες γαργαρα σαν κοτουλα για το αφεντικο σου δεν σε αφισε να το ξεσκισης σαν την χοντρη ο απατρονας ξεφορτονετε σαβουρα που του ετρογε λεφτα και βαζη εσενα τον μαλακα να το κανης μηπος σε πληρονη κιολας η σαν βλακας το κανης τσαμπα ξυπνα να πας σε αλλη καρεκλα να κημηθης βλακα τουντα

      Διαγραφή
    6. Η αλήθεια είναι πως διασημότητες όπως ο Τούντας είναι λίγες και εκλεκτές!!! και ωφηλουμε όλοι να υποκλινόμαστε μπροστά στην ηθική του ακεραιότητα και την πίστη του στους θεσμούς και την οικογένεια..... αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και η μέχρι τώρα πορεία του στη ζωή.... για να μην εξαιρέσουμε και το γεγονός ότι έχει μεγάλα ουμπαλα όπως ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται!!!! υποκλινόμαστε..... και Τσιν-τσιν!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΓΕΙΆ ΣΑΣ ΡΕ ΜΆΓΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ!!!ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ??ΠΌΣΟ ΜΆΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙΑ ΕΊΣΤΕ???ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΉΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΊΤΕ ΕΣΕΊΣ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΎΣ ΣΑΣ. ......ΓΕΙΆ ΚΑΙ ΧΑΡΑ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουντα δεν ειμαστε ολοι ψωνια με την πολιτικη ουτε λαμογια σαν τους μαρκου ουτε κουτσομπολες σαν τον αλλον που μπερδευει την προσωπικη ζωη σου με την δημοσια. Ο απατεωνας ειναι χανουμακι γνωστο σε ολους παντρευτηκε για ξεκαρφωμα αλλα τι κανη στο σπιτι του για αυτο πηγε μακρια κ θα παη πιο μακρια ειναι δικη του προσωπικη απολαυση οταν βγει φωτογραφια του στα 4 να τον καβαλα ο γνωστος καβαλαρης του τοτε ξαναμιλαμε αλλα παλι δεν μας πεφτη λογος σαν δημαρχο μας νιαζη τι κανη στο κρεβατι του ας βαζη κ σκιλια ετσι την βρισκη δεν το κανη φορα παρτιδα αλλα τισ ληστιες της κανη φανερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι τοσο βλακες που με μια εντονη βροχοπτωση κλεινουν τα σχολεια και εμμεσως πλην σαφως παραδεχονται οτι ειναι επικινδυνα για την λειτουργια τους και οι ηλιθιοι το διαφιζουν παντου με απειρες αναρτησεις τοσο βλακες και αχρηστοι να τους ξαναψηφισουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ

      Διαγραφή
    2. ΑΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ..ΠΑΊΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ. .ΑΛΗΤΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Το ποιος είναι κολοπαιδο όλοι το ξέρουμε.....εεεε;;;; Τούντα υπερασπιστή των αδυνάτων.....λαμογιο.... άντε πιες κάνα κρασί να έρθεις στα ίσια σου.... ψεύτη...

      Διαγραφή
  7. ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΝΕ/ Η ΡΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Κ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚΙΝΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΤΙΣΕ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ. ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τουντα αλητη εσεις φερνετε την καταστροφη τον απατεωνα μαρκου επρεπε να τον στειλεις φυλακη εκτισε στον βαλτο και συ πινης κρασα κ γραφης μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου