Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Νοσοκόμα γέννησε... στο πάρκινγκ του νοσοκομείου που δουλεύει

Τα νερά έσπασαν και το ζευγάρι ήταν στη μέση ενός απίστευτου μποτιλιαρίσματος. Τότε ήταν που αποφάσισαν ότι δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στο νοσοκομείο.Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που είναι αδύνατον να τα προβλέψεις και να είσαι προετοιμασμένος για
αυτά. Όπως το να γεννήσεις το μωρό που κυοφορείς, μόνη σου, μέσα στο αμάξι σου, στο πάρκινγκ του νοσοκομείο στο οποίο δουλεύεις.





Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία μίας κοπέλας από το Μεκάνικσμπουργκ των ΗΠΑ, η οποία όπως είπε χαριτολογώντας μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό της και τα χαρακτηριστικά της μαίας.

«Ήταν περίπου 25 με 30 λεπτά αφού έσπασαν τα νερά μου, όταν η Έλα αποφάσισε πως ήθελε να γεννηθεί εκείνη τη στιγμή», είπε στο FOX43 η πανευτυχής μητέρα Κέιτι Μάικλ. Τα νερά έσπασαν και το ζευγάρι ήταν στη μέση ενός απίστευτου μποτιλιαρίσματος. Τότε ήταν που αποφάσισαν ότι δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στο νοσοκομείο.
«Ήξερα ότι θα γεννηθεί μέσα στο αυτοκίνητο μιας είχε ήδη ξεκινήσει να βγαίνει», εξήγησε η Κέιτι. Η νοσοκόμα του Pinnacle Health κατέγραψε μόνη της την ώρα γέννησης του μωρού καθώς το έφερε στον κόσμο… η ίδια. Ο σύζυγος έτρεξε μέσα στο νοσοκομείο για να φέρει βοήθεια και να ενημερώσει πως η γυναίκα του γεννά στο πάρκινγκ αλλά μέχρι να γυρίσουν ήταν ήδη… πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου