Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

21χρονη έδινε εντολές σε 18χρονο διαρρήκτη

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για κλοπή και ηθική αυτουργία σε αυτήν αντίστοιχαΌ,τι ήθελε έκανε έναν… ερωτοχτυπημένο 18χρονο
μία κατά τρία χρόνια μεγαλύτερή του κοπέλα, η οποία τον έστελνε να κάνει διαρρήξεις στα μαγαζιά μιας περιοχής του Κιλκίς και να της φέρνει τη λεία του, την οποία μοιράζονταν εξ ίσου!





Με τις υποδείξεις και τις οδηγίες της 21χρονης, ο νεαρός διέρρηξε τα ξημερώματα της Πέμπτης δύο καταστήματα και άρπαξε από τια ταμειακές μηχανές τους συνολικά 300 ευρώ. Άφησε πίσω του, όμως, αρκετά στοιχεία τα οποία οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη μαζί με την… καθοδηγήτριά του, στο σπίτι της οποίας κατασχέθηκαν 141 ευρώ από το μερίδιό της, αλλά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για κλοπή και ηθική αυτουργία σε αυτήν αντίστοιχα.
*** Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε με την κατηγορία της κλοπής και μια 34χρονη Βουλγάρα, η οποία συνελήφθη στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγη ώρα αφ’ ότου «βούτηξε» από μια 83χρονη το πορτοφόλι της με 170 ευρώ. Το κλεμμένο πορτοφόλι βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη που ανακρίνεται και για άλλες κλοπές στην Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου