Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ και τα ΟΠΛΑ τους

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι θα ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ...
εάν ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να ΜΙΛΑΜΕ και να ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗ






Ας αγωνιστούμε να διατηρήσουμε τον θησαυρό που έχουμε στο στόμα μας και στα δάχτυλά μας. Είναι το μόνο μέσο επιβίωσης!

Σίσυφος

8 σχόλια:

  1. Σισυφε σε εκτιμώ! Καλό όμως είναι αυτό που λέμε,να μπορούν να το καταλάβουν οι πληστοι!!!εξήγησε μας αν θέλεις τι εννοείς? Όσο για το αν επικρατησουμε σαν Έλληνες ποσως με ενδιαφέρει!!!Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει είναι να επικρατήσει το ΘΕΊΟ!!!!Ας είναι από όπου θέλει!!!!Καληνύχτα. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ΤΟΥΝΤΑ δεν ειναι για ολο το κοσμακη αυτα,αλλα δεν ειναι και αστροφυσικη.
      Γυμνασιο δεν τελειωσες? θα μου πεις με εκεινον το ονομα και πραμα Κατραμαδο τι να μαθεις?
      Αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το καταλαβεις τι ειναι?
      το Θειο που περιμενεις μηπως ηταν εκεινοι οι Ελληνες που αποκρυκτογραφησαν σχεδον τα παντα και τα εδωσαν και σε κοτες να τα καταλαβουν?
      Οι Ελληνες εδωσαν την επιστημη σε ολους οσους θελουν να μαθουν αυτη ειναι η διαφορα απο ολους τους αλλους πολιτισμενους αρχαιους λαους.

      Διαγραφή
  2. Φίλε Διονύση! Με το να εύλογα με τα γένια μας αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγιασουμε κιόλας!!!Σίγουρα σαν λαος είμαστε πανεξυπνοι!!!Αλλά μη την ψωνισουμε και εμείς σαν κάποιους άλλους που πιστεύουν ότι είναι και οι περιουσιοι!!!Ο. Κ. Είμαστε λαος που έχει δώσει τα περισσότερα από όλους τους άλλους λαούς στην Ανθρωπότητα!!!!!!Αμφισβητης όμως ότι ήρθε κάποιος και μόνος του!!Εδωσε μέχρι στιγμής.τουλάχιστον ...όσα δώσαμε εμείς και όλος ο πλανήτης για χιλιάδες χρόνια!!!!Μόνο με ενα περασμα του απο αυτην την Γη...Ναι είναι αλήθεια ότι εμείς με το απαυγασμα της άνθρωπο κόσμο θεωρία μας κάι οχι μονο,Την εφεύρεση και εφαρμογή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχουμε στα τόσα χρόνια της ιστορίας ανά τον κόσμο σώσει πολλές ανθρώπινες ψυχές -ζωές (από εμφυλιους κ.ο.κ)Εκείνος ο ΕΝΑΣ όμως έχει σώσει και είμαι 100/100 συγοιρος ότι θα σώζει όλον τον "Πλανήτη "!! ΜΗ ΔΙΑΝΟΟΙΘΕΙΣ ΔΕ, ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ Η ΤΟ ΠΑΊΖΩ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ αλλά βρε αδερφέ ενώ παλεύω δεν μπορώ να τον "σιλαβω "Και αυτό δεν σου κριβω μου την δίνει!!!!!Τέλος πάντων όλα είναι καλά και οι επιστήμες και οι τέχνες. Η έμπνευση όμως για εμένα είναι το Α και το Ώ.......δεν ξέρω αν συμφωνείς? Όπως και να έχει εδώ καταγραφουμε απόψεις!!!!!Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Τούντα δεν είπε κανένας οτι είμαστε ο περιούσιος λαός αλλά τα καλά πρέπει να τα τονίζουμε όπως κάνει ο οποιοσδήποτε λαός, εμείς έχουμε έναν λόγο περισσότερο να το κάνουμε λόγω του πόλεμου που δεχόμαστε όχι μόνο απο το εξωτερικό αλλά και απο αυτούς που μας κυβερνούν στο εσωτερικό.
    Αυτό είναι η πραγματικότητα ποιος ο λόγος να ντρεπόμαστε να το αναφέρουμε μην μας πουν ρατσιστές?
    Απορώ πως εκφράζονται τέτοιες θέσεις ειδικά απο σας που ανήκετε σε ένα κόμμα το οποίο είναι πρωταγωνιστής σε αυτά τα θέματα ειδικά με τον πασίγνωστο Πλεύρη και πολλούς άλλους όπως Βελόπουλο και Μυλωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
      ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ? Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

      Διαγραφή
  4. Κατ'αρχήν εκτιμώ το ήθος σου!!!Δεν έχεις άδικο! Αλλά ας κρατάμε το μέτρο...και εγώ αν κατάλαβες συνενω στην θέση αυτήν ότι σαν λαος ξεχωρίζουμε από όλους στον πλανήτη!!!αλλά δεν είναι κακό να έχουμε χαμηλους ΤΌΝΟΥΣ...ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΊ ΕΊΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΦΈΡΩ ΆΠΑΞ.. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΏ ΣΕ ΑΡΚΕΤΆ ΑΚΡΑΊΑ ΖΉΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΔΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΆΠΟΨΉ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ! !ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΌΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΉΡΗ ΑΛΉΘΕΙΑ ...ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑ ΓΙΑ ΔΎΟ ΛΌΓΟΥΣ 1ος :ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ 2ος :ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΚΑΝΆΛΙ. .ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΈΧΩ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΥΡΗ ΚΟΙΝΌ!!!!ΠΑΡΆΓΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΑΝ ΚΆΝΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ!!!!ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΆΣ ΜΟΥ! ! ! ΣΥΝ ΤΟ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΓΊΝΕΤΕ ΦΑΙΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΊΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΚΟΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΊΟ ΑΝΟΙΚΑ ΓΙΑ 39 ΧΡΌΝΙΑ!!!ΒΈΒΑΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΌΤΕ ΗΓΈΤΕΣ!!!Ε!ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΌ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ. ..ΣΩΣΤΌ Η ΛΆΘΟΣ. ..ΑΛΛΆ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΜΟΥ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ. ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! ! ! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΚΟΙ ΤΟΥΣ Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Κ ΣΩΣΤΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ Κ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ.
    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ.
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΑΥΤΗ Η ΑΘΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΣΕ ΨΕΎΤΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΕΣ!!!Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΚΟΥΛΤΟΎΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΉΘΟΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥ Η ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΛΑΟΎ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΣΩΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΑΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ!!!!ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΓΑΝ. .Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΏΣ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΉΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΕΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/2 ΑΠΟΓΟΝΩΣ ΤΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ!!!Η ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΈΡΑΜΕ ΕΠΕΙΔΉ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΛΟΎΣΙΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ"ΣΤΗΝ ΓΗ ???,ΆΡΑ ΆΣ ΚΟΙΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΉΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ..ΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΩΣΙΝΗ !!!ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου